Saker att göra Miami

Slappa på stranden, spana in den färgglada arkitekturen och ge dig ut i det sjudande nattlivet i Floridas metropol.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Miami

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Miami?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Miami:

Vilka är de bästa dagsturerna från Miami?

De bästa dagsturerna från Miami:

Key West

Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Miami

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 16 099 omdömen

Jag var i Miami och jag ville göra något annorlunda! Detta var en fantastisk upplevelse, särskilt eftersom de ger dig möjlighet att släppa av dig på Miami beach och åka tillbaka med dem senare samma dag. Jag hade önskat att de skulle förklara lite bättre på appen hur hela planen är, det verkade lite förvirrande men överlag var det bra, jag rekommenderar det starkt.

Vår resa startade från Miami till Key West. Föraren var mycket professionell med passagerarnas säkerhet. Lily var vår reseguide och hon var verkligen fantastisk på sitt jobb. Hennes tålamod var stort och hon gjorde oss bekväma på resan. Tack båda för en fantastisk resa.

Trevlig upplevelse, precis i tid och trevliga stopp. Vi hade bokat biljetter online och en man från HOHO-bussen stod vid mötesplatsen för att lösa in biljetterna. Gick smidigt och snabbt. Ta med solkräm om du vill sitta på toppen av däck! ;-)

Mycket punktlig, utmärkt guide (Aristides), bekväm buss, tyvärr skadade en sjuk passagerare på grund av ett matsmältningsproblem vår återkomst

Helt underbart. Fick se ett antal vilda krokodiler under båtturen. Sedan var de intressant att få höra all fakta efteråt.