Välj datum

Saker att göra Mellersta Böhmen

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Mellersta Böhmen

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Mellersta Böhmen?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Mellersta Böhmen:

Mellersta Böhmen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Mellersta Böhmen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Mellersta Böhmen

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 79 427 omdömen

Denna turné är absolut en upplevelse! Vår berättare Václav berättade Prags mörka historia på ett mycket underhållande sätt. Denna turné var den bästa investeringen av vår sju dagars vistelse. På nästa stadsresa kommer vi att göra en sådan tur direkt i början, för på de undangömda små gatorna har du också upptäckt pubar som erbjuder drycker hälften så dyra som i Prags centrum :-) Vi kan bara ge 5 stjärnor!!!

Roligt! För alternativet 14.00 kan du nästan täcka alla fyra delarna av slottsområdet på 2 timmar (allt stänger klockan 16.00), men du måste vara snabb. Biljetten gäller i två dagar och täcker även andra aktiviteter i Gamla Stan. Stort värde för pengarna, och ljudguiden är värd de extra pengarna för det historiska och kulturella sammanhanget.

Mycket trevlig upplevelse, full av typiska och icke-typiska rätter. Romantisk atmosfär ackompanjerad av trevlig bakgrundsmusik. Vi firade min partners födelsedag och utan att veta om det fanns också alternativet "födelsedagstårta och prosecco x2" på menyn. Kort sagt, väldigt organiserat.. Jag skulle rekommendera denna upplevelse

Vi är otroligt glada över att vi bokade just denna transfer. Vår chaufför var jättetrevlig, erbjöd oss vatten och kartor, och var väldigt lyhörd över hur vi ville ha det med temperatur, musik etc. i bilen. Han bar t.om. in våra väskor på hotellet. Mötte oss med en orange skylt med mitt namn på vid landning, supersmidigt.

riktigt trevlig upplevelse. Prag upplyst på kvällen är ännu vackrare. allt perfekt, det enda felet att bara välkomstdrinken ingår i paketet och inte ens kranvatten. vi var tvungna att köpa den för den blygsamma summan av 15 euro