1. Mauritius
 2. Mauritius
 3. Port Louis
 4. L'Aventure du Sucre

Port Louis: Stadstur & norra Mauritius kust med privat guide

Produkt-ID: 219120
Visa galleri
Upptäck Mauritius huvudstad Port Louis och de främsta attraktionerna längs landets norra kust under en heldagsutflykt med en privat guide. Besök botaniska trädgårdar, koloniala herrgårdar, livliga marknader och en sockerfabrik.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 8 timmar
Starttid 09:30
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Franska, Hindi

Upphämtning är inkluderad

I lobbyn på ditt hotell i Port Louis.

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck Mauritius norra region på en hel dags guidad rundtur
 • Besök de främsta turistattraktionerna längs Mauritius norra kust
 • Ha glädje av de bästa shoppingupplevelserna som finns på ön
Beskrivning
Spendera första delen av utflyktsdagen med att utforska Mauritius huvudstad Port Louis. Klättra upp till Fort Adelaide, känt som "Citadellet", en militär befästning från 1800-talet som har en muromgärdad innergård och panoramautsikter över staden. Åk sedan till den centrala marknadsplatsen, Grand Port Louise Bazaar och till Chinatown för att strosa runt en stund. Förundras över det imponerande utbudet av kläder, lokala grönsaker och exotiska kryddor. Fortsätt din shoppingutflykt vid praktfulla Caudan Waterfront, ett enormt shoppingcenter.

Besök på eftermiddagen de vackra trädgårdarna i Grapefruit Botanical Paradise. Fortsätt därefter längs den nordvästra kusten via Tamil Temple, Choisy Beach  och Grand Baie. Gör ett stopp vid Cap Malheureux,  en by belägen i distriktet Rivière du Rempart för att se den palatsliknande Red Church, en romersk-katolsk kyrka som är känd för sitt intensivt färgade röda tak som kontrasterar mot det ljusa turkosa havet och den azurblå himlen.

Välj om du vill göra ett besök på L'Aventure Du Sucre (sockerfabriksmuseet) där du får lära dig historia om Mauritius sockerproduktion och smaka lokala produkter. Eller gör du kanske hellre ett stopp vid majestätiska  Chateau de Labourdonnais, ett av öns allra vackraste hus från kolonialtiden, byggt med inspiration från italiensk nyklassisk arkitektur.

Kostnad för lunch är inte inkluderat i rundturen, dock kan  din chaufför  ge dig förslag på en mängd olika restauranger, beroende på vad du är sugen på. Tveka inte att be om att få göra stopp vid någon annan restaurang du gillar när som helst under utflyktsdagen.
Inkluderar
 • Rundtursguide/chaufför
 • Upphämtning och avlämning vid hotell
 • Inträdesavgift endast till Botaniska trädgården
Exklusive
 • Lunch
 • Inträdesavgifter till samtliga attraktioner

Förberedelse

Viktig information
Bra att veta
• Inträdesavgifter ingår inte och den totala budgeten för detta under utflyktsdagen är ungefär 1 000 MUR per vuxen, vänligen kontakta den lokala arrangören för fler detaljer och information.

Från 832 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
3,8 / 5
baserat på 4 omdömen
Översikt
Service
3,0/5
Organisering
3,0/5
Valuta för pengarna
3,3/5
Säkerhet
4,7/5

Arrangeras av

Turquoise Voyages

Produkt-ID: 219120