Lägg till datum

Merton College

Merton College: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

1. Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

Stig in i Oxford University och utforska området på en guidad rundvandring. Beundra den ikoniska arkitekturen och lär dig om universitetslivet av din studentguide. Besök ett av universitetets äldsta colleges och Bodleian Library. Lär dig mer om universitetsskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och universitetskyrkan St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden. Lyssna till ceremonier från Oxford, berömda akademiker, Alice i underlandet och även om hur den mäktigaste ärkebiskopen i Canterbury brändes på bål i Oxford.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

2. Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Njut av en rundvandring som visar hur Harry Potter skapades i Oxford och en audioguidad rundvandring i Christ Church College. Se och hör om både Harry Potter och Lewis Carrolls legendariska karaktärer, som Alice och den galna hattmakaren. Först beundrar du utsikten över Christ Church Meadows. Ta in gränserna för floderna Cherwell och Isis. Se sedan långhornsboskap som betar och de drömska spetsarna på Merton College och Corpus Christi. Sedan kan du se Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek. Se Christ Churchs kloster och trappor som användes som inspiration till Great Hall, eller besök New College. Och få även inträde till antingen Divinity School eller New College-filmplatsen.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

3. Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxfords litterära legender och landmärken" En självguidad tur

4. Oxfords litterära legender och landmärken" En självguidad tur

Från Narnia och Alice i Underlandet till Sagan om ringen och Hans mörka material - vad är det med Oxford som har inspirerat flera klassiker inom fantasy fiction? På den här vandringsturen får du höra historier om hur Oxford självt har fostrat dessa fantasylitteraturgiganter. Se var de berömda ordkonstnärerna bakom dessa titlar bodde, arbetade och spelade, och några av deras favoritplatser. Du kommer att bli förvånad över den enorma bredd av talang och fantasi som finns koncentrerad i en enda stad. Med start framför Carfax Tower vandrar du genom centrum och längs Board Walk, längs vägen får du höra om Alice Liddell, den verkliga inspirationen bakom Lewis Carrolls Alice i Underlandet. Jag kommer att visa dig de platser där JK Rowlings Harry Potter spelades in, med University of Oxford anpassat för att bli Hogwarts. Vi tar steget in i Philip Pullmans värld av His Dark Materials, där du följer i Will och Lyras fotspår och tar dig runt Radcliffe Square till Bodleian Library. Efter att ha vandrat genom olika delar av universitetet når din rundtur sitt slut framför puben Eagle and Child, ett populärt tillhåll för Inklings, en informell litterär klubb i början och mitten av 1800-talet. Vare sig du är ett fan av fantasy fiction, klassisk litteratur, en nykomling i Oxford eller bara nyfiken, erbjuder den här rundturen en fascinerande inblick i en annan värld - fantasins värld!

Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

5. Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

Förbered dig på det oväntade och håll huvudet kallt när du ger dig ut på en av de mest underhållande upplevelserna i Oxford. Oxford är hem för några av de mest brutala morden i Englands långa historia och är unikt känt som epicentrum för oroliga själar, mörk energi och köttätande bestar. Ta dig fram genom stadens mörka gränder och hemsökta torg medan du njuter av mystiska berättelser om spöken, skräck och olycksbådande händelser. Lär dig mer om Oxfords skrämmande historia med en kombination av berättelser och dramatiska framträdanden av välutbildade skådespelare som kommer att spela upp de mest barbariska och brutala straff som utdelades under Oxfords medeltid och inbördeskrig. Var beredd på att överraskas av flera vilda djur! Efter en spännande och underhållande vandring runt i staden avslutar vi på någon av de berömda pubarna i Oxford.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

6. App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

7. Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

Vare sig du kommer på familjesemester eller på en dagsutflykt med vänner är Oxford det perfekta historiska resmålet. Om du vet var du ska leta hittar du inspelningsplatser för Harry Potter, några av världens mest kända litterära personer, politiker och filosofer, puben där de första exemplaren av "Hobbit" och "Lejonet, häxan och garderoben" delades ut, och mycket, mycket mer. Men hur får du ut det mesta av din tid i denna magiska stad? En privat rundtur är ett utmärkt sätt att få en intim och skräddarsydd inblick i Oxford och det vackra universitetet. Du kan skräddarsy upplevelsen helt och hållet: från mötes- och startpunkter till särskilda teman som du vill att de ska täckas (skicka e-post till den lokala leverantören i förväg med eventuella önskemål). Prata med din guide om du vill besöka några betalda platser, detta kan diskuteras och arrangeras för dig. Beroende på vad du vill se kan det tillkomma ytterligare inträdesavgifter, men dina guider kan diskutera alla tillgängliga alternativ för dig i början av turen. Dina guider har en stor insikt i Oxford och är fast beslutna att erbjuda intressanta och roliga turer i denna vackra stad, snarare än turer som får folk att somna. De flesta av dina guider har själva studerat vid University of Oxford och kan ge dig detaljer om hur institutionen verkligen fungerar. Täcker Oxfords höjdpunkter för att se till att du får se det bästa staden har att erbjuda. En typisk resplan omfattar: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian-teatern - Divinity School - Suckarnas bro - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameran - Universitetskyrkan St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Windsor Oxford Cotswold Privat rundtur inklusive inträden

8. Windsor Oxford Cotswold Privat rundtur inklusive inträden

Windsor Castle är det äldsta och största bebodda slottet i världen, och kung Charles III älskar att tillbringa sina helger i denna fantastiska fästning. Slottet byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är fortfarande kungafamiljens favoritresidens. Detta vidsträckta hem täcker ett område på 13 tunnland och har utsikt över den charmiga staden Windsor - besök slottet och ta reda på varför våra kungligheter har bott här i århundraden. Statens lägenheter. Ta en titt in i hjärtat av det fungerande palatset Drottning Marys dockhus. Speciellt byggt för drottning Mary. Queen Mary's Dolls House är ett magiskt miniatyrresidens med extraordinär känsla för detaljer. St Georges kapell. St George's Chapel är en imponerande gotisk byggnad och viloplats för ett antal brittiska monarker. Bland dessa finns drottning Mary, drottning Elizabeth och drottningmodern. Vandringsturerna i Oxford genomförs på ett sådant sätt att du inte somnar! Vi hatar torra, tråkiga turer som inte engagerar publiken. Historia behöver inte vara tråkig, och med så många stora namn och händelser som har varit knutna till Oxford (liksom universitetet har så många bisarra traditioner och roliga historier), ser vi ingen anledning till varför du inte skulle njuta av varje minut av din rundtur. Upptäck Oxford med en 2 timmars stadsvandring. Du kommer att besöka Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskyrkan St Mary's, många fler universitetsplatser, stadens historia, Studentlivet i Oxford, universitetsceremonier, berömda akademiker och deras föga kända historier. Upptäck Cotswold Cotswolds är ett område med enastående naturskönhet och omfattar många pittoreska byar i grevskapen Gloucestershire, Oxfordshire och några till. När du kör genom en av Englands vackraste regioner får du se medeltida byar och livliga marknadsstäder (inklusive de vackra Burford och Stow-on-the-Wold), böljande kullar och den hisnande landsbygden. Vi gör också ett snabbt stopp på en timme i charmiga Bourton-on-the-Water, känt som Venedig i Cotswolds. Den har många gånger utsetts till en av de vackraste byarna i England, så det är ingen tvekan om att du kommer att vilja ha dina kameror redo för detta stopp.

Oxford: 3 timmars privat rundtur med studentguide

9. Oxford: 3 timmars privat rundtur med studentguide

Ta med en lokal studentguide på en förlängd 3 timmars rundtur i det bästa Oxford har att erbjuda. Gå bakom stängda dörrar med en energisk och kunnig studentguide som hjälper dig att skala bort de komplexa lagren och mystiken kring denna världsberömda institution. Först besöker du ett av de äldsta kollegierna vid Oxford University för att få en inblick i denna begränsade värld av akademiska institutioner. Strosa runt i trädgårdarna, gräv fram de märkliga Oxford-traditionerna och se från en riktig student hur denna elitutbildningsinstitution fungerar. Gå sedan vidare till Bodleian Library - en kolossal anläggning som rymmer över 13 miljoner böcker. Gå in i Oxfords första specialbyggda föreläsningssal, där du kan beundra en del av den mest utsmyckade medeltidsarkitekturen i Europa. Lyssna när din guide förklarar de tidiga ritualer och tester som studenterna genomgick, hur det brittiska parlamentet hölls i byggnaden av kung Charles I och senare kung Charles II. Upptäck bibliotekets roll i den mest definierande ceremonin i Oxford och se de platser där flera scener i Harry Potter-filmerna spelades in. Tillsammans med dessa fokuspunkter täcker även de mest kända landmärkena i Oxford stad och vid Oxford University. Din privata rundtur kan skräddarsys efter de specifika platser eller ämnen som du vill ta upp. Kontakta bara operatören i förväg om du har något specifikt i åtanke så kommer de att göra sitt bästa för att införliva allt som är tillgängligt för allmänheten på dagen (extra inträdesavgifter kan krävas för sådana önskemål).

Från London: Oxford höjdpunkter privat halvdags guidad tur

10. Från London: Oxford höjdpunkter privat halvdags guidad tur

Dra nytta av en 5-stjärnig guide och privat transport och besök vackra engelska destinationer på bara en dag. Utforska de viktigaste sevärdheterna och dolda pärlorna i Oxford och förbättra din upplevelse med sightseeing i det sagolika Cotswolds när du väljer det utökade alternativet. Bli förälskad i charmen i de representativa städerna och byarna i England. Välj 6-timmarsalternativet för att resa från London till Oxford för en privat rundtur i staden. Staden är känd som hemvist för ett av världens mest prestigefyllda elituniversitet, det legendariska Oxford Univerity. Med sina nästan 800 år är det det äldsta universitetet i landet. Det har en imponerande lista över alumner som inkluderar premiärministrar och internationella ledare som Bill Clinton, forskare som Stephen Hawking, litterära figurer som Oscar Wilde och många fler. Din expertguide kommer att berätta alla dessa intressanta fakta när du utforskar Oxford och dess över 38 högskolor, bibliotek och fakultetsbyggnader! Beundra det anmärkningsvärda Bodleian Library, Radcliffe Camera, Trinity College och Merton College, som är känt för att vara ett av de tre äldsta collegen i Oxford. Gå förbi All Souls College, Hertford Collage och Oriel College, som hyser en av de mest kontroversiella statyerna i Oxford. Förundras över den imponerande arkitekturen i University Church of St Mary the Virgin och se andra populära platser som Divinity School, där många Hollywoodfilmer spelades in! Välj 9-timmarsalternativet för att också upptäcka underverken i Cotswolds. Under denna utökade tur kan din privata guide dela med sig av fler intressanta historier och folklore. Upplev den pittoreska atmosfären på en lugn engelsk landsbygd med vackra gröna landskap och honungsfärgade stenhus. Besök den charmiga byn Bibury, känd som den vackraste byn i hela England. Se de ikoniska vävstugorna och häng runt Arlington Row. En annan höjdpunkt är Burford, även känt som "porten till Cotswolds", som är nästan oförändrad från medeltiden. Förutom sightseeing har du ledig tid att shoppa souvenirer eller äta lunch på en traditionell engelsk restaurang (på egen bekostnad).

17 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Merton College

Merton College: Fler aktiviteter och sevärdheter

Merton College: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Merton College

Samlat omdöme

4.8
(1 565 recensioner)

John was a fantastic storyteller and could also answer a lot of question outside the scope of the tour. Very appreciated.

We learned a lot of history of Oxford, by a professional guide.