Malta Internationella flygplats

Malta Internationella flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Transferservice mellan Maltas flygplats och hotell

1. Malta: Transferservice mellan Maltas flygplats och hotell

Spara tid och pengar. Njut av en effektiv och bekväm flygplatstransfer mellan Maltas internationella flygplats samt ditt hotell på Malta. Denna delade transfer erbjuder transport från dörr till dörr med engelsktalande chaufförer och pålitlig service. Att boka din flygplatstransfer har aldrig varit så här enkelt. Det är bara att meddela hur många som reser med dig, vad ni har för flygnummer och namnet på ditt hotell och du möts sedan i ankomsthallen av din chaufför som håller en skylt med ditt namn. Luta dig bekvämt tillbaka, slappna av och beundra det vackra landskapet medan chauffören tar sig fram genom Maltas komplicerade gatunätverk. Transfer från ditt hotell till flygplatsen erbjuds också. Du behöver meddela när ditt flyg avgår samt vilken tid du vill hämtas upp från hotellet, vilket bör vara tre timmar före ditt flygs avgångstid.

Malta flygplats: Privat transfer från flygplatsen till hotellet

2. Malta flygplats: Privat transfer från flygplatsen till hotellet

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta. Anländ till flygplatsen och hoppa direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och transfer direkt till dörren till ditt hotell eller till flygplatsen. För mer information, skicka ett meddelande via whatsapp på +356 99401236 Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken. Om du har bokat en transfer tur och retur eller en transfer till flygplatsen meddelar du aktivitetsleverantören när du vill bli hämtad. Möt sedan chauffören på ditt hotell och åk till flygplatsen. Anländ i god tid så att du kan koppla av före flygresan.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

3. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Malta: Privat transfer från flygplatsen

4. Malta: Privat transfer från flygplatsen

Berätta för din chaufför vart du ska åka, luta dig tillbaka och slappna av.Nå din destination i ett bekvämt och säkert fordon. Undvik stressen med att leta efter en taxi, den kaotiska trafiken i en okänd stad och svårigheterna med parkering. När du är redo att lämna igen, kommer bilen att vänta på dig på avtalad tid och plats. På så sätt kan du koncentrera dig på det verkliga syftet med din resa.

Malta: Van 8 passagerare Taxi Transfer från flygplatsen

5. Malta: Van 8 passagerare Taxi Transfer från flygplatsen

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta med fordon för upp till 8 passagerare. Anländ till flygplatsen och kliv direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och få transfer direkt till dörren till ditt hotell eller till flygplatsen. För mer information, skicka ett meddelande via whatsapp på +356 99401236 Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken. Om du har bokat en transfer tur och retur eller en transfer till flygplatsen meddelar du aktivitetsleverantören när du vill bli hämtad. Möt sedan chauffören på ditt hotell och åk till flygplatsen. Anländ i god tid så att du kan koppla av före flygresan.

Flygplatstransfer till St Julians, Sliema, Gzira, Valletta

6. Flygplatstransfer till St Julians, Sliema, Gzira, Valletta

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta. Anländer till flygplatsen och kliver direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Res enkelt till Malta International Airport med en privat transferservice Välj en tid som passar dig och anlända med gott om tid över Vänta inte på andra hämtningar - åk direkt till flygplatsen Hotellhämtning innebär att din förare kan hjälpa dig med ditt bagage Res enkelt till Malta International Airport med en privat transferservice Välj en tid som passar dig och anlända med gott om tid över Vänta inte på andra upphämtningar - åk direkt till flygplatsen Hotellupphämtning innebär att din chaufför kan hjälpa till med ditt bagage

Valletta: Malta/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

7. Valletta: Malta/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:GO p.l.c./Melita Ltd.

Malta Transfer från flygplatsen till Qawra, St Pauls bay, Buggiba

8. Malta Transfer från flygplatsen till Qawra, St Pauls bay, Buggiba

Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken.

Malta: Europa 5G eSim Mobildataplan

9. Malta: Europa 5G eSim Mobildataplan

Gör din resa till Malta problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning på Malta och i ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Malta: privat flygplatstransfer

10. Malta: privat flygplatstransfer

Samtidigt som jag erbjuder flygplatstransfer för att ta dig till och från Malta International Airport kan jag också ordna halvdags- och heldagsturer (om du skulle behöva en guide kan detta också ställas in). Jag kan ta dig över hela Malta och Gozo och till de bästa platserna för att se till att du får den fulla upplevelsen av att bo på dessa fantastiska öar med restaurang, sightseeing och historia rekommendationer.

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Malta Internationella flygplats

Malta Internationella flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Transferservice mellan Maltas flygplats och hotell

Malta: Transferservice mellan Maltas flygplats och hotell

Spara tid och pengar. Njut av en effektiv och bekväm flygplatstransfer mellan Maltas internationella flygplats samt ditt hotell på Malta. Denna delade transfer erbjuder transport från dörr till dörr med engelsktalande chaufförer och pålitlig service. Att boka din flygplatstransfer har aldrig varit så här enkelt. Det är bara att meddela hur många som reser med dig, vad ni har för flygnummer och namnet på ditt hotell och du möts sedan i ankomsthallen av din chaufför som håller en skylt med ditt namn. Luta dig bekvämt tillbaka, slappna av och beundra det vackra landskapet medan chauffören tar sig fram genom Maltas komplicerade gatunätverk. Transfer från ditt hotell till flygplatsen erbjuds också. Du behöver meddela när ditt flyg avgår samt vilken tid du vill hämtas upp från hotellet, vilket bör vara tre timmar före ditt flygs avgångstid.

Malta flygplats: Privat transfer från flygplatsen till hotellet

Malta flygplats: Privat transfer från flygplatsen till hotellet

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta. Anländ till flygplatsen och hoppa direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och transfer direkt till dörren till ditt hotell eller till flygplatsen. För mer information, skicka ett meddelande via whatsapp på +356 99401236 Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken. Om du har bokat en transfer tur och retur eller en transfer till flygplatsen meddelar du aktivitetsleverantören när du vill bli hämtad. Möt sedan chauffören på ditt hotell och åk till flygplatsen. Anländ i god tid så att du kan koppla av före flygresan.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Malta: Privat transfer från flygplatsen

Malta: Privat transfer från flygplatsen

Berätta för din chaufför vart du ska åka, luta dig tillbaka och slappna av.Nå din destination i ett bekvämt och säkert fordon. Undvik stressen med att leta efter en taxi, den kaotiska trafiken i en okänd stad och svårigheterna med parkering. När du är redo att lämna igen, kommer bilen att vänta på dig på avtalad tid och plats. På så sätt kan du koncentrera dig på det verkliga syftet med din resa.

Malta: Van 8 passagerare Taxi Transfer från flygplatsen

Malta: Van 8 passagerare Taxi Transfer från flygplatsen

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta med fordon för upp till 8 passagerare. Anländ till flygplatsen och kliv direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och få transfer direkt till dörren till ditt hotell eller till flygplatsen. För mer information, skicka ett meddelande via whatsapp på +356 99401236 Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken. Om du har bokat en transfer tur och retur eller en transfer till flygplatsen meddelar du aktivitetsleverantören när du vill bli hämtad. Möt sedan chauffören på ditt hotell och åk till flygplatsen. Anländ i god tid så att du kan koppla av före flygresan.

Flygplatstransfer till St Julians, Sliema, Gzira, Valletta

Flygplatstransfer till St Julians, Sliema, Gzira, Valletta

Upplev en bekväm 1-vägs- eller returtransfer från flygplatsen till var som helst på Malta. Anländer till flygplatsen och kliver direkt in i en bekväm bil för en behaglig resa. Res enkelt till Malta International Airport med en privat transferservice Välj en tid som passar dig och anlända med gott om tid över Vänta inte på andra hämtningar - åk direkt till flygplatsen Hotellhämtning innebär att din förare kan hjälpa dig med ditt bagage Res enkelt till Malta International Airport med en privat transferservice Välj en tid som passar dig och anlända med gott om tid över Vänta inte på andra upphämtningar - åk direkt till flygplatsen Hotellupphämtning innebär att din chaufför kan hjälpa till med ditt bagage

Valletta: Malta/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Valletta: Malta/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:GO p.l.c./Melita Ltd.

Malta Transfer från flygplatsen till Qawra, St Pauls bay, Buggiba

Malta Transfer från flygplatsen till Qawra, St Pauls bay, Buggiba

Möt chauffören i ankomsthallen. Håll utkik efter en skylt med ditt namn skrivet på. Hoppa sedan in i bilen, luta dig tillbaka, slappna av och njut av en stressfri resa till dörren till ditt boende. Anlända till ditt boende utan att behöva hantera stressen med kollektivtrafiken.

Malta: Europa 5G eSim Mobildataplan

Malta: Europa 5G eSim Mobildataplan

Gör din resa till Malta problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning på Malta och i ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Malta: privat flygplatstransfer

Malta: privat flygplatstransfer

Samtidigt som jag erbjuder flygplatstransfer för att ta dig till och från Malta International Airport kan jag också ordna halvdags- och heldagsturer (om du skulle behöva en guide kan detta också ställas in). Jag kan ta dig över hela Malta och Gozo och till de bästa platserna för att se till att du får den fulla upplevelsen av att bo på dessa fantastiska öar med restaurang, sightseeing och historia rekommendationer.

De mest populära sevärdheterna i Malta

Att göra i Malta Internationella flygplats

Städer i Malta

Malta Internationella flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Malta Internationella flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malta Internationella flygplats

Samlat omdöme

4.2
(926 recensioner)

Jag tyckte att få din guide-appen var av stort värde när du är på semester på Malta. Min överföring till och från hotellet var särskilt hjälpsam. Supreme Travel var namnet på överföringsföretaget och jag använde också deras representant Thomas på deras kontor i St. Julian var till exceptionell hjälp med avseende på vart man skulle gå för en speciell födelsedagsmiddag och råd om deras hop on hop off turnébussar.

Jag berättade för chauffören att jag anlände klockan 14.00 och räknade med oväntade förseningar och hämtade den incheckade väskan, men jag kom i tid och väskan väntade redan. Jag förväntade mig att jag skulle behöva vänta en timme på att han skulle komma, men det var inte så, för när jag gick väntade han redan på mig. Mycket bra förare, mycket trevlig och punktlig☺️

Föraren körde som om han var i fort och rasande, men han tog mig säkert till mitt hotell antar jag. Se till att du använder säkerhetsbälten. Det var lite tjafs och väntan vid resebyråernas skrivbord - vår ankomst var vid midnatt, transfer bokad för 00:30, vi åkte 00:45.

Hämtas i tid Mycket vänlig förare Alltid nöjd Bra service

Bra service, smidigt och lätt transport ingen krångel