Marineland Mallorca

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Marineland Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Costa d'en Blanes: Inträdesbiljett till Marineland Mallorca

Costa d'en Blanes: Inträdesbiljett till Marineland Mallorca

Gå in i Mallorcas fantastiska Marineland och tillbringa en rolig och lärorik dag med att se havets mest charmiga djur på nära håll. Lär dig mer om parkens delfiner och sjölejon medan du ser deras spektakulära föreställningar. Besök akvariet, fågelhuset, det tropiska huset för att upptäcka parkens alla olika typer av charmerande djur. Under två föreställningar per dag kan du se när de sju delfinerna stjäl uppmärksamheten och vad dessa intelligenta och eleganta varelserna är kapabla till. Strosa genom akvarierna i din egen takt och se hajar och tropiska fiskar glida fram i miljöer med både salt- och sötvatten. Beundra flamingor och Humboldt-pingviner i fågelhuset samt se efter leguaner, papegojor och giftiga grodor bland de lövtäckta träden i den konstruerade regnskogen i det tropiska huset. Låt barnen springa av sig på den nyrenoverade lekplatsen när ni inte tittar på djur.

De mest populära sevärdheterna i Calvià

Att göra i Marineland Mallorca

Städer i Spanien

Marineland Mallorca: Fler aktiviteter och sevärdheter

Marineland Mallorca: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Marineland Mallorca

Samlat omdöme

4.4
(90 recensioner)

fantastisk show av delfiner såväl som sjölejon! värdet av priset. föreställningarna är två gånger om dagen och efter de första utställningarna kl. 12.00 stannade vi tills den andra kl. 16.00 för att se dem igen. Bredvid finns också papegojor pingviner tropiska djur och fiskar. Du kan också äta där och till och med gå på en liten strand och bada i havet!

En fantastisk dag ute hade hela familjen. Säl- och delfinshowerna var fantastiska. Fantastisk koreografi med tränarens och delfinerna tonsatta. Ett absolut måste och dagens höjdpunkt. Fantastisk liten stänkzon för att hålla barnen svala. Massor av fåglar och sköldpaddor att se och en stor papegojshow.

Härligt!!! Jag kunde också träffa delfinen... priset är rimligt (den enda negativa punkten är att du inte kan välja det gratis fotot... det är synd) Vi uppskattar verkligen den kärlek djurskötarna har för djur!! Mycket medverkan!!

Jag och min familj gillade verkligen att se och fotografera delfiner i verkligheten för första gången. Det är verkligen en oförglömlig upplevelse.

Väldigt trevligt ! Showen med delfiner och sjölejon är otrolig! Vi njöt av att kunna mata karpen och sköldpaddorna!