Medicikapellet

Medicikapellet

Medicikapellet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

1. Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Res tillbaka till Medicifamiljens dagar på en självguidad tur i Medicikapellet i Basilica di San Lorenzo, Florens. Gå in i kapellen, som byggdes som ett mausoleum för familjen Medici, och upptäck skatter som det nya sakristian från 1500-talet ("Sagrestia Nuova"). Kapellen är en del av det stora Basilica di San Lorenzo-komplexet och var rikt dekorerade för att fungera som den sista viloplatsen för medlemmar av en av de viktigaste och mäktigaste familjerna under den florentinska renässansen, från mitten av 1400-talet och framåt. Beundra Michelangelos geniala hantverk i Nya sakristian. Den var avsedd för Lorenzo och Giuliano de' Medicis gravar och med dess blandning av arkitektur och skulptur anses den vara en av den italienska renässansens stora mästerverk.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

2. Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

3. Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Köp FirenzeCard och få tillgång till alla Florens 60 museer med ett enda passerkort. Se Uffizierna, Accademia och många andra, och få dessutom exklusiva rabatter i utvalda butiker och restauranger. Undervik att betala inträdesavgifter med ett kort som inkluderar prioriterad entré till stadens museer, inklusive till utställningar som vanligtvis medför en extra avgift. Ta med dina barn gratis, och barn under 18 år får tillträde när de åtföljs av en kortinnehavare. Bevittna mästerverk på platser som Uffizierna, Accademia och Brancacci-kapellen. Boka din tid för att komma före folkmassorna och få tillgång till dessa berömda platser och många fler.

Florens: Gamla stan golfbil utflykt

4. Florens: Gamla stan golfbil utflykt

Utforska Florens historiska centrum med en eldriven golfbil och lämna ditt samvete rent när du får se fler sevärdheter än vad som skulle vara möjligt på en rundvandring. Klättra ombord på den miljövänliga golfbilen på Piazza S. Firenze och åk genom renässansstadens gator, förbi Piazza Signoria och Porcellino-marknaden. Fortsätt till Duomo och marmorfasaden av Santa Maria Novella-basilikan. Res längs med Arno-floden till Piazza Ognissanti. Med en MP3-spelare får du lära dig om stadens historia och dess platser medan du lutar dig avkopplat tillbaka medan din eskort kör dig över bron Santa Trinita. Förundras över renässanspalatset Palazzo Pitti och Ponte Vecchio-bron. Fortsätt till Ponte alle Grazie som har återuppbyggts sedan det blev förstört under Andra världskriget. Bege dig till Biblioteca Nazionale Centrale (nationella centralbiblioteket) på PIazza Santa Croce för att se Italiens största bibliotek.

Florens: Michelangelos David Accademia guidad tur

5. Florens: Michelangelos David Accademia guidad tur

Möt din guide och gå in i galleriet med dina skip-the-line-biljetter. Förundras över skulpturen David, som allmänt anses vara ett mästerverk inom skulpturvärlden. Förvånas över hur detaljerat Michelangelo gjorde Davids kropp med sina mycket noggranna och exakta händer. Få insikter om statyn och renässanskonstens historia från din guide. Utforska mindre kända pärlor inom renässanskonsten, från utsökta målningar av Botticelli till skulpturer av Donatello och Verrocchio. Varje konstverk har en historia och visar hur kreativt och livligt Florens var under renässansen. Dyk ner i det kulturella sammanhanget bakom varje mästerverk och upptäck dolda skatter i renässanskonsten. Utforska historien och betydelsen av varje konstverk med din guide.

Florens: Guidad tur till Medici-familjens hemligheter och kapell

6. Florens: Guidad tur till Medici-familjens hemligheter och kapell

Följ med på en privat guidad tur i Florens eller en guidad tur i liten grupp för att utforska en av de mest fängslande epokerna i stadens rika historia, där den berömda familjen Medici stod i centrum. Få tillgång till Medici-kapellet och upptäck familjens dolda krypta som är okänd för många turister. Följ med din guide till höjdpunkten på denna rundtur, det fantastiska åttkantiga Medici-kapellet med inlagd marmor, och de extraordinära begravningarna som Michelangelo dekorerat i den nya sakristian, där medlemmar av Medici-familjen vilar idag. Besök platserna i "Medici: Masters of Florence" och lär dig om livet för viktiga familjemedlemmar som Lorenzo the Magnificent, Cosimo the Elder och Piero the Unfortunate. Fördjupa dig i deras intensiva rivalitet med andra framstående familjer, som Strozzis och Pazzis. Därefter kan du beundra Piazza della Signoria, centrum för det politiska livet i Florens sedan 1300-talet. Upptäck hur den medeltida byggnaden för den kommunala regeringen blev ett Medici-palats 1540. Se Palazzo Vecchio från en exklusiv utsiktspunkt. Fortsätt till utsidan av Palazzo Medici Riccardi medan du fortsätter att lära dig historien om familjen Medici. Upptäck det känsliga förhållandet mellan konst och makt när din guide berättar om Medicis inflytande på Florens. Beundra de intrikata dekorationerna på innergården från utsidan. Promenera sedan över Piazza del Duomo och gå in på de charmiga gatorna i San Lorenzo-kvarteret för att utforska denna historiska stadsdel. Lär dig mer om familjens grundare och den snabba framgången för deras bank, som blev en av de mest framgångsrika i Europa. Njut av att hoppa över kön till Medici-kapellet. Förundras över Michelangelos marmorfigurer och det intrikata mosaikarbetet. Beundra prinsarnas kapell, utsmyckat med marmor och halvädelstenar. Lär dig mer om Michelangelos hemliga rum, där konstnären gömde sig under många veckor 1530, allt från en extern synvinkel. Avsluta rundturen med att utforska familjens dolda krypta. Denna välvda kammare förblev oupptäckt fram till 2004 då forskare lyfte upp en stenplatta bakom kapellets huvudaltare.

Från Florens: Dagstur med vinprovningar i Chianti vid solnedgången

7. Från Florens: Dagstur med vinprovningar i Chianti vid solnedgången

Välkommen till en spännande minivanresa i hjärtat av Chianti, en av Italiens mest kända och pittoreska vinregioner! Denna oförglömliga resa tar dig till fascinerande vingårdar som ligger inbäddade bland gröna kullar, frodiga vingårdar och medeltida byar. Njut av en eftermiddagstur i en bekväm, luftkonditionerad bil eller minivan, som reser genom regionens. Låt dig hänföras av utsikten över vingårdar, cypresser och byar på bergstoppar, med en härlig utsikt runt varje krök. Utforska 2 vingårdar och besök "cantine" (källare). Slutligen går solen ner bakom Toscanas kullar och du kan njuta av en provsmakning av läckra lokala viner och njuta av en typisk italiensk aptitretare (ost med sylt och bruschetta). Förhöj din upplevelse genom att välja alternativet som inkluderar middag på en utomhusrestaurang på landsbygden för att smaka på några toskanska specialiteter och dricka gott Chianti-vin. Återvänd till din mötesplats i Florens i slutet av din rundtur.

Florens: Familjen Medici Guidad vandringstur

8. Florens: Familjen Medici Guidad vandringstur

Den 90 minuter långa rundturen börjar vid Florens turistbyrå på Via Cavour 21 R och avslutas vid Palazzo Pitti. Medici Family Tour kommer att berätta historien om den viktigaste och mäktigaste familjen i staden Florens. Medici är kända för att ha främjat det konstnärliga, kulturella, andliga och vetenskapliga livet under sin tid. Bankverksamhet, handel och religiöst inflytande ledde till att familjen Medici blev en av de mäktigaste familjerna i Florens. Vår professionella guide kommer att följa med dig på en resa genom år av historia som bevarats i arkitektoniska byggnader och konstverk, alla sponsrade av familjen Medici.

Florens: Guidad tur till Medici-kapellen

9. Florens: Guidad tur till Medici-kapellen

Upptäck historierna och intrigerna kring en av renässansens mest berömda bankirfamiljer under den här guidade rundturen i Medici-kapellet. Förgiftningar, förräderier, oäkta barn och legender kommer att få liv tack vare din certifierade guide, som kommer att följa med dig under hela upplevelsen och berätta många historier om familjens förflutna. Medici-kapellet är begravningsplats för några av Medici-familjens största medlemmar, till exempel Lorenzo den magnifike. Du kommer bland annat att besöka prinsarnas kapell och det nya sakristians kapell. Du kommer också att kunna beundra några unika konstverk av Michelangelo.

Florens i Medicis fotspår - rundtur

10. Florens i Medicis fotspår - rundtur

Utforska Florens genom familjen Medicis ögon på denna uppslukande guidade rundtur. Besök Palazzo Medici Riccardi, San Lorenzo-kyrkan och Palazzo Pitti. Avsluta turen med lite utsökt gelato. Börja din rundtur på Palazzo Medici Riccardi, som är huvudresidenset för den första grenen av familjen Medici. Medici-familjen var sammankopplad med de flesta andra av tidens elitfamiljer genom bekvämlighetsäktenskap, partnerskap eller anställning, så familjen hade en central position i det sociala nätverket. Flera familjer hade systematisk tillgång till resten av elitfamiljerna endast genom Medici-familjen. Några exempel på dessa familjer är Bardi, Altoviti, Ridolfi, Cavalcanti och Tornabuoni. Detta har föreslagits som en anledning till Medici-familjens uppgång. Fortsätt turen till San Lorenzo-kyrkans torg, som var Florens katedral fram till 800-talet. Från början av 1400-talet byggde familjen Medici om kyrkan helt i den nya renässansstilen. På vägen hit kommer guiden att beskriva Medici-kapellen där Medici-storhertigarnas privata mausoleum, Michelangelos nya sakristia och hans Medici-gravar finns. Efter förklaringen av Medici-kapellen utanför attraktionen rör sig guiden sedan över stadens centrum för att nå floden Arno och korsa floden på Ponte Vecchio till Oltrarno-distriktet. Här kan du se det imponerande Palazzo Pitti, som var familjen Medicis sista residens. För vinälskarna där ute kan du också välja att uppgradera din upplevelse till att omfatta vinprovning med toskanska viner och aptitretare.

40 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Medicikapellet

Medicikapellet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Res tillbaka till Medicifamiljens dagar på en självguidad tur i Medicikapellet i Basilica di San Lorenzo, Florens. Gå in i kapellen, som byggdes som ett mausoleum för familjen Medici, och upptäck skatter som det nya sakristian från 1500-talet ("Sagrestia Nuova"). Kapellen är en del av det stora Basilica di San Lorenzo-komplexet och var rikt dekorerade för att fungera som den sista viloplatsen för medlemmar av en av de viktigaste och mäktigaste familjerna under den florentinska renässansen, från mitten av 1400-talet och framåt. Beundra Michelangelos geniala hantverk i Nya sakristian. Den var avsedd för Lorenzo och Giuliano de' Medicis gravar och med dess blandning av arkitektur och skulptur anses den vara en av den italienska renässansens stora mästerverk.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Florens: Firenze Card Officiellt stadspass för museer

Köp FirenzeCard och få tillgång till alla Florens 60 museer med ett enda passerkort. Se Uffizierna, Accademia och många andra, och få dessutom exklusiva rabatter i utvalda butiker och restauranger. Undervik att betala inträdesavgifter med ett kort som inkluderar prioriterad entré till stadens museer, inklusive till utställningar som vanligtvis medför en extra avgift. Ta med dina barn gratis, och barn under 18 år får tillträde när de åtföljs av en kortinnehavare. Bevittna mästerverk på platser som Uffizierna, Accademia och Brancacci-kapellen. Boka din tid för att komma före folkmassorna och få tillgång till dessa berömda platser och många fler.

Florens: Gamla stan golfbil utflykt

Florens: Gamla stan golfbil utflykt

Utforska Florens historiska centrum med en eldriven golfbil och lämna ditt samvete rent när du får se fler sevärdheter än vad som skulle vara möjligt på en rundvandring. Klättra ombord på den miljövänliga golfbilen på Piazza S. Firenze och åk genom renässansstadens gator, förbi Piazza Signoria och Porcellino-marknaden. Fortsätt till Duomo och marmorfasaden av Santa Maria Novella-basilikan. Res längs med Arno-floden till Piazza Ognissanti. Med en MP3-spelare får du lära dig om stadens historia och dess platser medan du lutar dig avkopplat tillbaka medan din eskort kör dig över bron Santa Trinita. Förundras över renässanspalatset Palazzo Pitti och Ponte Vecchio-bron. Fortsätt till Ponte alle Grazie som har återuppbyggts sedan det blev förstört under Andra världskriget. Bege dig till Biblioteca Nazionale Centrale (nationella centralbiblioteket) på PIazza Santa Croce för att se Italiens största bibliotek.

Florens: Michelangelos David Accademia guidad tur

Florens: Michelangelos David Accademia guidad tur

Möt din guide och gå in i galleriet med dina skip-the-line-biljetter. Förundras över skulpturen David, som allmänt anses vara ett mästerverk inom skulpturvärlden. Förvånas över hur detaljerat Michelangelo gjorde Davids kropp med sina mycket noggranna och exakta händer. Få insikter om statyn och renässanskonstens historia från din guide. Utforska mindre kända pärlor inom renässanskonsten, från utsökta målningar av Botticelli till skulpturer av Donatello och Verrocchio. Varje konstverk har en historia och visar hur kreativt och livligt Florens var under renässansen. Dyk ner i det kulturella sammanhanget bakom varje mästerverk och upptäck dolda skatter i renässanskonsten. Utforska historien och betydelsen av varje konstverk med din guide.

Florens: Guidad tur till Medici-familjens hemligheter och kapell

Florens: Guidad tur till Medici-familjens hemligheter och kapell

Följ med på en privat guidad tur i Florens eller en guidad tur i liten grupp för att utforska en av de mest fängslande epokerna i stadens rika historia, där den berömda familjen Medici stod i centrum. Få tillgång till Medici-kapellet och upptäck familjens dolda krypta som är okänd för många turister. Följ med din guide till höjdpunkten på denna rundtur, det fantastiska åttkantiga Medici-kapellet med inlagd marmor, och de extraordinära begravningarna som Michelangelo dekorerat i den nya sakristian, där medlemmar av Medici-familjen vilar idag. Besök platserna i "Medici: Masters of Florence" och lär dig om livet för viktiga familjemedlemmar som Lorenzo the Magnificent, Cosimo the Elder och Piero the Unfortunate. Fördjupa dig i deras intensiva rivalitet med andra framstående familjer, som Strozzis och Pazzis. Därefter kan du beundra Piazza della Signoria, centrum för det politiska livet i Florens sedan 1300-talet. Upptäck hur den medeltida byggnaden för den kommunala regeringen blev ett Medici-palats 1540. Se Palazzo Vecchio från en exklusiv utsiktspunkt. Fortsätt till utsidan av Palazzo Medici Riccardi medan du fortsätter att lära dig historien om familjen Medici. Upptäck det känsliga förhållandet mellan konst och makt när din guide berättar om Medicis inflytande på Florens. Beundra de intrikata dekorationerna på innergården från utsidan. Promenera sedan över Piazza del Duomo och gå in på de charmiga gatorna i San Lorenzo-kvarteret för att utforska denna historiska stadsdel. Lär dig mer om familjens grundare och den snabba framgången för deras bank, som blev en av de mest framgångsrika i Europa. Njut av att hoppa över kön till Medici-kapellet. Förundras över Michelangelos marmorfigurer och det intrikata mosaikarbetet. Beundra prinsarnas kapell, utsmyckat med marmor och halvädelstenar. Lär dig mer om Michelangelos hemliga rum, där konstnären gömde sig under många veckor 1530, allt från en extern synvinkel. Avsluta rundturen med att utforska familjens dolda krypta. Denna välvda kammare förblev oupptäckt fram till 2004 då forskare lyfte upp en stenplatta bakom kapellets huvudaltare.

Från Florens: Dagstur med vinprovningar i Chianti vid solnedgången

Från Florens: Dagstur med vinprovningar i Chianti vid solnedgången

Välkommen till en spännande minivanresa i hjärtat av Chianti, en av Italiens mest kända och pittoreska vinregioner! Denna oförglömliga resa tar dig till fascinerande vingårdar som ligger inbäddade bland gröna kullar, frodiga vingårdar och medeltida byar. Njut av en eftermiddagstur i en bekväm, luftkonditionerad bil eller minivan, som reser genom regionens. Låt dig hänföras av utsikten över vingårdar, cypresser och byar på bergstoppar, med en härlig utsikt runt varje krök. Utforska 2 vingårdar och besök "cantine" (källare). Slutligen går solen ner bakom Toscanas kullar och du kan njuta av en provsmakning av läckra lokala viner och njuta av en typisk italiensk aptitretare (ost med sylt och bruschetta). Förhöj din upplevelse genom att välja alternativet som inkluderar middag på en utomhusrestaurang på landsbygden för att smaka på några toskanska specialiteter och dricka gott Chianti-vin. Återvänd till din mötesplats i Florens i slutet av din rundtur.

Florens: Familjen Medici Guidad vandringstur

Florens: Familjen Medici Guidad vandringstur

Den 90 minuter långa rundturen börjar vid Florens turistbyrå på Via Cavour 21 R och avslutas vid Palazzo Pitti. Medici Family Tour kommer att berätta historien om den viktigaste och mäktigaste familjen i staden Florens. Medici är kända för att ha främjat det konstnärliga, kulturella, andliga och vetenskapliga livet under sin tid. Bankverksamhet, handel och religiöst inflytande ledde till att familjen Medici blev en av de mäktigaste familjerna i Florens. Vår professionella guide kommer att följa med dig på en resa genom år av historia som bevarats i arkitektoniska byggnader och konstverk, alla sponsrade av familjen Medici.

Florens: Guidad tur till Medici-kapellen

Florens: Guidad tur till Medici-kapellen

Upptäck historierna och intrigerna kring en av renässansens mest berömda bankirfamiljer under den här guidade rundturen i Medici-kapellet. Förgiftningar, förräderier, oäkta barn och legender kommer att få liv tack vare din certifierade guide, som kommer att följa med dig under hela upplevelsen och berätta många historier om familjens förflutna. Medici-kapellet är begravningsplats för några av Medici-familjens största medlemmar, till exempel Lorenzo den magnifike. Du kommer bland annat att besöka prinsarnas kapell och det nya sakristians kapell. Du kommer också att kunna beundra några unika konstverk av Michelangelo.

Florens i Medicis fotspår - rundtur

Florens i Medicis fotspår - rundtur

Utforska Florens genom familjen Medicis ögon på denna uppslukande guidade rundtur. Besök Palazzo Medici Riccardi, San Lorenzo-kyrkan och Palazzo Pitti. Avsluta turen med lite utsökt gelato. Börja din rundtur på Palazzo Medici Riccardi, som är huvudresidenset för den första grenen av familjen Medici. Medici-familjen var sammankopplad med de flesta andra av tidens elitfamiljer genom bekvämlighetsäktenskap, partnerskap eller anställning, så familjen hade en central position i det sociala nätverket. Flera familjer hade systematisk tillgång till resten av elitfamiljerna endast genom Medici-familjen. Några exempel på dessa familjer är Bardi, Altoviti, Ridolfi, Cavalcanti och Tornabuoni. Detta har föreslagits som en anledning till Medici-familjens uppgång. Fortsätt turen till San Lorenzo-kyrkans torg, som var Florens katedral fram till 800-talet. Från början av 1400-talet byggde familjen Medici om kyrkan helt i den nya renässansstilen. På vägen hit kommer guiden att beskriva Medici-kapellen där Medici-storhertigarnas privata mausoleum, Michelangelos nya sakristia och hans Medici-gravar finns. Efter förklaringen av Medici-kapellen utanför attraktionen rör sig guiden sedan över stadens centrum för att nå floden Arno och korsa floden på Ponte Vecchio till Oltrarno-distriktet. Här kan du se det imponerande Palazzo Pitti, som var familjen Medicis sista residens. För vinälskarna där ute kan du också välja att uppgradera din upplevelse till att omfatta vinprovning med toskanska viner och aptitretare.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Medicikapellet

Städer i Italien

Medicikapellet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Medicikapellet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Medicikapellet

Samlat omdöme

4.5
(867 recensioner)

Bra! Så glad över att ha upplevt detta under min livstid med min dotter. Men som alla våra museum/Vatikanturer... var det väldigt förvirrande och oorganiserat när det kom till att veta vart man skulle gå eller vad man skulle göra och inte göra. Du var verkligen tvungen att ta reda på det mesta på egen hand, andas och be för det bästa. Rekommenderar definitivt att komma tidigt för att ta reda på allt.

Guiden var fantastisk och informativ och engagerande. Men för det betalda beloppet (550+) för 5 personer, ser du den sista kvällsmaten i 15 minuter och går sedan runt i centrala Milano i några timmar. För pengarna tror jag inte att det motsvarar det. Biljetterna till sista middagen är bara 15 E.

Vi försökte undvika köer även om sanningen är att det inte fanns några, men pengarna du kan spara genom att köpa dem på plats är något du inte kan förutse. Med tanke på att vi bara gick i 3 dagar ångrar jag ingenting

Ren överflöd från var en gång den rikaste familjen i Florens. Fantastiskt arbete av Michaelangelo och andra mästare. Rekommenderas varmt ett besök.

Perfekt eftersom vi hade svårt att gå, då var detta ett ypperligt sätt att ändå få uppleva Florens.