Saker att göra Malaysia

Malaysia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Malaysia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malaysia

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 967 omdömen

Det jag gillade mest var platsen där du kan surfa på en bodyboard. Personen som kom med min bräda var så bra att jag blev fascinerad av åkturen. I min första utmaning föll jag två gånger och kastades bakåt (kraften i vattnet som tryckte tillbaka var fantastisk), men det var väldigt roligt. Jag fick en rejäl träff och fick blåmärken på mitt knä, men det var väldigt intressant. Bara jag kunde inte använda expresskortet, så jag väntade i nästan 30 minuter. En åktur är 90 sekunder, men det tar cirka 3 minuter för en person att fortsätta, så du kan grovt uppskatta väntetiden med "3 minuter x antal personer som väntar". Hur som helst är den så stor att man inte kan gå runt den på en dag.

Underbar och varierad tur: vattenfall, hantverksmarknader, olika bigårdar, fjärilar och jordgubbar fulla av saker och djur/insekter att se och BOH Tea Center med den fantastiska panoramautsikten och möjligheten att njuta av en te och kakor. Vår verkligt exceptionella förare / guide. Han var super trevlig och super hjälpsam och berättade om Malaysias historia och andra detaljer som började med bussresan. Det var också väldigt bekvämt att följa med från Kuala Lumpur och tillbaka eftersom det inte är så lätt att nå Cameron Highlands på egen hand. Lunch på ett spektakulärt läge med mycket välsmakande lokala rätter. Det är en tur som vi varmt rekommenderar.

Du hämtas på hotellet på morgonen och hämtas tillbaka på kvällen. Vår reseledare McPall förklarade mycket för oss under resan, vilket jag tyckte var jättebra. Fjärils- och jordgubbsodlingarna var inget speciellt i sig, men tillsammans med tefarmen blev det en dag full av intressanta inblickar i livet för människorna på Cameron Highlands. Lunchen var fantastisk! Jag kan rekommendera turen till alla som vill ha en inblick i andra kulturer.

En fantastisk dagstur. Uppstigningen i regnskogen belönas med ett fantastiskt panorama. Utsikten över dalen är vacker. Båtturen är väldigt rolig, speciellt i slutet där alla blir blöta är det bäst att njuta av den sista delen av båtturen i din baddräkt.

Väldigt rolig upplevelse för den som vill göra något aktivt. En annorlunda aktivitet som inte är alltför turistig. Fin och spännande natur.