Merchants Street, Valletta

Merchants Street, Valletta: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Gåtur med mat och kultur

1. Valletta: Gåtur med mat och kultur

Upplev Vallettas gatumat med en lokal guide som tar med dig öns godaste godsaker till dina fingertoppar. Lär dig mer om Maltas historia och matlagning under den här upplevelsen. Möt din guide vid Vallettas entré längs den nya parlamentsbyggnaden. Efter en kort introduktion till staden börjar din matupplevelse. Smaka på traditionella rätter som pastizzi på vägen. Gå förbi de viktigaste landmärkena som Republic Street, Castille Square, Merchants Street, Upper Barracca Gardens och den gamla marknaden. Se typiska barer och sidogator medan du smakar på maltesiska specialiteter, lokala antipasti, Kinnie och lager.

Malta med Segway: Valletta Experience

2. Malta med Segway: Valletta Experience

Upptäck Maltas UNESCO-listade stad Valletta på en fascinerande guidad tur. Glid fram längs gatorna på en segway och ta dig runt hela Maltas huvudstad. Se de viktigaste torgen och trädgårdarna och stanna till för att utforska de viktigaste platserna och ta foton. I mån av plats och öppettider kan rundturen kompletteras med en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

3. Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

Utforska Maltas huvudstad i din egen takt med hjälp av en praktisk ljudguide som skickas direkt till dig så att du kan ladda ner den till din MP3-spelare eller mobila enhet och lyssna när som helst. Du kan nu fritt se de sevärdheter du vill se, ändra din tur när som helst och lära dig mer om de platser som intresserar dig mest. Guiderna levereras med utskrivbara kartor och vägbeskrivningar för att göra dem så användarvänliga som möjligt. Lyssna på 29 professionellt producerade ljudspår som utvecklats av erfarna berättare, författare och historiker. Stig in i den magnifika befästa staden och fördjupa dig i Johanniterriddarnas rika historia. Besök stormästarpalatset, St John's Co-Cathedral och många fler platser. Spårlista: - Introduktion till Valletta - Stadsporten - Frihetstorget - Republikens gata - Kungliga operan - Sankt Franciskus-kyrkan - Arkeologimuseum - St John's katedral - Torget för den stora belägringen - Nationalbiblioteket - Saint George's Square - Stormästarens palats - Huvudgardet - Nationella krigsmuseet - Fort Saint Elmo - Sacra Infermeria - Monumentet för belägringsklockan - Nedre Barracca-trädgårdarna - Bastionerna i Saint Barbara - Viktoriaporten - Merchants Street - Castellania - Palazzo Parisio - Auberge de Castille - Upper Barracca Gardens - Vår fru av segraren - Saint James' kavalleri - Museet för de sköna konsterna - Hastings trädgård

Valletta Street Food & History Tour med privata överföringar

4. Valletta Street Food & History Tour med privata överföringar

Maltas mat och historia är två sidor av samma mynt eftersom de båda speglar landets rika förflutna. Den här vandringsturen kombinerar kultur med gatumat, ett roligt sätt att lära sig om stadens intressanta historia samtidigt som man provar äkta maltesisk mat. Längs vägen kommer din guide att peka på detaljer som du annars skulle ha missat och berätta historier och anekdoter som inte finns i några guideböcker! Upplev traditionell gatumat och vår huvudstad Valletta, och vår lokala professionella reseguide kommer att ge dig öns godaste godsaker till dina fingertoppar! Lär dig mer om Maltas historia och kök under denna upplevelse, gå förbi de viktigaste landmärkena som Republic Street, Castille Square, Merchants Street, Upper Barrakka Gardens & den gamla marknaden, se typiska barer och sidogator medan du njuter av traditionella delikatesser som Maltas berömda "Pastizzi" och andra lokala antipasti, sötsaker och drycker. Din guide kommer också att ge dig tips om andra typiska maträtter som du kan prova när du är på Malta. Din tur inkluderar också direkt privat transfer tur och retur, vilket innebär att endast du och ditt sällskap kommer att befinna er i fordonet och att det inte blir några stopp för att plocka upp andra gäster längs vägen. Transporterna omfattar upphämtning från ditt boende vid önskad upphämtningstid, transfer till Valletta och returtransfer från Valletta till ditt boende i slutet av din aktivitet/dag. Hämtning för returtransporten kan också ordnas vid önskad tidpunkt, så att du har möjlighet att tillbringa mer tid (eller resten av dagen) i Valletta. När du har gjort din bokning kommer vi att kontakta dig för att informera dig om din upphämtningstid och för att kontrollera vid vilken tid du vill bli upphämtad för din hemtransport i slutet av din aktivitet/dag.

Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

5. Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

Välkommen till Maltas fantastiska huvudstad Valletta! Med nästan fem århundraden av historia är Valletta i sin helhet upptagen på UNESCO:s världsarvslista och anses allmänt vara ett friluftsmuseum. Med sina imponerande befästningar och bastioner, fantastiska barockpalats, fantastiska kyrkor, underbara trädgårdar och vackra arkitektur från barock från mitten av 1500-talet till modernism, är det utan tvekan en av de mest hisnande städer du någonsin kommer att besöka! Under denna stadsvandring får du lära dig hur allt började, hur det utvecklades under århundradena och om de händelser som formade Valletta till den stad den är idag. Denna promenad tar dig förbi stadens viktigaste höjdpunkter och utanför allfarvägarna. På ca 3-3,5 timmar får du se och lära dig mer om Vallettas mest kända landmärken och upptäcka dess många dolda charm. Ni promenerar genom de livliga gatorna och beundrar de fantastiska byggnaderna och den utmärkande arkitekturen. Ett besök i Upper Barrakka Gardens är ett måste; här kan du också njuta av en hisnande utsikt över den imponerande Grand Harbour och de tre städerna. Några av de viktigaste höjdpunkterna som du kommer att kunna beundra och uppskatta under denna tur inkluderar Triton Fountain, den nyligen ombyggda stadsporten och parlamentet på Malta (designad av den världsberömda arkitekten Renzo Piano), Royal Theatre, Castille Square, Auberge de Castille, Upper Barrakka Gardens, Merchants Street, Palace Square (även känd som St George's Square), Republic Square, Vallettas unika och charmiga sidogator samt andra historiska byggnader, landmärken och attraktioner. Under hela turen kommer vår kunniga och erfarna guide att ge dig fängslande information och förbättra din upplevelse genom berättande och engagerande berättande. Du kommer också att ha möjlighet att besöka St John's Co-Cathedral (entrébiljett ingår inte), där vår guide ger dig en guidad rundtur i katedralen. Denna fantastiska 1500-talskatedral var ursprungligen klosterkyrka för Johanniterriddarorden. Den byggdes på bara fem år och förskönades under mer än tvåhundra år och förvandlades gradvis till ett spektakulärt konstverk. John's Co-Cathedral är en kyrka som ingen annan - en kyrka med enastående skönhet i kombination med en intressant och unik historia. Med sina många skatter och utsmyckade interiörer är den utan tvekan en av de mest magnifika katedralerna i världen.

5 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Merchants Street, Valletta

Merchants Street, Valletta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Merchants Street, Valletta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.