Saker att göra i
Medulin

Våra mest rekommenderade saker att göra i Medulin

Pula: Kajakpaddling och snorkling i Blue Cave med dryck

Pula: Kajakpaddling och snorkling i Blue Cave med dryck

Kajak och snorkla dig fram längs Pulas kust för att utforska stadens imponerande havsgrottor. Besök Seagull's Rocks, dyk ner i en blå grotta och utforska världen under vågorna med snorkelmasker och undervattensljus. Njut av utsikten över kusten när du paddlar kajak till en havsgrotta utanför Pulas kust. Utforska grottans golv med snorkelmasker och undervattenslampor. Dina guider kommer att dokumentera ditt äventyr med GoPro-undervattenskameror. Njut av stöd från erfarna guider under hela turen. I slutet kan du koppla av med ett kallt glas vatten eller en öl. Du får en länk till dina foton några dagar efter turen (fotona separeras inte).

Pula: Brijuni National Park Tour med öbesök

Pula: Brijuni National Park Tour med öbesök

Besök en av de vackraste platserna i Adriatiska havet, Brijuni nationalpark. Utforska parken med båt, se vilda djur längs vägen och simma i vattnet på ön St Jerolim. Gå ombord på ett bekvämt fartyg med din kapten och guide och bege dig ut till öarna som bildar nationalparken. Denna plats är känd för att dess tidigare ägare, Josip Broz Tito, hade en sällsynt hobby: han samlade exotiska djur. Din guide på fartyget kommer att genomföra en sightseeing tur runt alla öarna och dela massor av intressanta fakta om öarna och deras berömda ägare. Njut av en utsökt lunch med traditionella medelhavsrätter gjorda på fisk, nötkött eller grönsaker. Glöm inte att utnyttja det obegränsade utbudet av drycker ombord, som vin, mineralvatten, juice och läsk. Om du har tur kan ditt fartyg åtföljas av delfiner, så glöm inte din kamera. Vid ett stopp på ön Sveti Jerolim (St. Jerolim Island) kan du välja att stanna i 2,5 timmar eller stanna kvar på fartyget. På ön får du chansen att vandra längs de natursköna stränderna, ta ett dopp eller utforska själva ön. Du kommer att segla längs kusten av Pula och Fažana. Efter en rolig dag ute på öppet hav återvänder ditt fartyg till Pula.

Pula: Nationalparken Brijuni Dolphin Cruise med middag

Pula: Nationalparken Brijuni Dolphin Cruise med middag

Upplev förtrollningen av delfinskådning längs den fantastiska Adriatiska kusten på denna oförglömliga tur som avgår från Pula. Sätt segel med våra expertguider och dyk in i underverken i Brijuni National Park medan du håller utkik efter lekfulla delfiner som dansar i vågorna. Med våra guider som visar vägen får du lära dig om det fascinerande ekosystemet i Brijuni nationalpark och de otroliga varelser som kallar det sitt hem. Håll ögonen öppna för de graciösa delfinerna som finns i dessa vatten, deras lekfulla upptåg är en fröjd att se.När solen börjar sjunka kan du njuta av en middag som serveras ombord, tillsammans med uppfriskande drycker från den öppna baren. Och när dagen övergår till natt kan du njuta av en utsökt middag under himlavalvet, ackompanjerad av vågornas mjuka kluckande. För varje ögonblick kommer du att fängslas av den naturliga prakten som omger dig och skapa minnen som kommer att vara en livstid. Känn havets magi när du bevittnar en hisnande solnedgång som kastar sina nyanser över horisonten. Missa inte denna extraordinära möjlighet att skapa bestående minnen mitt i naturens prakt. Boka din plats nu för en kväll fylld av äventyr och förundran! Du kommer att segla längs kusten i Pula och Fažana. Fördjupa dig i Adriatiska havets skönhet när du ger dig ut på en resa för att upptäcka de marina underverk som väntar.

Medulin: Skärgårds- och delfinkryssning med middag i solnedgången

Medulin: Skärgårds- och delfinkryssning med middag i solnedgången

Utforska skönheten i Medulins skärgård och leta efter delfiner på denna kryssning från hamnen i Medulin. Se Cape Kamenjak, Porer-fyren och utsikt över naturparken RT Kamenjak. Njut av en utsökt middag ombord medan solen går ner. Koppla av med öl, vin, vatten och juice. Checka in vid turleverantörens skrivbord i hamnen i Medulin och gå ombord på båten. Njut av en utsökt avgångsdrink med juice eller en aperitif. Segla iväg på ditt delfinskådningsäventyr. Lyssna på romantisk musik när du tar dig längs Medulins skärgård mot naturparken RT Kamenjak. Njut av naturen i detta skyddade område när ljuset avtar för dagen. Besök Cape Kamenjak och beundra utsikten över Porer-fyren som byggdes 1846 under den österrikisk-ungerska eran. Ge dig av på jakt efter delfiner, gå till platser där de gillar att leka och leta efter mat. Serveras en utsökt kött-, fisk- eller vegetarisk måltid. Lyssna på ljudet från havet och måsarna när solnedgångens gyllene färger spelar över vattnet. Återvänd till hamnen i Medulin.

Kamenjak/Medulin: Dolphin båttur i solnedgången med middag

Kamenjak/Medulin: Dolphin båttur i solnedgången med middag

Din kvällstur börjar i Medulins hamn. Efter ombordstigning får du en välkomstdrink och resan börjar med en panoramautsikt över Medulins skärgård. Medan du kryssar längs Adriatiska havet kan du hålla utkik efter delfiner. Det finns 70% chans att du ser dem, men om inte, kan du fortfarande få ut det mesta av det fantastiska landskapet. Njut av en vacker utsikt över den österrikisk-ungerska fyren "Porer" på vägen, och senare har du chansen att beundra en fantastisk solnedgång. Varje solnedgång är annorlunda vilket ger dig möjlighet att upptäcka en varierad färgpalett av röda, orange och lila solnedgångar, prova din chans. Under hela båtturen finns det musik ombord som skapar en avslappnad atmosfär. Dans är också välkommen. Middagen serveras på båten: fisk, kött och vegetariska alternativ finns tillgängliga med en kålsallad och ciabattabröd. Drycker under hela utflykten (öl, vin, läsk och vatten) ingår i priset som en välkomstsnaps. Båtutflykten avslutas med att vi sakta åker tillbaka till Medulin. Varje resa är unik och skapar en oförglömlig upplevelse. Boka nu din resa med Sandra båt.

Medulin: Båtkryssning till Kamenjak/Ceja med lunch och dryck

Medulin: Båtkryssning till Kamenjak/Ceja med lunch och dryck

Börja din båttur från hamnen i Medulin. Håll utkik efter den enda rödgula båten i området och gå sedan ombord på "Sandra" som är redo för din resa. Förundras över den magnifika panoramautsikten över Medulins skärgård och Premantura-halvön när ni sätter segel från Medulin. Kryssning i 1 timme tills du når den sydligaste punkten i Istrien, Cape Kamenjak Nature Park. Se fantastiska klippor och beundra det varierande djurlivet och den hisnande naturen. Dyk ner i och utforska en av undervattensgrottorna, tillsammans med en besättningsmedlem för din säkerhet. Efter att ha upptäckt undervattensvärlden i Cape Kamenjak fortsätter vi till Porer Lighthouse, en pittoresk fyr på en liten ö som byggdes under det österrikisk-ungerska imperiet 1846. Efteråt stannar vi eller kryssar långsamt för lunch och njuter av din måltid ombord på båten. Välj mellan en utsökt kött-, fisk- eller vegetarisk rätt som åtföljs av kålsallad och ciabattabröd, beroende på vad du föredrar. Drycker ingår under hela resan (vitt och rött vin, öl, läsk, en välkomstdrink eller snaps) När ni har ätit åker vi till ön Ceja för att njuta av två eller tre timmars sol och bad på den privata ön Ceja. Här finns en restaurang och en cafébar, om du känner för ett till mellanmål eller lite kaffe och drinkar. Njut av de sista strålarna från den kroatiska solen innan du åker tillbaka till avreseplatsen.

Från Medulin: Heldags båttur i skärgården med lunch

Från Medulin: Heldags båttur i skärgården med lunch

Beundra skönheten i Medulin Archipelago på denna båttur från Medulin. Besök Golumbera-havsgrottan, se Porer-fyren och ha lite ledig tid på sandstränderna på ön Levan. Koppla av med obegränsat antal öl och en välkomstdrink. Checka in och gå ombord på båten i hamnen i Medulin. Välkommen med en uppfriskande juice, vatten eller aperitif. Segla förbi de grönskande stränderna i naturparken Rt Kamenjak. Stanna för att simma och besök Golumbera-havsgrottan som ligger avskilt på Kap Kamenjaks klippor. Ta bilder av den österrikisk-ungerska fyren Porer från 1800-talet när du kryssar förbi. Njut av fantastiska vyer när du seglar runt öar i Medulins skärgård som Bodulaš, Fenoliga och Finera. Serveras en utsökt BBQ-lunch med vegetariska, kött- och fiskalternativ. Efter lunch, bege dig till ön Levan, den nordligaste och enda sandiga ön i skärgården. Koppla av på stranden vid Levan eller simma genom det kristallklara vattnet. Har möjlighet att köpa cocktails, besöka en restaurang eller hyra en solstol på ön Levan. Avsluta din tur vid din startpunkt i hamnen i Medulin.

Premantura: Kajaktur i havsgrottan

Premantura: Kajaktur i havsgrottan

Utgångspunkten för denna kajakupplevelse är Cape Kamenjak, en skyddad naturpark söder om Pula. Från en av dess charmiga stenstränder startar du ditt äventyr efter en snabb genomgång av guiderna. Efter att ha satt er i kajakerna paddlar ni i cirka 50 minuter längs den karga kusten medan ni njuter av sommarens landskap hela vägen till Kolombarica Sea Cave. I grottan simmar du i det turkosa vattnet som lyses upp av solstrålarna som kommer in genom en grottöppning ovanför. Att snorkla och utforska Kamenjaks pulserande havsliv är ett minne du kommer att vilja minnas. Det är därför den här turen inkluderar gratis GoPro-foton. Om du är adrenalinsugen kommer du att älska att hoppa från klipporna (upp till 15 meter höga) efter att ha utforskat grottan. Om inte kan du njuta av lite tid för solbad, bad, snorkling och avkoppling. På vägen tillbaka gör guiderna korta stopp vid behov. Om du är intresserad kan du få reda på några fantastiska fakta om området. Den här turen är en idealisk sommarupplevelse för vänner och familjer. Den är helt säker och lämpar sig för nybörjare och barn.

Cape Kamenjak: Kajaktur med grottupplevelse

Cape Kamenjak: Kajaktur med grottupplevelse

På morgontimmarna börjar du din turné med att träffa den lokala partnern vid deras lägerbas, här kommer du att få en introduktion till kajakpaddling, samt lära dig om aspekter av havet och livet på fastlandet på denna unika Istrien plats. Börja din kajakpaddling med lite lätt paddling och inom en timme kommer du att belönas med en exceptionell utsikt över de höga klipporna som döljer en inhägnad oas. Här, på djupt söder om halvön Istrien, kan du förundras över Velika Kolombarica. Efter att ha gått genom en havstunnel och gått in i grottan, kommer du att se ett turkost ljus lysa på tusenåriga klippor och förvandla det klara havet till en naturlig pool. Under din kajakpaddlingstur kommer du också att ha chansen att snorkla och utforska den blå undervattensvärlden. Möt fiskarna som lever i dessa intressanta djup och njut av havets skönhet. Här visar Istriens natur upp all sin skönhet - verkligen en syn att skåda. Omgiven av både höga och låga klippor kan äventyrare pröva lyckan genom att hoppa från klipporna och ha kul tills kajakturen återvänder till lägret. Dina kajakguider kommer att hitta ett avskilt fridfullt paradis där du kan stanna för att lyssna på syrsornas kvittrande, doften av havet och där ljudet av vågor erbjuder atmosfären av en riktig öde ö.

Hyr en båt för upp till 6 personer på Cape Kamenjak Nature Park

Hyr en båt för upp till 6 personer på Cape Kamenjak Nature Park

Hyr en båt utan skeppare och utforska öarna på egen hand. Vårt företag erbjuder traditionella istriska båtar som är perfekta för par-, familje- eller vänresor runt Cape Kamenjak Nature Park, Premantura, Banjole och Medulin städer. På båten får du, bimini solskydd, och naturligtvis allt du behöver för navigering som flytvästar, ankare, rep, bränsle, ect ... du kommer också att få lokala instruktioner om de bästa platserna att besöka. Vad ska man göra på båten? - du kan koppla av på båten, ha en picknick och drycker, snorkla i det mycket klara havet på öarna, besöka grottor (Kolumbarica-grottan är spektakulär), Fenoliga-ön, Porer-fyren, chilla på vackra och fridfulla laguner gömda från buller och folkmassor. Vi är djurälskare och husdjursvänligt företag. Bränsle ingår i priset, det finns inga extra kostnader. Vi är mer än glada att hjälpa dig med alla dina idéer och kommer att ge dig bästa instruktioner. Båten har en liten utombordsmotor på 6 hk så den kan hyras även om du inte har en båtlicens. Jag skulle föredra om du har lite erfarenhet innan du skaffar båten själv. Jag kan ge dig korta instruktioner när du tar över båten. Båten ligger i Polje-bukten, på Cape Kamenjak, Premantura. Med tanke på att Kamenjak är en naturpark debiteras inträde med bil 15 euro per bil, inträde till fots och med cykel är gratis.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Medulin

Vilka är de bästa dagsturerna från Medulin?

De bästa dagsturerna från Medulin:

Se alla dagsturer från Medulin på GetYourGuide

Saker att göra i Medulin

Städer i Kroatien

Medulin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Medulin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Medulin

Samlat omdöme

4.5
(1 029 recensioner)

Det var en givande tur med besök i mysiga bergsstäder och med en toppenguide! Han berättade allt om Istrien, dess intressanta historia mm och Guiden var enormt kunnig! Och pratade väldigt bra engelska. Vi var ett litet sällskap på fyra personer och det blev en härlig dag som jag och min man varmt kan rekommendera! Tryffelprovningen var väl det som inte var så bra, det var väl mer en provsmakning av olika tryffelblandningar som fanns att köpa i den affären där vi fick provsmaka. Däremot så berättade guiden om var tryffel växer och hittas mm

En underbar dag med den bästa guiden! Vi hade både historiska, kulturella och utmärkta matupplevelser. Vi köpte tryffel och gott vin och träffade härliga människor. Vi hade lite kraftigt regn vid ett tillfälle, men med Ivana bakom hjulen orsakade det inga problem. Rekommenderad! Ps Det verkar vara några problem med deras bokningar, så ring ett telefonsamtal och se till att bokningen har kommit igenom och att resan är igång. Vi hade en dags "försening" men så länge de fixar det är det okej för mig.

Båtturen i sig är ganska genomsnittlig - du går in i en båt med en stor publik och seglar till två olika stationer innan du förs till en liten ö, där du sedan tillbringar 3 timmar. Undervattensgrottan är fantastisk och turen runt fyren är ganska trevlig. Maten är väldigt minimalistisk men den var fortfarande bra. Inte en alltför snygg måltid men du kommer inte att svälta heller.