Upplevelser i
Malbork

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Malbork

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Malbork?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Malbork:

Alla saker att se i Malbork

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Malbork? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malbork

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 67 omdömen

Fantastisk resa

Vår förare ordnade pickup perfekt. Guiden (en gammal dam, glömde hennes namn) var mycket kunnig och vänlig, att känna till alla detaljer i slottet, en mycket historisk turné värd att se denna plats om du bor i Gdansk. Det var lite synd att vi åkte dit en kall regnig dag. Slottet är mycket vackert och magnifik. Vi hade en mycket bra tid för denna halvdagstur.

Mycket trevligt att skytteln kom till hotellet och körde oss till slottet och tillbaka. Mycket jovial och trevlig förare och fast guide till oss vid ankomst utan problem. Du kommer i grupp med de du är i bussen med så väldigt trevligt att släppa dessa stora guidegrupper, men är snarare i liten grupp i en guide. Lärde mig mycket och var mycket professionell.

Helt fantastiskt

Otroligt mysig och hjälpsam förare, var punktlig och informationen om pickup på hotellet var mycket bra. Vi var otroligt lyckliga med vår guide, 35 års erfarenhet och vansinnigt kunniga med bra engelsktalande.

Mycket bra var vår Guide. Liksom som baronesse i Malborgs slott. Chauffören var väldigt snäll och artig, enligt våra damer. Mycket välorganiserad. Tack allihopa!

Vilket slott!

Massor av cool historia och snygg arkitektur som du inte har mycket att jämföra med i Norge bör ses: ^)