Mediterranean Conference Centre

Mediterranean Conference Centre: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Biljett till den audiovisuella showen "The Malta Experience"

1. Valletta: Biljett till den audiovisuella showen "The Malta Experience"

Upptäck 7 000 år av historia med vår prisbelönta audiovisuella show, som finns på 17 språk. The Malta Experience är en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7 000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra. Föreställningen äger rum i ett specialbyggt auditorium med panoramautsikt och beskriver Maltas unika historia på bara 45 minuter. The Malta Experience är en audiovisuell upplevelse som måste ses och som kommer att berika din förståelse för öarna, deras befolkning och de platser du kommer att se under ditt besök. Med vackra bilder och gripande kommentarer har The Malta Experience, öns främsta audiovisuella show, trollbundit över 4 miljoner besökare. Efter showen kan du också besöka souvenirbutiken, där du kan hitta ett brett utbud av presenter. Här hittar du lokalt hantverk som silverfiligransmycken, handblåst dekorativt glas och spets från Gozo, tillsammans med böcker om Maltas rika historia och traditioner. Du kan också välja att äta eller ta en drink i vår vackra bistro, The St. Elmo Cafe & Bistro, som ligger på Vallettas bastioner och har utsikt över den magnifika Grand Harbour. Vår meny innehåller ett urval av smörgåsar, sallader, pasta och grillad mat. Oavsett om det är en sval drink i solen eller en avslappnad lunch, kan allt avnjutas medan du tittar på de vackra kryssningsfartygen som går förbi! Den audiovisuella showen pågår i ca 45 minuter. - Valfritt tillval: Njut av ett besök på "La Sacra Infermeria" (den heliga sjukstugan för Johanniterriddarorden). Maltas Johanniterriddare är kända för att ha avvärjt en invasion och för sina militära bedrifter utomlands. Men deras ursprung var faktiskt fred och vård av sjuka. ''La Sacra Infermeria'' har sett över 400 år av levande mänsklig historia när generationer av patienter har passerat genom dess dörrar. De gamla murarna har bevittnat triumfer och tragedier, osjälvisk vård och obeskrivligt lidande, medicinska innovationer och sorgligt förfall. Det är som om själva strukturen på platsen genomsyras av århundradenas spöken. Detta ädla förflutna avslöjas under rundturen i "La Sacra Infermeria". Visningen av "La Sacra Infermeria" tar ca 30 minuter.

Valletta: Upplevelsen av Malta och tur till Sacra Infermeria

2. Valletta: Upplevelsen av Malta och tur till Sacra Infermeria

The Malta Experience, öns främsta audiovisuella attraktion, har fängslat publiken sedan den lanserades på 1980-talet. Den ligger i Maltas huvudstad Valletta och är inrymd i en specialbyggd teater i Mediterranean Conference Centre, som tidigare var Holy Infirmary of the Order of St John of Jerusalem. Berättelsen utspelar sig på en stor panoramisk skärm med ett enastående musikaliskt soundtrack och en informativ kommentar på sjutton språk som kan väljas via tittarens headset. Föreställningen börjar fascinerande med det mystiska arvet från de förhistoriska invånarna på Malta och Gozo... ...och berättar sedan om de många invasioner och kolonisatörer som alla har bidragit till öarnas unika karaktär. En höjdpunkt i föreställningen är Paulus dramatiska ankomst till Malta och den efterföljande spridningen av kristendomen. Johanniterriddarna styrde öarna i cirka 250 år. Deras uppgång och fall beskrivs på ett briljant sätt, liksom fasorna under den stora belägringen 1565 och byggandet av Valletta. Berättelsen om öarnas brokiga historia fortsätter genom Napoleons ankomst, införandet av brittiskt styre och de mörka dagarna under den andra stora belägringen under andra världskriget, som satte befolkningens mod och uthållighet på prov till det yttersta. Malta Experience täcker 7 000 år av Maltas historia och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att orientera sig och lära sig mer om de många olika aspekterna av öns kultur och historia. Efter att ha lockat miljontals besökare genom åren anses showen vara en av de sevärda attraktionerna på ön. För att ytterligare engagera besökaren i öns historia finns det också möjlighet till en guidad tur i Mediterranean Conference Centre. Denna specialbyggda byggnad uppfördes av Johanniterriddarna och var känd som "La Sacra Infermeria", den heliga sjukstugan, och är en av Vallettas mest imponerande byggnader. Rundturen berättas skickligt av kunniga guider som fördjupar besökaren i denna storslagna byggnads historia.

Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

3. Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

Du möter din professionella guide på den centrala mötesplatsen som är lätt att nå till fots, med buss eller bil, från ditt kryssningsfartyg eller färja. Du kommer att upptäcka Vallettas skönhet och charm på denna halvdags guidade vandringstur genom de livliga gatorna i den befästa staden som byggdes av Johanniterriddarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Du får en bra introduktion till Valletta med ledig tid att njuta av den hisnande utsikten över Grand Harbour från Upper Barrakka Gardens. Du kommer att lära dig om Vallettas historia och liv och upptäcka alla viktiga landmärken, med ledig tid för dig att utforska St John's Co-Cathedral och Museum (entré ingår ej), inklusive Caravaggio-mästerverk och ett av de vackraste marmorinlagda golven i världen. Vandringen avslutas vid Malta Experience där du kan köpa biljetter (ingår ej) för att se den audiovisuella showen där Maltas historia väcks till liv, besöka La Sacra Infermeria (den heliga sjukstugan som byggdes av riddarna) eller besöka National War Museum intill på Fort St Elmo. Efter morgonturen har du fri tid att utforska staden på egen hand resten av dagen.

Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

4. Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

Njut av en fullständig Harbour Cruise med avgång från Sliema-färjan och kryssa runt de största naturliga hamnarna på Malta och i Medelhavet, Marsamxett Harbour och Valletta Grand Harbour. Du får se flera sevärdheter, bland annat småbåtshamnar, skeppsvarv, bastioner, fort och befästningar samt de berömda 3 städerna (Vittoriosa, Senglea och Cospicua). Kryssa in i vikarna i dessa fantastiska hamnar och beundra den vackra havsutsikten från båten. Lyssna på kommentarer ombord som beskriver de två hamnarnas historia.

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

5. Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Upptäck staden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med hjälp av den här engagerande audioturen i appen. Promenera längs de smala vindlande gatorna i Valletta, prydda med traditionella träbalkonger, öns förflutna sömlöst sammanflätas med nutiden. Bevittna historiens underverk i Lascaris War Rooms, ett underjordiskt komplex av tunnlar och kammare som en gång fungerade som krigshögkvarter under andra världskriget. Upplev storheten i det äldsta salutbatteriet i sitt slag, och om du har tur kan du få en glimt av det i aktion. Njut av prakten i 1700-talsträdgården Upper Barrakka Gardens, en magnifik gåva från en italiensk riddare, som erbjuder den finaste utsiktspunkten för att se stadens skönhet. Låt dig imponeras av Valletta Waterfront, ett fantastiskt bevis på barockarkitektur som byggdes under stormästaren Pintos vakande öga. Följ med på en resa genom tiden och upptäck den första kompletta högbarockbyggnaden som finns, St John's Co-Cathedral, och fördjupa dig i historien om Stormästarens palats - själva hjärtat av makten på Malta, uppfört strax efter den stora belägringen. Res genom Maltas olika historiska epoker och upptäck fängslande berättelser från varje tidsepok. HUR GÅR RESAN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering.

5 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Mediterranean Conference Centre

Mediterranean Conference Centre: Fler aktiviteter och sevärdheter

Mediterranean Conference Centre: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.