Upplevelser i

Malta

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Malta

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Malta? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malta

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 7 306 omdömen

Ön Gozo är bara magisk, så liten men full av skatter. Denna dag i 4 × 4 är den bästa kompromissen för att besöka denna ö. Yannick, vår guide är helt fantastisk !!! Dessutom skulle jag vilja påpeka att det är i alla resor kombinerat den bästa guiden och ögonblicket som jag tillbringade, garanterat roligt, han har denna passion för denna ö som spänning. Han visar oss Gozos ädelstenar in i minsta detalj. Jag beklagar bara att jag inte lade ner väskorna på några dagar. Vi kommer att göra det nästa gång vi går tillbaka, utan att tveka!

Välorganiserad resa och Mark, vår guide, var utmärkt. Bussarna som användes var bekväma och vi njöt av färjeresan till Gozo. Utflykterna på Gozo var trevliga, vi gillade särskilt att besöka citadellet i huvudstaden Victoria. Lunchen var riklig, även om maten kunde ha varit varmare. Hela resan var bra värde för en hel dag ute.

Jättebra resa. Flera stopp vid stora vikar för simning gav dig tillräckligt med tid. Hoppning från båten var också tillåten. Vi var på Blue Lagoon och Popeye Village, etc. Du kan köpa drycker och glass ombord, priset är helt okej. Kan definitivt rekommendera utflykten.

Jag njöt mycket av vandringsturen. Guiden gör det väldigt intressant och jag lärde mig massor av nya fakta och fick olika tips från den lokala. Jag rekommenderar verkligen denna turné.

Mycket bra tur, kunnig skeppare som valde ett annat ställe först när det var så mycket båtar i Blå lagunen. Åkte dit senare på em. Istället när det lugnat ner sig lite.