Våra mest rekommenderade saker att göra i Malgretoute, Saint Lucia

Från Castries: En heldagstur med katamaran över Saint Lucia

1. Från Castries: En heldagstur med katamaran över Saint Lucia

Upptäck Saint Lucias fantastiska sevärdheter samt öns historia och kultur på den här katamaranturen. Njut av en dag med segling längs Saint Lucias västkust och utforska staden Soufrière, där de majestätiska Pitons ligger. Du får en guidad tur genom vulkanen, med möjlighet till gyttjebad, och Toraille-vattenfallet innan du beger dig till det historiska godset Morne Coubaril. Senare får du njuta av en kreolsk lunchbuffé som tillagas med hjälp av några av de proviant och grönsaker som produceras på gården. Ni återvänder till båten och åker tillbaka upp längs kusten till ett badstopp, där ni kan snorkla i det kristallklara vattnet med den snorkelutrustning som tillhandahålls. Ni besöker sedan Marigot Bay, ett paradis för orkaner och platsen för några av världens mest kända filmer.

Från Castries: Guidad rundtur på ön St Lucia med Dannyboy

2. Från Castries: Guidad rundtur på ön St Lucia med Dannyboy

St Lucia har en unik historia och kultur och har mycket att erbjuda, så upptäck ön tillsammans med en kunnig reseledare. Ta en tur till några av de mest kända platserna i Castries, och på vägen dit kan du besöka några av de platser där luciaborna älskar att leka och ha kul. På mindre än 7 timmar kommer du att tas till 6 viktiga hållplatser över hela ön. Den här omfattande rundturen i liten grupp täcker de viktigaste sevärdheterna på St Lucia, vilket gör den idealisk för förstagångsbesökare till ön. Den här guidade rundturen längs västkusten, som normalt tar cirka 5 till 7 timmar, ger dig en allmän uppfattning om hur ön ser ut. Se staden Castries och ursprungliga byggnader i staden, till exempel Castries marknad som är över 100 år gammal. Se den största romersk-katolska kyrkan på ön, som har plats för cirka 2 000 personer. Från Castries åker du över till Morne Fortune och till den största bananplantagen längs vägen. Nästa stopp är ett besök i den vackra Marigot Bay och två fiskebyar där levnadsvillkoren skiljer sig från dem i staden. Se gamla timmerhus och hur människorna lever, och utforska en del av regnskogen och de två pitons.

Saint Lucia: Privat ötur med skräddarsydd resplan

3. Saint Lucia: Privat ötur med skräddarsydd resplan

Tillbringa 5-6 timmar på en privat skräddarsydd tur till St Lucia med öns viktigaste sevärdheter. Du blir hämtad på ditt hotell och åker för att njuta av utsikten över de berömda Pitons, en drive-in-vulkan, Marigot Bay, Botaniska trädgården, Morne Coubaril och små fiskebyar. Välj ut de viktigaste sevärdheterna och din chaufför skräddarsyr din tur för dig. Här är några alternativ för förstagångsbesökare som vill uppleva öns natur, historia och kultur. Fördjupa dig i den rika vulkaniska historien i St Lucia Sulphur Springs Park, Karibiens enda drive-in-vulkan. Bevittna de spektakulära landmärkena Petit Piton och Gros Piton, två vulkaniska torn som majestätiskt reser sig upp ur havet. Utforska naturens härlighet på Saint Lucia i Marigot Bay. Du är omgiven på tre sidor av branta, skogsklädda kullar. Se generalguvernörens herrgård, lokala fiskebyar och öns största bananplantage. Beundra vattenfall, den botaniska trädgården, Tet Paul Nature Trail, Morne Coubaril Estate och mycket mer. Njut av strandtid, shopping, romprovning och förfriskningar.

St Lucia Heldagstur till Soufrière från Castries

4. St Lucia Heldagstur till Soufrière från Castries

Starta denna heldagstur till Soufriere med en pick-up från kryssningsterminal i Castries. Kör förbi bananplantager nära Roseau Valley, stanna upp och smaka sött gröda och se hantverk gjorda av torra bananblad. Fortsätt till fiskebyn Anse Raye, hem till den berömda Sea Food fredag Festivals. Kör vidare till mindre fiskebyn Kanarieöarna för en genuin smak av St Lucia, och prova några av de nybakat kassava bröd. Går vidare till Soufriere, kommer din förare ger information om de viktigaste platserna att besöka, såsom Sulphur Springs, Botaniska trädgården, och Diamond vattenfall. Sväva ovanför trädet skärmtak på en zip-linje, eller snorkla en av Soufrière vackra stränder med bultar i bakgrunden. Om du föredrar att promenera genom staden, det finns massor av restauranger där du kan njuta av det lokala köket, innan du besöker platserna i din egen takt.

St Lucia Privat katamarankryssning Halv- & heldagscharter

5. St Lucia Privat katamarankryssning Halv- & heldagscharter

Vi erbjuder halvdagsturer (4 timmar) eller heldagsturer (8 timmar). Våra privata charterresor är ett elegant alternativ till de vanliga katamarankryssningarna, där du slipper folkmassorna och kan skräddarsy din egen agenda. Vi skräddarsyr vår service, catering och utforskning efter dina personliga önskemål; låt oss bara veta dina drömmar, så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem. Hoppa i det kristallklara turkosa vattnet i St Lucian; håll utkik efter valar och delfiner, njut av en cocktail på däck under solen eller i våra rymliga luftkonditionerade hytter och chatta med vår engagerande och professionella personal. Du kommer att segla förbi de majestätiska Pitonbergen, snorkla vid fantastiska tropiska rev, sightseea längs vår natursköna västkust, simma i avskilda vikar, titta efter valar och delfiner, tur genom Marigot Bay, och till och med fiska för middag! Det finns också möjlighet att besöka andra populära platser på ön, till exempel den botaniska trädgården, svavelkällorna, Diamond Water Falls och terapeutiska svavelbad. Vi föreslår saker att göra, men dagen är din! Vi har en öppen bar, lokal frukt och lätta snacks under hela resan och har lunchalternativ från utmärkta strandrestauranger till en överdådig lunch som serveras ombord. Båda kan beställas mot en extra avgift. En resa ut med oss kommer att bli höjdpunkten på din semester. Den 50 fot stora kraftkatamaranen har lite för alla att njuta av. Turavgångar och returtider kan anpassas, så vänligen maila med dina önskemål. Grundpriset är för upp till 8 gäster. Vi kan ta emot ytterligare gäster för 80 USD per person.

Saint Lucia: Privat Rendezvous

6. Saint Lucia: Privat Rendezvous

Nu när du har bestämt dig för att besöka den vackra ön Saint Lucia bör du se till att utforska de bästa sevärdheterna som ön har att erbjuda, bort från den galna folkmassan. Den här turen är särskilt utformad för personer som vill återknyta kontakten med varandra och undvika så mycket som möjligt av de distraktioner som andra semesterfirare ger upphov till. Oavsett om du kommer från norra eller södra delen av ön tar den här turen dig till Tet Paul Nature Trail för fenomenala vyer över de världsberömda Pitonbergen och vyer som omfattar både öns södra och västra kust. Ta en lugn promenad genom den botaniska trädgården och gå upp till de ständigt föränderliga Diamond Waterfalls. Efteråt kan du njuta av mineraler i det privata mineralbadet med dess terapeutiska och helande egenskaper. På vägen dit kan du njuta av de pittoreska och färgstarka vyerna genom de kustnära bosättningarna där du får en bättre känsla av det sanna ölivet. Missa inte denna omfattande rundtur som leds av en erfaren guide och få ut det mesta av din dag på Saint Lucia!

Saint Lucia, helt enkelt vackert - utflykt på land

7. Saint Lucia, helt enkelt vackert - utflykt på land

Börja utforska en av de vackraste öarna i Karibien så snart du stigit av ditt kryssningsfartyg. Din 5 timmar långa landutflykt tar dig längs en naturskön biltur längs den slingrande västkusten till staden Soufriere, som anses vara Saint Lucias pärla. På den här utflykten kommer din artiga och kunniga chaufför/utflyktsguide att peka ut intressanta platser under hela resan. Tillbringa lite tid vid Karibiens enda drive-in-vulkan och lär dig lite om Moder Natur. Du kommer också att utforska öns äldsta botaniska trädgårdar och ta del av de ständigt föränderliga klippfärgerna i Diamond Waterfalls. Njut av utsikten över de berömda Pitons från olika utsiktspunkter innan du återvänder till ditt kryssningsfartyg. På vägen beundra de otroliga vyerna över kustbyarna, de karga kullarna och öns frodiga tropiska landskap.

St Lucia: Privat båttur till Soufriere

8. St Lucia: Privat båttur till Soufriere

Ett av de bästa sätten att utforska St Lucia är med båt och denna privata charter hjälper dig att undvika folkmassorna. Kryssa längs öns västkust och tillbringa en halv eller hel dag med att njuta av de natursköna vyerna över fiskebyar, Pitons, stränder och vikar. Ta en valfri landtur för att besöka svavelkällorna / Piton-vattenfallet (vår guide följer med dig). Hoppa av båten för att simma, leta efter lokalt djurliv med tillhandahållen snorkelutrustning eller bara sola på däck. Vi kan ordna en utsökt och prisvärd lokal lunch som kan avnjutas ombord eller på en strand. Njut av friheten att skräddarsy din privata resväg - oavsett om du vill snorkla vid marina platser, ta ett gyttjebad eller besöka en vulkan.

Lägg till datum

Saker att göra i
Malgretoute, Saint Lucia

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Malgretoute, Saint Lucia

Utforska alla

Malgretoute, Saint Lucia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Malgretoute, Saint Lucia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.