Lägg till datum

Saker att göra i
Marsaskala

Marsaskala

Våra mest rekommenderade saker att göra i Marsaskala

Malta: Det ultimata kajakäventyret

1. Malta: Det ultimata kajakäventyret

Upptäck några av de mest fantastiska naturskatterna på de maltesiska öarna på detta kajakpaddlingsäventyr under dagtid. Fly in i den vackra maltesiska naturen, utforska naturliga havsgrottor och simma i kristallklart vatten. Börja resan med lite tips och vägledning om hur du använder paddeln från personalen. Öva din paddling nära stranden tills du känner dig mer självsäker och ge dig sedan ut på kajakäventyret Utforska den karga kusten och beundra utsikten över spektakulära klippor och grottor. Ta dig till anmärkningsvärda natursköna platser som Munxar-fönstret och Hofriet-fönstret.

Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

2. Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

De tre städerna är en kollektiv beskrivning av de tre befästa städerna Cospicua, Birgu (Vittoriosa) och Senglea. Den äldsta av de tre städerna är Vittoriosa, som har funnits sedan före medeltiden. De andra två städerna, Senglea och Cospicua, grundades båda av Johanniterorden på 1500- respektive 1600-talet. Under denna halvdagstur får du möjlighet att uppskatta dessa unika historiska befästa städer och beundra magnifika kyrkor, traditionella piazzor, otroliga befästningar och arkitektoniska skatter som finns runt om i området Tre städer. Bitar av levande historia som hållits vid liv genom hundratals års bevarande! Vi börjar med en panoramakörning förbi staden Cospicua, en dubbelt befäst hamnstad och den största av de tre städerna, för att nå staden Vittoriosa, denna härliga stad har varit bebodd sedan feniciernas tid, men den nuvarande staden härstammar från Johanniterordenens tid. Vittoriosa valdes till Maltas huvudstad i stället för Mdina när orden anlände år 1530. Njut av en fascinerande rundvandring genom stadens smala gator och beundra och uppskatta alla historiska byggnader och fängslande skatter som finns i varje vändning. Vid ankomsten till Vittoriosas fantastiska strandpromenad går du ombord på en traditionell maltesisk "Frejgatina" (en liten, snickrad fiskebåt) för en härlig rundtur i de färgglada hamnbassängerna. Turen avslutas i Senglea, uppkallad efter Claude De La Sengle, stormästaren som grundade staden, Senglea är också känd som "Civitas Invicta", ett namn som staden fick för att den lyckades stå emot den ottomanska invasionen under den stora belägringen 1565. Ön som Senglea ligger på förenades med Cospicua genom en landbro under Johanniterriddarnas tid, vilket ledde till att ön fick formen av en halvö. Från Gardjola-trädgårdarna, som ligger på halvöns spets, kan du njuta av en fantastisk 360°-utsikt över Grand Harbour, inklusive det imponerande Fort Sant Angelo, varifrån stormästaren Jean Perisot De La Valette ledde försvaret av ön under den stora belägringen 1565. Under hela turen kommer kunniga och erfarna guider att ge dig fängslande information och förhöja din upplevelse genom att berätta om och engagera dig i berättelser.

Malta: Privat jetski-upplevelse

3. Malta: Privat jetski-upplevelse

- Njut av skönheten på södra Malta. - Utforska dolda platser som Sea Caves Cliffs och Hidden Windows - Upplev spänningen i en modern vattenskoter - Fly de kommersiellt kända platserna och gör detta till en rolig upplevelse. - Utforska Marsascalas kustlinje med våra säkra och roliga Seadoo vattenskotrar. Oavsett om du är ensam eller med vänner garanterar vi en spännande upplevelse med en av våra vattenskotrar! På Sensi WaterSports är vi stolta över att erbjuda roliga uthyrningar till överkomliga priser och utmärkt kundservice. Säkerhet är vår första prioritet, och vi vidtar alla förebyggande åtgärder för att se till att våra kunder får en säker och trevlig åktur. Upplev adrenalinkicken och utforska den otroliga naturen i St Thomas Bay, Marsaskala. Upplev spänningen på havet genom att hyra en av våra vattenskotrar för antingen 30 minuter, 1 timme eller 3 timmars safaritur. Du kan antingen åka ensam eller med upp till 2 personer på samma vattenskoter. - Säkerhetsinformation - Föraren måste vara över 18 år. - Rekommenderas inte om du är gravid eller lider av ryggsmärtor. - ID-handling måste uppvisas innan du hyr vattenskotern - Bränsle ingår i priset. - Flytvästar kommer att tillhandahållas. - Får inte köras under påverkan av alkohol eller droger - Viktkapacitet 600 lb/272 kg Gör dig redo att upptäcka några av de mest fantastiska naturskatterna på de maltesiska öarna med våra vattenskotrar. Undvik de massiva eller kommersiellt kända platserna och gör detta till en rolig upplevelse. Istället kan du dyka ner i grottor, simma i Medelhavets bästa kristallklara vatten och njuta av klippor och hemliga hörn av vår kust. Är du en nybörjare? Oroa dig inte; vårt vänliga, engagerade och erfarna team kommer tydligt att förklara säkerhetsinstruktionerna för att säkerställa maximal säkerhet och njutning av din Jet-Ski-tur. När du anländer till vår anläggning kommer vi att hjälpa dig att komma igång genom att underteckna onlineavstående och lära oss mer om din tidigare erfarenhet när det gäller att köra en vattenskoter. Vi kommer att presentera dig för din Jet-Ski och gå igenom alla säkerhets- och körinstruktioner. Oroa dig inte, det är mycket säkert och enkelt! Därefter skjuter vi iväg dig från vår jetdocka och startar den 30 minuter långa turen. Först måste vi köra på tomgång ut ur St Thomas Bay och ha en låg kryssningshastighet, så att vi inte gör några vågor. Men när vi väl är ute, det är då du kommer att kunna uppleva kraften i dessa maskiner! Oavsett erfarenhetsnivå kommer du säkert att ha jättekul när du hoppar över vågor och glider genom vattnet i höga hastigheter. När tiden är ute samlar jag ihop alla igen och påbörjar färden tillbaka till marinan. ALLA åkupplevelser inkluderar en obligatorisk säkerhetsgenomgång med en av våra teammedlemmar. Vänligen anlända 30 minuter före din avgångstid för att checka in och få dina säkerhetsinstruktioner och säkerhetsutrustning.

Malta: Uthyrning av SUP

4. Malta: Uthyrning av SUP

Förundras över de många dolda pärlorna längs Maltas kust genom att åka en bekväm paddelbräda. Lär dig grunderna i SUP och ge dig ut på egen hand eller tillsammans med vänner för att utforska öarna. Paddla över havet i din egen takt och njut av den enastående skönheten hos detta unika resmål. Hämta din bräda i Marsaskala och få personliga instruktioner av personalen. Sätt på dig flytvästen, ta tag i din paddel och börja ditt fascinerande havsäventyr i Maltas kristallklara vatten. Njut av denna otroliga möjlighet att komma i kontakt med naturen. Anpassa din upplevelse genom att följa din egen rutt. Passera förbi de mest kända lokala stränderna och möt fascinerande dolda vikar längs vägen.

Marsaskala: Uthyrning av paddelbåtar i St. Thomas Bay

5. Marsaskala: Uthyrning av paddelbåtar i St. Thomas Bay

Ta en paddelbåt och slå till vattnet i St Thomas Bay. Uthyrning av paddelbåtar är den perfekta kombinationen av fritid och träning. Paddelbåt är ett utmärkt sätt att njuta av naturen, återknyta kontakten med naturen och utforska vattnet. Oavsett om du hyr en trampbåt för en dag eller över helgen eller bokar en trampbåtstur under din utlandssemester, kommer du säkert att ha en fantastisk tid att paddla dig själv genom det kristallklara maltesiska vattnet. Hyr en paddelbåt på egen hand eller njut av en guidad utflykt var som helst på Marsaskalas omgivande kust. Flytvästar tillhandahålls och är obligatoriska. På Sensi WaterSports är vi stolta över att erbjuda roliga uthyrningar till överkomliga priser och utmärkt kundservice. Säkerhet är vår främsta prioritet, och vi vidtar alla förebyggande åtgärder för att se till att våra kunder får en säker och trevlig resa. Upplev adrenalinet och utforska de otroliga naturliga omgivningarna i St Thomas Bay, Marsaskala. Sensi Water Sports erbjuder uthyrning av paddelbåtar som säkert kan avnjutas av 2 till 5 förare, vilket är perfekt för familjer. Vår flotta av paddelbåtar är bland de bästa och roligaste familjeaktiviteterna vid St Thomas Bay, Marsaskala. Paddelbåtarna är idealiska för sightseeing, utforskande, motion eller bara för att njuta av din dag vid bukten. Våra paddelbåtar rymmer 4 personer. Det är ett annorlunda och njutbart sätt att beundra de vackra omgivningarna genom att använda händerna för att gå så fort du vill!

Katamarancharter på kvällen

6. Katamarancharter på kvällen

En charterkväll utmärker sig med sin förtrollande blandning av solnedgångens magi, stadens ljus och en lugn atmosfär. När solen sjunker under horisonten skapar de skiftande färgerna på himlen och den glittrande stadsbilden en fängslande, romantisk atmosfär. Med färre båtar på vattnet känns upplevelsen exklusiv och privat, vilket gör den idealisk för speciella tillfällen. Den lugnande havsbrisen, möjligheten att titta på stjärnor och de kulinariska läckerheterna bidrar till en unik och minnesvärd resa. Oavsett om det är en romantisk kväll, ett firande eller bara en önskan om en lugn tillflyktsort, erbjuder en kvällscharter en distinkt och magisk maritim upplevelse.

Privat naturvandring på sydkusten med transport

7. Privat naturvandring på sydkusten med transport

Upptäck kalkstensvikar, klippstränder och grunda klippor på Maltas sydkust på denna avslappnade vandringstur. Följ med en botanisk expertguide på en vandring förbi St Peters Pool och byn Marsaxlokk. Upphämtning finns tillgänglig från ditt hotell på Malta eller Gozo, liksom valfri lunchpaket. När du blir hämtad från ditt hotell på Malta eller Gozo reser du till sydkusten för att påbörja din avslappnade vandring. Njut av en 8 kilometer lång promenad längs upptrampade stigar och låga kustklippor, bort från stadens kaos. Vandra förbi stora bondgårdar och gamla fiskebyar när du promenerar. Stanna till vid den pittoreska byn Marsaxlokk, med traditionella fiskebåtar och en fiskmarknad. Håll utkik efter de bisarra, naturligt formade kalkstensfigurerna som ser bisarra ut. Spotta inhemska medelhavsbuskar och växter med hjälp av din botaniska guide. Det endemiska maltesiska saltträdet och andra kustväxter är hemvist i det här området. Stoppa vid den populära Saint Peter's Pool och njut av strandens turkosa vatten, och fortsätt sedan till Fort Delimara, ett före detta brittiskt försvarsbatteri. Passera genom flera terrasserade fält omgivna av de ikoniska murarna av grus innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Marsaskala

Vilka är de bästa turerna att göra i Marsaskala med barn?

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Marsaskala?

Det här är de bästa aktiviteterna när du besöker Marsaskala på en tajt budget:

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Marsaskala?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Marsaskala?

Marsaskala: Fler aktiviteter och sevärdheter

Marsaskala: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.