Guidad tur

Blå grottan och söndagsmarknaden i fiskebyn Marsaxlokk

Aktivitetsarrangör: Supreme Travel Limited

Blå grottan och söndagsmarknaden i fiskebyn Marsaxlokk

Aktivitetsarrangör: Supreme Travel Limited

Från 318 SEK per person

Se när solljuset fyller den Blå grottans havspooler med många nyanser av lysande blått på denna 5-timmars tur till Maltas Blå grotta och berömda söndagsmarknad. Titta runt bland de livliga stånden i byn Marsaxlokk och köp souvenirer och färska varor.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Engelska, Tyska, Italienska, Franska
Upphämtning ingår
Upphämtning från ditt hotell. Tiden beror på hotellets adress.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Bevittna den fantastiska Blå grottan när solljuset fyller poolerna med fantastiska nyanser av blått
 • Titta runt bland de färgstarka stånden på Maltas berömda söndagsmarknad i Marsaxlokk, och pruta om färska lokala varor och souvenirer
 • Njut av fri tid att utforska den vackra byn Marsaxlokk
Beskrivning
Din 5-timmars tur startar med Blå grottan. Blå grottorna finns längs Maltas södra kust, väster om Wied iz-Zurrieq och över den lilla obebodda holmen Filfla. Varje dag från soluppgången till runt kl. 13.00 låter grottans unika läge solljuset reflektera i vattnet för att skapa många lysande blå nyanser. Flera grottor speglar undervattensväxternas lysande fosforescerande färger. Andra bergrum visar en djup mörk nyans av blå. Om vädret tillåter kan du ta en 20-minuters båttur i grottorna mot en extra kostnad. Du kommer sedan att köra till fiskebyn Marsaxlokk. Den livliga, färgstarka Marsaxlokk-marknaden erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva det lokala livet. Titta runt bland stånden där färsk fisk och skaldjur säljs, och pruta om honung, sylt, vin, grönsaker, kläder och souvenirer. Du har fri tid att utforska denna pittoreska marknadsby innan du beger dig tillbaka.
Ingår
 • Transport och licensierad lokal guide, 5-timmars tur till Blå grottan och Marsaxlokk
 • Båtbiljett till Blå Grottan

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Viktig information

Bra att ta med

 • Bekväma skor
Kundomdömen

Samlat omdöme

3,4 /5

baserat på 310 omdömen

Översikt

 • Guide
  4/5
 • Transport
  3,8/5
 • Valuta för pengarna
  3,3/5
 • Säkerhet
  4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Trevlig aktivitet, planera en extra €8 för att ta båten för att gå till grottan men det är värt det. Till marknaden var vi med barnvagn den 1:a söndagen i juli och en galen värld, om du har en bebis med dig, tänk på det för det blir krångligt att flytta runt. Annars trevlig marknad med en massa billiga souvenirer. Det hade varit trevligt med mer tid på plats, ingen tid att äta att man snabbt måste se tiden för att nå bussen.

Läs mer

15 juli 2022

Till en början var det inte så trivialt att hitta rätt hämtningsställe, men när vi väl hittade bussen var turen smidig och välorganiserad. På grund av regnigt och stormigt väder kunde vi bara titta på grottan från den översta platån och kunde inte ta oss på båtarna för att köra nära. Du får fortfarande några bra från toppen. Jag njöt av alla slumpmässiga fakta som reseguiden delade under bussresan.

Läs mer

21 mars 2022

En vacker utflykt mycket välorganiserad förutom tidpunkten för mötet. Eftersom jag inte hade något meddelande kvällen innan skickade jag ett mail och ringde. Och först vid 20-tiden blev jag informerad om vår mötesplats och mötestid. Guiden överst, Mark är mycket tillgänglig och tydlig i sina förklaringar. Grottorna är mycket vackra, kom ihåg att lägga till 8 euro per person för att gå och se dem. Detta verkar väsentligt för mig med tanke på bristen på intresse för den här byn. Lite besviken på marknaden.

Läs mer

30 december 2019

Produkt-ID: 26199