Maspalomas

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Maspalomas

Alla saker att se i Maspalomas

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Maspalomas? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Maspalomas

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 2 713 omdömen

Föraren hämtade mig i tid. Efter ankomsten var det också en kort introduktion och rätt hästar (beroende på ridkunskaper och erfarenhet) tilldelades. Ledsagarna eller ridlärarna är mycket artiga och anstränger sig. Jag tog turen på 2 timmar. Jag skulle också vilja säga att det här kan vara väldigt ansträngande utan ridupplevelse och i värmen. Beroende på din ridupplevelse kan du också välja om du vill trava eller galoppera. Jag kan bara varmt rekommendera turen, men applicera lite lotion i förväg :)

Rekommenderad! Förvaltningen är lätt att hitta med GPS, men du kan också bli hämtad. Hästarna passar alla typer av ryttare. Allt var väl ordnat och de tog hänsyn till upplevelsen. Rutten går genom bergen med utsikt över sanddynerna i fjärran. Kvällsturen vid solnedgången rekommenderas starkt när det gäller temperatur och det är underbart att se solen gå ner i bergen till häst. Det var trevligt.

Mycket trevlig och rolig upplevelse trots covid-19 restriktioner. Mycket trevlig personal. Kamelerna är super söta och snälla. Tapasen var god och känns som ett måste då allt är tillverkat på bondgården. Extra plus till chauffören som stannade till vid en utkiksplats påvägen så man han ta lite bilder på det mäktiga landskapet. Rekommenderas varmt.

Om man är sugen på ett gott skratt, berikning av naturkunskap och ett äventyr så är detta den perfekta upplevelsen! Instruktörerna var mycket kunniga om båda naturen och aktiviteten vilket fick oss att känna oss trygga. Vi rekommenderar starkt denna aktivitet ( ett litet plus var att bilderna var gratis:))

En mycket trevlig upplevelse Personalen som följde med oss en charm Tack alla