Marsaskala
Privata turer

Privata turer
9 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Marsaskala

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Marsaskala

Marsaskala

Våra mest rekommenderade Marsaskala Privata turer

Malta: Det ultimata kajakäventyret

Malta: Det ultimata kajakäventyret

Upptäck några av de mest fantastiska naturskatterna på de maltesiska öarna på detta kajakpaddlingsäventyr under dagtid. Fly in i den vackra maltesiska naturen, utforska naturliga havsgrottor och simma i kristallklart vatten. Börja resan med lite tips och vägledning om hur du använder paddeln från personalen. Öva din paddling nära stranden tills du känner dig mer självsäker och ge dig sedan ut på kajakäventyret Utforska den karga kusten och beundra utsikten över spektakulära klippor och grottor. Ta dig till anmärkningsvärda natursköna platser som Munxar-fönstret och Hofriet-fönstret.

Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

De tre städerna är en kollektiv beskrivning av de tre befästa städerna Cospicua, Birgu (Vittoriosa) och Senglea. Den äldsta av de tre städerna är Vittoriosa, som har funnits sedan före medeltiden. De andra två städerna, Senglea och Cospicua, grundades båda av Johanniterorden på 1500- respektive 1600-talet. Under denna halvdagstur får du möjlighet att uppskatta dessa unika historiska befästa städer och beundra magnifika kyrkor, traditionella piazzor, otroliga befästningar och arkitektoniska skatter som finns runt om i området Tre städer. Bitar av levande historia som hållits vid liv genom hundratals års bevarande! Vi börjar med en panoramakörning förbi staden Cospicua, en dubbelt befäst hamnstad och den största av de tre städerna, för att nå staden Vittoriosa, denna härliga stad har varit bebodd sedan feniciernas tid, men den nuvarande staden härstammar från Johanniterordenens tid. Vittoriosa valdes till Maltas huvudstad i stället för Mdina när orden anlände år 1530. Njut av en fascinerande rundvandring genom stadens smala gator och beundra och uppskatta alla historiska byggnader och fängslande skatter som finns i varje vändning. Vid ankomsten till Vittoriosas fantastiska strandpromenad går du ombord på en traditionell maltesisk "Frejgatina" (en liten, snickrad fiskebåt) för en härlig rundtur i de färgglada hamnbassängerna. Turen avslutas i Senglea, uppkallad efter Claude De La Sengle, stormästaren som grundade staden, Senglea är också känd som "Civitas Invicta", ett namn som staden fick för att den lyckades stå emot den ottomanska invasionen under den stora belägringen 1565. Ön som Senglea ligger på förenades med Cospicua genom en landbro under Johanniterriddarnas tid, vilket ledde till att ön fick formen av en halvö. Från Gardjola-trädgårdarna, som ligger på halvöns spets, kan du njuta av en fantastisk 360°-utsikt över Grand Harbour, inklusive det imponerande Fort Sant Angelo, varifrån stormästaren Jean Perisot De La Valette ledde försvaret av ön under den stora belägringen 1565. Under hela turen kommer kunniga och erfarna guider att ge dig fängslande information och förhöja din upplevelse genom att berätta om och engagera dig i berättelser.

Malta: Privat jetski-upplevelse

Malta: Privat jetski-upplevelse

- Njut av skönheten på södra Malta. - Utforska dolda platser som Sea Caves Cliffs och Hidden Windows - Upplev spänningen i en modern vattenskoter - Fly de kommersiellt kända platserna och gör detta till en rolig upplevelse. - Utforska Marsascalas kustlinje med våra säkra och roliga Seadoo vattenskotrar. Oavsett om du är ensam eller med vänner garanterar vi en spännande upplevelse med en av våra vattenskotrar! På Sensi WaterSports är vi stolta över att erbjuda roliga uthyrningar till överkomliga priser och utmärkt kundservice. Säkerhet är vår första prioritet, och vi vidtar alla förebyggande åtgärder för att se till att våra kunder får en säker och trevlig åktur. Upplev adrenalinkicken och utforska den otroliga naturen i St Thomas Bay, Marsaskala. Upplev spänningen på havet genom att hyra en av våra vattenskotrar för antingen 30 minuter, 1 timme eller 3 timmars safaritur. Du kan antingen åka ensam eller med upp till 2 personer på samma vattenskoter. - Säkerhetsinformation - Föraren måste vara över 18 år. - Rekommenderas inte om du är gravid eller lider av ryggsmärtor. - ID-handling måste uppvisas innan du hyr vattenskotern - Bränsle ingår i priset. - Flytvästar kommer att tillhandahållas. - Får inte köras under påverkan av alkohol eller droger - Viktkapacitet 600 lb/272 kg Gör dig redo att upptäcka några av de mest fantastiska naturskatterna på de maltesiska öarna med våra vattenskotrar. Undvik de massiva eller kommersiellt kända platserna och gör detta till en rolig upplevelse. Istället kan du dyka ner i grottor, simma i Medelhavets bästa kristallklara vatten och njuta av klippor och hemliga hörn av vår kust. Är du en nybörjare? Oroa dig inte; vårt vänliga, engagerade och erfarna team kommer tydligt att förklara säkerhetsinstruktionerna för att säkerställa maximal säkerhet och njutning av din Jet-Ski-tur. När du anländer till vår anläggning kommer vi att hjälpa dig att komma igång genom att underteckna onlineavstående och lära oss mer om din tidigare erfarenhet när det gäller att köra en vattenskoter. Vi kommer att presentera dig för din Jet-Ski och gå igenom alla säkerhets- och körinstruktioner. Oroa dig inte, det är mycket säkert och enkelt! Därefter skjuter vi iväg dig från vår jetdocka och startar den 30 minuter långa turen. Först måste vi köra på tomgång ut ur St Thomas Bay och ha en låg kryssningshastighet, så att vi inte gör några vågor. Men när vi väl är ute, det är då du kommer att kunna uppleva kraften i dessa maskiner! Oavsett erfarenhetsnivå kommer du säkert att ha jättekul när du hoppar över vågor och glider genom vattnet i höga hastigheter. När tiden är ute samlar jag ihop alla igen och påbörjar färden tillbaka till marinan. ALLA åkupplevelser inkluderar en obligatorisk säkerhetsgenomgång med en av våra teammedlemmar. Vänligen anlända 30 minuter före din avgångstid för att checka in och få dina säkerhetsinstruktioner och säkerhetsutrustning.

Malta: Uthyrning av SUP

Malta: Uthyrning av SUP

Förundras över de många dolda pärlorna längs Maltas kust genom att åka en bekväm paddelbräda. Lär dig grunderna i SUP och ge dig ut på egen hand eller tillsammans med vänner för att utforska öarna. Paddla över havet i din egen takt och njut av den enastående skönheten hos detta unika resmål. Hämta din bräda i Marsaskala och få personliga instruktioner av personalen. Sätt på dig flytvästen, ta tag i din paddel och börja ditt fascinerande havsäventyr i Maltas kristallklara vatten. Njut av denna otroliga möjlighet att komma i kontakt med naturen. Anpassa din upplevelse genom att följa din egen rutt. Passera förbi de mest kända lokala stränderna och möt fascinerande dolda vikar längs vägen.

Malta: Vattenskoteruthyrning med instruktör och flytväst

Malta: Vattenskoteruthyrning med instruktör och flytväst

Sips Watersports är din inkörsport till spännande jetski-äventyr på den vackra ön Malta. Ge dig ut på en adrenalinfylld upplevelse som kombinerar spänningen i att åka en kraftfull Seadoo jetski med hisnande utsikt över Medelhavet. Föreställ dig hur du glider fram över det kristallklara turkosa vattnet, känner vinden i håret och havets stänk i ansiktet. Oavsett om du är en erfaren jetski-entusiast eller en förstagångsförare har Sips Watersports något för alla. Innan du ger dig ut på ditt vattenskoteräventyr kommer våra professionella och vänliga instruktörer att ge dig en omfattande säkerhetsgenomgång och se till att du har den kunskap och de färdigheter som krävs för att njuta av din tur till fullo. De kommer att vägleda dig i hur du använder vattenskotern på rätt sätt och dela med sig av värdefulla tips för en säker och trevlig upplevelse. När du är redo är det dags att släppa loss kraften i Seadoo-jetskidan. Dessa högpresterande vattenskotrar är kända för sin smidighet, hastighet och manövrerbarhet, vilket gör att du kan glida genom vågorna och utforska Maltas fantastiska kustlinje som aldrig förr. Upplev spänningen när du skär genom vattnet, hoppar över vågor och känner adrenalinkicken när du navigerar dig fram. Medan du åker kan du ta in de imponerande sevärdheter som Malta har att erbjuda. Förundras över de robusta klipporna, dolda vikarna och pittoreska vikarna som prickar in strandlinjen. Upptäck avskilda stränder som bara är tillgängliga via vatten och njut av solen medan du tar en paus för att koppla av och ta in den fantastiska omgivningen. Sips Watersports erbjuder olika jetski-paket för att tillgodose olika preferenser och varaktigheter. Oavsett om du är ute efter en snabb och spännande tur eller en längre utforskning av Maltas kustlinje finns det ett alternativ för dig. Du kan välja mellan guidade turer som leds av erfarna instruktörer som tar dig till de bästa platserna eller välja en freestyle-upplevelse för att släppa loss din inre spänningssökare. Säkerhet är vår högsta prioritet på Sips Watersports. Alla våra vattenskotrar genomgår regelbundet underhåll och säkerhetskontroller för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet. Vi tillhandahåller flytvästar till alla förare och våra instruktörer finns alltid i närheten för att hjälpa till vid behov. Så oavsett om du söker en adrenalinkick, ett unikt sätt att utforska Maltas naturliga skönhet eller helt enkelt en rolig dag på vattnet, är Sips Watersports det perfekta valet. Boka ditt jetskiäventyr idag och skapa minnen som varar livet ut. Gör dig redo att uppleva den ultimata spänningen med Sips Watersports och Seadoo vattenskotrar på Malta!

Marsaskala: Uthyrning av paddelbåtar i St. Thomas Bay

Marsaskala: Uthyrning av paddelbåtar i St. Thomas Bay

Ta en paddelbåt och slå till vattnet i St Thomas Bay. Uthyrning av paddelbåtar är den perfekta kombinationen av fritid och träning. Paddelbåt är ett utmärkt sätt att njuta av naturen, återknyta kontakten med naturen och utforska vattnet. Oavsett om du hyr en trampbåt för en dag eller över helgen eller bokar en trampbåtstur under din utlandssemester, kommer du säkert att ha en fantastisk tid att paddla dig själv genom det kristallklara maltesiska vattnet. Hyr en paddelbåt på egen hand eller njut av en guidad utflykt var som helst på Marsaskalas omgivande kust. Flytvästar tillhandahålls och är obligatoriska. På Sensi WaterSports är vi stolta över att erbjuda roliga uthyrningar till överkomliga priser och utmärkt kundservice. Säkerhet är vår främsta prioritet, och vi vidtar alla förebyggande åtgärder för att se till att våra kunder får en säker och trevlig resa. Upplev adrenalinet och utforska de otroliga naturliga omgivningarna i St Thomas Bay, Marsaskala. Sensi Water Sports erbjuder uthyrning av paddelbåtar som säkert kan avnjutas av 2 till 5 förare, vilket är perfekt för familjer. Vår flotta av paddelbåtar är bland de bästa och roligaste familjeaktiviteterna vid St Thomas Bay, Marsaskala. Paddelbåtarna är idealiska för sightseeing, utforskande, motion eller bara för att njuta av din dag vid bukten. Våra paddelbåtar rymmer 4 personer. Det är ett annorlunda och njutbart sätt att beundra de vackra omgivningarna genom att använda händerna för att gå så fort du vill!

Marsaskala: Båttur med delfinskådning

Marsaskala: Båttur med delfinskådning

En gång i livet får du möjlighet att se delfiner i deras naturliga miljö. Dessa vackra varelser är mycket lekfulla och är fantastiska att titta på. Detta är en perfekt aktivitet för alla familjer och vänner och alla åldersgrupper att ge sig ut på en resa för att se vilket sjöliv de maltesiska vattnen har att erbjuda. Även om vi alltid har sett delfiner på våra delfinspottingsturer kan vi inte garantera att delfiner kommer att ses, men vi ser till att du får en fantastisk tid på vår båt där du också kommer att få se några fina klippor längs vägen

Marsaskala: St. Thomas Bay Jet Ski Rental

Marsaskala: St. Thomas Bay Jet Ski Rental

Är du redo för ett oförglömligt äventyr i det kristallklara vattnet på södra Malta? Sök inte längre än till den här upplevelsen med jetski! Förbered dig på att kryssa genom det fantastiska Medelhavet i stil och upplev en spänning för livet. Vi är stolta över att erbjuda förstklassiga jetskiuthyrningar som garanterat ger dig den spänning du söker. Vår eleganta och moderna flotta av jetskis är utrustad med kraftfulla motorer och banbrytande teknik, vilket garanterar en smidig och spännande tur. När du väljer denna jetskiuthyrning och du kan förvänta dig en sömlös upplevelse från början till slut. Vår vänliga och kunniga personal kommer att guida dig genom uthyrningsprocessen och se till att du har all information du behöver för att få ut det mesta av din tid på vattnet. Oavsett om du är en erfaren jetskientusiast eller en nybörjare är vi här för att tillgodose dina behov och garantera din säkerhet under hela äventyret. När du väl är redo att slå dig ut på vågorna, gör dig redo att bli bortblåst av den naturliga skönheten på södra Malta. Föreställ dig att du susar över det gnistrande blåa havet, omgiven av hisnande kustlandskap och imponerande klippor. Denna region är känd för sina orörda stränder, dolda vikar och kristallklara vatten, vilket gör den till den perfekta lekplatsen för jetskientusiaster. Känn vinden i håret när du navigerar genom vågorna och njuter av den frihet och adrenalinkick som det innebär att åka jetski. Utforska de dolda pärlorna på södra Malta i din egen takt och upptäck avskilda stränder och hemliga platser som bara är tillgängliga på vatten. Ta en paus från vardagens stress och fördjupa dig i havets lugn. Säkerheten är vår högsta prioritet och våra erfarna instruktörer ger dig en omfattande säkerhetsgenomgång innan du ger dig ut på ditt äventyr. De kommer att gå igenom reglerna och bestämmelserna för jetski och se till att du har kunskap och självförtroende för att navigera i vattnet på ett ansvarsfullt sätt. Flytvästar och annan säkerhetsutrustning kommer att tillhandahållas för att garantera ditt välbefinnande under hela din jetskiupplevelse. Vare sig du är ute efter ett soloäventyr, en romantisk eskapad med din partner eller en rolig utflykt med vänner och familj är detta det perfekta paketet för jetskiuthyrning för dig. Vi erbjuder flexibla hyresperioder, så att du kan välja det alternativ som passar ditt schema och din budget. Vårt team är dedikerat till att ge exceptionell kundservice och se till att din jetskiupplevelse överträffar dina förväntningar. Missa inte möjligheten att skapa bestående minnen på de vackra vattnen i södra Malta. Boka din jetskihyra idag och gör dig redo för en spännande tur som kommer att göra dig sugen på mer. Släpp loss din inre äventyrare och upplev havets spänning som aldrig förr.

Malta: Guidad SUP-tur Guidad SUP-tur

Malta: Guidad SUP-tur Guidad SUP-tur

Upptäck Maltas dolda pärlor på en SUP-tur! Upplev spänningen med stand-up paddleboarding, en av de snabbast växande vattenaktiviteterna! Varför välja våra SUP-turer? Njut av en komplett kroppsträning på ett säkert och hälsosamt sätt. Utforska hisnande platser, dolda stränder, havsgrottor som är tillgängliga från vattnet. Perfekt för både nybörjare och erfarna paddleboarders. ‍‍‍ Perfekt för alla tillfällen: Samla dina vänner, din familj eller fira födelsedagar, svensexor, företags- eller skolgrupper. Alternativ för turnén: Följ med på vår 1,5-timmars Mega SUP-tur för att utforska Maltas kustlinjer, stränder, vikar och grottor. Vi erbjuder också en kortare tur som passar barn i åldern 8-12 år tillsammans med vuxna. Vad är inkluderat? All säkerhetsutrustning: brädor, paddel och flytväst. Fullt kvalificerad, rolig och vänlig personal och en kunnig guide. Utforska Maltas kustlinje: Förundras över de dolda pärlorna längs Maltas kustlinje på en bekväm paddleboard. Lär dig grunderna i SUP och ge dig ut på ett fascinerande havsäventyr. Anpassa din upplevelse genom att följa din egen rutt och upptäck berömda lokala stränder och fascinerande dolda vikar längs vägen.

Uthyrning av buggybåtar

Uthyrning av buggybåtar

Res med stil och utforska de vackra klipporna och grottorna med våra nya buggy-båtar. Våra buggy-båtar har en 9 hk motor och är fullt utrustade med den senaste Bluetooth-högtalaren så att du kan lyssna på din egen musik när du besöker våra vackra maltesiska vatten och klippor. Du kan också stanna till och ta ett dopp i vårt kristallklara vatten ☀️ Det är perfekt för familj och vänner att bara koppla av och verkligen ta in skönheten som södra Malta har att erbjuda samtidigt som man reser med stil. Det är perfekt för alla åldersgrupper men förare måste vara 18+

Vanliga frågor om Privata turer i Marsaskala

Vad finns det för andra saker att göra än Privata turer som är värt att besöka i Marsaskala?

Andra upplevelser du inte bör missa i Marsaskala:

Privata turer i Marsaskala –Vilka är de bästa upplevelserna?

Privata turer i Marsaskala – de bästa upplevelserna är:

Att göra i Marsaskala

Städer i Malta

Marsaskala: Fler aktiviteter och sevärdheter

Marsaskala: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.