Lägg till datum

Marsamxett Harbour, Gzira

Marsamxett Harbour, Gzira: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sliema: Kryssa runt i Maltas hamnar och vikar

1. Från Sliema: Kryssa runt i Maltas hamnar och vikar

Denna 90-minuters natursköna kryssning är den perfekta introduktionen till Valletta, Maltas huvudstad, och dess omgivningar. Njut av en naturskön kryssning runt Maltas två naturhamnar, den majestätiska Valletta Grand Harbour och Marsamxett Harbour. Sätt segel från Sliema Ferries och njut av utsikten över några av Maltas mest ikoniska landmärken. Koppla av medan du kryssar förbi imponerande hamnar, historiska befästningar, olika bäckar, de berömda "tre befästa städerna" Vittoriosa, Cospicua och Senglea, livliga varv, marinor, bastioner och mycket mer. Lyssna på ljudkommentaren för att ta del av Vallettas och dess omgivande platsers historia. Tack vare de många bäckarna runt Valletta kan du njuta av unika vyer över staden utan de stora folkmassorna. Kryssningen varar i ca 90 minuter.

Från Sliema: Valletta och den natursköna kryssningen Three Cities

2. Från Sliema: Valletta och den natursköna kryssningen Three Cities

Kryssa ombord på vår miljövänliga, fullt luftkonditionerade, toppmoderna 20-meters katamaran. Följ med oss på vår traditionella hamnkryssning och återupplev Maltas galanta historia på en kryssning runt de två naturhamnarna på vardera sidan om vår huvudstad Valletta, Marsamxett Harbour och den imponerande Grand Harbour, där du får uppleva det förflutna och se de magnifika fort, slagträn och bäckar som ligger runt Valletta och de tre städerna. En detaljerad livekommentar på engelska och tyska kommer att avslöja historien i samband med de två stora belägringarna 1565 och 1942, liksom andra intressanta platser som bara kan beundras från havet. Gratis Wi-Fi och en bar med snacks och drycker finns ombord.

Malta: Marsamxetts hamn och båttur i Grand Harbour på natten

3. Malta: Marsamxetts hamn och båttur i Grand Harbour på natten

Njut av en intressant och avkopplande kryssning genom två unika naturhamnar, Marsamxetthamnen och den berömda stora hamnen. Beundra dessa vackra hamnar, som är rika på historia och traditionell maltesisk kultur. Under denna tur kommer du även att besöka tio av Maltas pittoreska bäckar. Avgå från Sliema för att kryssa genom Sliemabukten, runt ön Manoel till Lazzarettoviken (allmänt känd som yachtmarinan), runt Ta'Xbiex till Msida- och Pietavikarna, förbi bröstvärnen och befästningarna kring Valletta och Floriana, hela vägen till den stora hamnen. Därefter kommer du att fortsätta till Menqabukten, Marsabukten och den inre bassängen för att se Maltas unika skeppsvarv. Du kommer att fortsätta till den franska viken och skeppsvarvsområdet, runt de tre städerna Senglea, Cospicua och Vittoriosa, och sedan tillbaka till Sliema genom tio bäckar.

Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

4. Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

Njut av en fullständig hamnkryssning, med avgång från Sliema färja, färjor 4, kryssa runt de största naturliga hamnarna på Malta och i Medelhavet, Marsamxett Harbour och Valletta Grand Harbour, inklusive yacht marinor, varv, bastioner, fort och befästningar, och de berömda 3 städerna (Vittoriosa, Senglea och Cospicua). Vi kryssar in i vikarna i dessa fantastiska hamnar och passagerarna får uppleva den bästa havsutsikten från våra båtar. Vår kommentar ombord kommer att utveckla historien om de två hamnarna på engelska.

Eftermiddagskryssning i hamnen med guide och transfer tur och retur

5. Eftermiddagskryssning i hamnen med guide och transfer tur och retur

Dra nytta av hämtning på utvalda hotell och upplev sedan skönheten i Valletta på en kryssning runt Marsamxett Harbour och Grand Harbour. Lär dig om den viktiga roll som de två naturliga hamnarna har spelat i Maltas fascinerande historia. Under denna kryssning kommer du att uppleva det förflutna och se de magnifika forten, borgvärnen och bäckarna som ligger i och runt Valletta. Du kommer att njuta av en unik utsikt över staden och den vackra maltesiska kusten medan du kryssar i Medelhavets kristallina vatten, en fantastisk möjlighet att se Valletta i all sin prakt från ett annat perspektiv och ta några minnesvärda bilder av hisnande panorama och landskap . I slutet av kryssningen går du av på Sliema Ferries, där du har lite ledig tid att ta en promenad längs Sliemas största shoppingområde och strandpromenad (cirka 1½ timme). Här har du möjlighet att shoppa från de många butikerna i området eller bara koppla av på någon av de många restaurangerna och kaféerna som ligger längs strandpromenaden och dess omgivningar. De kunniga och erfarna guiderna kommer att följa med dig under alla dina överföringar och båtturen, förse dig med spännande information och förbättra din upplevelse genom berättande och engagerande berättande.

Från Marsamxett: Maltese Islands Privat Yacht Charter

6. Från Marsamxett: Maltese Islands Privat Yacht Charter

På våra familjedrivna privata yachtcharter med skeppare avgår vi normalt från / återvänder till Ta Xbiex cirka 9:30 och kommer att vara tillbaka senast 18:00. När vi lämnar Marsamxett Harbour kan vi antingen gå norrut eller söderut. Vi har ingen fast resplan eftersom vi försöker tillfredsställa våra gästers önskemål. Eftersom vi njuter av naturen följer vi vädret. Vi kan uppleva den spännande känslan av att segla eller diskutera alternativ för dagen. Vi respekterar alltid dagens väderförhållanden. Under vår resa kommer vi att segla/motordra till ett par vikar för bad, snorkling, sightseeing och utforskning. Du kan också luta dig tillbaka och koppla av med en kall drink i handen. Eftersom vi kommer att vara ute större delen av dagen föreslår vi att du tar med lite färdiglagad mat Yachten är fullt utrustad med alla andra nödvändigheter som kylskåp, bestick, tallrikar etc. så inget behov av något annat. Eventuellt kan vi också organisera matarrangemang på begäran. Du kan också ansluta din telefon till vårt toppmoderna ljudsystem via Bluetooth för att lyssna på dina favoritlåtar. För din bekvämlighet är båten utrustad med elektriska huvuden. Enkel åtkomst på båten är också en annan prioritet. Det är därför båten är utrustad med dubbla roder som möjliggör enkel åtkomst i cockpitområdet till skillnad från racingyachter. Maltese Islands Charters strävar efter att göra din dag till sjöss en att komma ihåg. Kliv ombord och njut av det vackra blå vattnet som Malta och Medelhavet har att erbjuda. Maltese Islands Charter är ett familjeägt företag. Hela teamet brinner för havet. Denna passion har fått bränsle genom åren från en mängd olika havsaktiviteter, segling, motorbåt och fritidsfiske. Som malteser är det lätt att se varför hav och båtar har funnits i vårt blod i generationer. Regattor och andra seglingstävlingar har också varit en del av vårt förflutna. Vårt fokus ligger på dig och din perfekta dag ute. Våra båtar hålls på högsta nivå när det gäller beredskap/renlighet och säkerhet. Vi strävar efter att ge dig en unik seglingsupplevelse. Vi hoppas att du njuter av din tid på våra båtar!

Sliema: Fyrverkerifestivalkryssning med middag och transfer

7. Sliema: Fyrverkerifestivalkryssning med middag och transfer

Följ med oss ombord på vår vackra turkiska Gullet för det mest spektakulära sättet att se och njuta av Maltas internationella fyrverkerifestival! Unna dig en otrolig natt med eld, färger och dansande reflektioner. Maltas internationella fyrverkerifestival anordnas varje år av turistministeriet och Maltas turistmyndighet, och den stora finalen äger rum i Vallettas magnifika Grand Harbour. År efter år har denna festival blivit ett garanterat ögonblick av spänning för både turister och lokalbefolkning. Under festivalen får professionella pyrotekniker möjlighet att visa upp sina talanger med större entusiasm än någonsin. Internationella pyrotekniska företag reser också till Maltas kust för att delta i detta speciella evenemang. Gör det till en oförglömlig kväll, njut av showen och titta på de förtrollande pyromusikaliska och traditionella fyrverkerierna. Klockan 19.00 avgår ni från Sliema Ferries och njuter av det hisnande landskapet och beundrar några av Maltas mest ikoniska landmärken när ni kryssar runt öns två naturhamnar, den majestätiska Valletta Grand Harbour och den pittoreska Marsamxett Harbour. Fyrverkeriprogrammet börjar ca kl. 20.30 och pågår i ca 2½ timme. Under kryssningen kan du också njuta av en utsökt varm och kall buffémiddag med drycker.

Malta: Europa eSim Mobil Dataplan

8. Malta: Europa eSim Mobil Dataplan

Gör din resa till Malta problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning på Malta och i ytterligare 35 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna nollavfallslösning. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang allt eftersom du reser. Efter aktivering börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släppts efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och senare modeller, Google Pixel 4 och senare). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna med riktlinjer för kompatibilitet för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino, Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Kanarieöarna och Balearerna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Tyskland, Ungern, Uzbekistan, Österrike, Österrike.

Katamarancharter på kvällen

9. Katamarancharter på kvällen

En charterkväll utmärker sig med sin förtrollande blandning av solnedgångens magi, stadens ljus och en lugn atmosfär. När solen sjunker under horisonten skapar de skiftande färgerna på himlen och den glittrande stadsbilden en fängslande, romantisk atmosfär. Med färre båtar på vattnet känns upplevelsen exklusiv och privat, vilket gör den idealisk för speciella tillfällen. Den lugnande havsbrisen, möjligheten att titta på stjärnor och de kulinariska läckerheterna bidrar till en unik och minnesvärd resa. Oavsett om det är en romantisk kväll, ett firande eller bara en önskan om en lugn tillflyktsort, erbjuder en kvällscharter en distinkt och magisk maritim upplevelse.

Kryssning i hamnen i Sliema

10. Kryssning i hamnen i Sliema

Utforska den fantastiska skönheten och den rika historien i Vallettas Grand Harbor på en privat båttur. Med avgång från Sliema ger du dig ut på ett naturskönt äventyr och passerar kända landmärken som Fort Manoel, Fort St Angelo, Barrakka Gardens och krigsmonumentet Siege Bell. Segla genom Ta' Xbiex, Marsamxett Harbor, Valletta Waterfront, Grand Harbor, Vittoriosa Waterfront & Birgu Waterfront och njut av de pittoreska landskapen och panoramautsikten. Fördjupa dig i de fängslande berättelserna och insikterna som din erfarna kapten delar med sig av när du kryssar längs hamnen. Förundras över de imponerande befästningarna och upptäck de dolda skatterna i Maltas arkitektoniska underverk. Denna privata tur utlovar en oförglömlig upplevelse och ger dig möjlighet att utforska den historiska hamnen i din egen takt. Missa inte detta exklusiva tillfälle att upptäcka den förtrollande Grand Harbor. Boka din privata rundtur i Vallettas hamn nu och förbered dig på att bli fängslad av skönheten och lockelsen i Maltas rika maritima arv.

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Marsamxett Harbour, Gzira: Fler aktiviteter och sevärdheter

Marsamxett Harbour, Gzira: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.