Malgratöarna

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Malgratöarna: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs Mallorcas sydvästra kust. Sola på däck medan du tar dig till de skyddade vattnen och marina reservaten. Gå ombord på katamaranen vid mötesplatsen och sätt dig tillrätta. Ta en drink i en av de två barerna ombord (drinkar mot extra kostnad) eller njut av en bit mat och arbeta på solbrännan. Hoppa i det klara vattnet på ön och utforska de färgglada undervattenslandskapen. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med snorklingsutrustningen som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till mötesplatsen vid slutet av kryssningen.

Mallorca: Kryssning med delfinskådning

Mallorca: Kryssning med delfinskådning

Bege dig ut på en tre timmar lång båttur med delfinskådning. Upptäck delfinerna när de leker i sin naturliga miljö på denna kryssning med delfinskådning, som utgår från Santa Ponsa eller Paguera. Slappna av med en dryck eller andra förfriskningar som du kan köpa ombord. Använd snorkelutrustningen för att utforska det marina livet under vattnet på turens badstopp.  Stig ombord på båten på Playa Tora i Paguera eller på  Santa Ponsa  strand. Segla iväg utmed kustlinjen och ta dig ut mot det öppna havet. Spana efter delfinerna i vattnet. Här finner du bland annat Rissos delfiner, flasknosdelfiner och delfiner med vita flanker. Spana efter 21 olika arter av marina djur. Dra nytta av det halvsänkta nedre däcket som har panoramafönster för undervattensvyer. Tillbringa också tid på båtens huvuddäck som är utrustat med en bar, servicerum och ett underhållningsområde. Det finns även två barer ombord, där du kan köpa drycker och snacks! Slappna av i solen på det rymliga soldäcket. Återvänd sedan till Santa Ponsa eller Paguera i slutet av din resa. 

Mallorca: Kustlinje och Malgratöarna - rundtur med katamaran

Mallorca: Kustlinje och Malgratöarna - rundtur med katamaran

Ta en båttur med katamaran längs Mallorcas sydvästra kust och utforska Paguerabukten, Santa Ponsa och Camp de Mar. Se öns höga klippor och djupblåa vatten. Res runt Malgratsöarna, ett marinreservat i skärgården, när du ser lokala fåglar och fiskar eller bara kopplar av på däck. Njut av det fantastiska landskapet och om tiden tillåter, stanna för ett uppfriskande dopp. På övre däck finns en rymlig solterrass som är idealisk för att sola och för sightseeing. Det nedre däcket är halvt nedsänkt med undervattensfönster där du kan se en stor variation av inhemska fiskar. Katamaranen har ett huvuddäck utrustat med 2 toaletter och ett underhållningsområde. Förfriskningar och snacks finns också att köpa på 2 barer ombord.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

Upptäck Mallorcas sydvästra kust, ett perfekt område för kajakpaddling, fyllt av klippor och bergsformationer som ger ett fantastiskt landskap och många platser att utforska. Njut av en rolig tur som ger utmärkt motion och det perfekta tillfället att komma ut på vattnet. Kom först till mötesplatsen eller, om du bor på ett hotell som ligger inom de nämnda områdena, dra nytta av en hämtning på hotellet genom att välja relevant alternativ när du bokar. Därefter ska du få allt nödvändigt material och information från guiden. Lyssna när de i detalj förklarar några paddeltekniker, turens rutt på en karta och säkerhetsrutinerna. Hoppa in i din enkel- och dubbelkajak som är mycket stabila och lätta att manövrera. Sätena har ett ryggstöd för mer komfort under turen. Följ din guide under hela turen när de visar dig de bästa platserna och garanterar din säkerhet. När du är redo att ge dig av paddlar du längs kusten mot Malgrats Islands marina reservat. Under resan kan du besöka grottor, gå på en liten strand och utforska den naturliga poolen. Njut av möjligheten att bada här i det kristallklara vattnet och ta en paus innan du återvänder till startpunkten. Härifrån kan du, om du har valt alternativet med avlämning på hotellet, njuta av en bekväm returtransport tillbaka till ditt boende.

Santa Ponsa: Prova på dykning i ett marinreservat

Santa Ponsa: Prova på dykning i ett marinreservat

PADI Discover Scuba Diving-programmet är en rolig och enkel introduktion till vad som krävs för att utforska undervattensvärlden. Den här 3 timmar långa upplevelsen omfattar en grundläggande lektion, några enkla övningar på grunt vatten och ett dyk till högst 6 meter med en PADI-instruktör. Aktiviteten äger rum i Malgrats marina reservat, en 10 minuters båtresa från dykcentret. Din instruktör kommer att lära dig grunderna för att säkerställa en trevlig dykupplevelse. Med personlig uppmärksamhet under hela aktiviteten kommer du att känna dig säker i vattnet hela tiden. Efter pappersarbetet kommer din instruktör att förklara grunderna för dykning och utrusta dig med utrustning. När du väl är på båten får du en djupgående handledning i andnings- och utjämningsteknik och hur du rör dig under vattnet. Övningarna på grunt vatten hjälper dig att känna dig bekväm och njuta av denna underbara upplevelse i det turkosa vattnet i det marina reservatet.

Santa Ponsa: Snorklingstur i ett marint reservat

Santa Ponsa: Snorklingstur i ett marint reservat

Njut av roliga saker för hela familjen på en snorkeltur till Las Malgrats marina reservat, bara 10 minuter med båt från Santa Ponsa. Tillbringa en timme med att utforska en undervattensvärld med hjälp av en tub, fenor samt mask och snorkel som tillhandahålls ombord. Möt gruppen i den privata marinan eller be om upphämtning från ditt boende. När du väl är ombord ger din kunniga guide en säkerhetsgenomgång och hjälper dig att fylla i de obligatoriska papperen. Därefter får du en neoprendräkt för att hålla dig varm och skyddad från solen. Därefter kan du luta dig tillbaka och slappna av medan din guide tar dig till de bästa snorklingsplatserna i reservatet. Utforska snorkelplatsen tillsammans med din guide och håll utkik efter bläckfiskar som gömmer sig i skrevorna och skorpionfiskar som är kamouflerade mot klipporna. Snorklingsplatserna väljs ut beroende på väder- och havsförhållanden för att garantera din säkerhet hela tiden. Efter turen återvänder du till dykcentret där du kan ta en varm dusch och byta om till torra kläder. Du kan också ta en förfriskning eller kaffe om du vill och njuta av utsikten från terrassen.

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en Cabrio-sportbil. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig till Son Ferrer, och stanna till på en fantastisk punkt som heter Islas de Malgrats med en fantastisk utsiktspunkt mot Mediterreas hav. Fortsätt mot en av öns berömda hamnar, Puerto Portals, med det första stoppet här. Efter en kort paus fortsätt med turen för att besöka en av de vackraste och antika byarna på Mallorca, belägen vid foten av Sierra Tramuntana-Calvia Kör mot Es Capdellá, en pittoresk bergsstad som utmärker sig för sina böljande vägar och otroliga bergs- och skogslandskap. Nästa stopp är Puerto D'Andratx, denna moderna hamnstad har gått från att vara en gammal fiskartillflykt till att vara en av de viktigaste och mest besökta turistcentrumen på Mallorca tack vare sin nautiska aktivitet och sina vackra vikar med genomskinligt vatten. Tillbaka till Santa Ponsa kommer vi att passera genom Camp de Mar, vi kommer in genom Cala Fornells där vi kommer att njuta av fantastisk panoramautsikt som inkluderar stränderna Paguera och Santa Ponsa. Slutet av turnén kommer att vara på Santa Ponsas kontor där alla kommer att skåla med ett glas Cava för att avsluta upplevelsen med stil. Under denna turné programmeras tre eller fyra stopp.

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilstur

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilstur

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en cabriolet sportbilstur. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig genom Son Ferrer, Magaluf och Palmanova, och besök Calvias kust. Njut av ditt första stopp vid Port Portals, en av öns lyxhamnar. Med vacker utsikt över sydvästra kusten, kör till huvudstaden Palma. Kör längs Paseo Maritimo, besök katedralen och ta en kort paus. Fortsätt mot Esporles och Estellenchs, kör Serra de Tramuntanas blåsiga vägar. I Estellencs, stanna för en drink och gå upp till Ricardo Roca Viewpoint, en av de mest populära platserna på utflykten. Ta dig över bergen genom Port de Andratx och Camp de Mar. Kör genom Cala Fornells, som erbjuder vacker natur med utsikt över Medelhavet. Passera genom Paguera och avsluta turen i Santa Ponsa.

Santa Ponsa: BOAT Tour utan licens. Var kapten!

Santa Ponsa: BOAT Tour utan licens. Var kapten!

På EMBARK BOATS ger vi dig möjligheten att bli kapten för några timmar! Hyr våra båtar, ingen licens krävs! Vi är i Santa Ponsa, alla båtar är mycket bekväma och lätta att hantera. Om du aldrig har tagit en båt, oroa dig inte, innan du lämnar kommer vi att förklara allt du behöver för att navigera lugnt och säkert. Boka din rutt för en oförglömlig upplevelse och... ¡Upptäck Mallorca från en annan synvinkel! Alla våra båtar är Bayliner, nya och mycket väldesignade båtar med gott om plats för upp till 5 personer. Hyr din licensfria båt med Embark Boats när du besöker Mallorca. Vi ger dig de bästa rutterna för att maximera din tid ombord.

De mest populära sevärdheterna i Calvià

Att göra i Malgratöarna

Städer i Spanien

Malgratöarna: Fler aktiviteter och sevärdheter

Malgratöarna: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malgratöarna

Samlat omdöme

4.4
(739 recensioner)

En mycket avkopplande segling runt kusten med en lätt lunch. Allt var perfekt förutom att folk försökte behålla platser när de gick i land i en timme. Damtoaletten spolade inte, vilket var lite stötande.

en perfekt kryssning för priset och framför allt en toppvärd som satt stämningen, det verkar för mig att det är Starban. att göra för priset

Bra organisation. För priset var vi mycket väl underhållna och hade en fantastisk upplevelse med denna utflykt. Gärna igen!

Perfekt för en eftermiddag om man vill komma ut på havet men inte vill utsätta sig för allt för mycket sol på en gång.

Allt perfekt! De otroliga vyerna och den supervarma och professionella besättningen.