Heldagstur

Från Málaga: Dagstur till Gibraltar med guidad tur

Från Málaga: Dagstur till Gibraltar med guidad tur

Aktivitetsarrangör: TRANSFERS AND EXPERIENCES
Snart utsåld
Snart utsåld

Från 838 SEK per person

Ta en dagstur från Malaga och utforska det brittiska territoriet Gibraltar. Njut av en guidad tur och spendera tid med att utforska Gibraltar i din egen takt.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Boka nu, betala senare
Boka nu och betala senare för att reservera din plats utan kostnad i dag. Ta reda på mer
Varaktighet: 10 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Engelska, Spanska, Franska, Tyska

Upplevelse

Beskrivning
Möt din guide och kliv ombord på en buss, och sätt iväg mot Gibraltar. Slappna av längs vägen och njut av landskapet medan bussen gör stopp för att plocka upp ytterligare gäster. Under resan till Gibraltar, lyssna på din guide som ger detaljerna kring dagens program, pekar ut intressanta platser, och förklarar  de viktigaste tullgränserna för produkter som köpts på halvön. Lär dig dessutom lite om det utomeuropeiska brittiska territoriet och dess koppling till den grekiska mytologin.  När du passerar gränsen, lägg märke till hur staden ligger vid foten av en enorm kalksten där du kan få fantastisk  utsikt över hamnen och ibland norra Afrikas kust, om vädret tillåter. Kom fram i Gibraltar och efter att bussen är parkerad du kommer att ha fem timmar att spendera som ledig tid och att delta i en guidad tur.  Anslut till din guide att gå med på en rundtur som inkluderar stopp  på Europa Point, ingången till grottan Cuevas de San Miguel och möjligheten att ta en närmare titt på de berömda Berberaporna, Europas enda vilda primater. Turen tar ca 1,5 timmar, och därefter kommer du att ha fri tid för lunch, shopping och att utforska staden på egen fritid.
Ingår
 • Tur- och returresa i en buss med luftkonditionering
 • Guidad rundtur
 • Flerspråkig guide från närområdet
 • Inträdesavgift till grottan Cuevas de San Miguel
 • Reseförsäkring
 • Mat och dryck
 • Lunch
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Befinn dig på mötesplatsen minst 10 minuter före din planerade upphämtningstid. Mötesplatsen ligger på Avenida de Andalucía, vid busshållplatsen (Buss 11, i riktning mot flygplatsen) nära Caixa Bank och tidningskiosken.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort
 • Bekväma skor

Bra att veta

 • Det kommer att göras stopp på vägen till Gibraltar för att plocka upp ytterligare gäster
 • Medtag pass eller ID-kort eftersom du kommer att korsa en internationell gräns
Kundomdömen

Samlat omdöme

4 /5

baserat på 91 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,2/5
 • Transport
  4/5
 • Valuta för pengarna
  3,9/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Mycket intressant och väldigt roligt att vara i Gibraltar. Främst för att Gibraltar är lite speciellt på grund av den berget, aporna som vandrar fritt där och det är ett brittiskt utomeuropeiskt territorium. Det hade aldrig gått upp för mig att de har sin egen valuta där, men det var en trevlig fördel för mig eftersom jag samlar mynt.

25 augusti 2020

När vi bokade och betalade var resan inte tydlig att minibussen för att besöka berget inte ingår och vi har paied 30 euro / pers mer nära 65 eur / pers. Det skulle vara bra att ha båda alternativen på webbplatsen när du köper, till exempel att du kan välja rätt från början.

29 januari 2020

När du inte plockas upp på hotellet och står vid en busshållplats i en storstad, och bussen inte kommer fram förrän just vid tidpunkten, och det är mörkt klockan 7:55 kommer du att tvivla på det alls. När den anländer finns inte ens namn på listan. Först när du kontrollerar listan visas ens förnamn. Så ja, det var en bra resa, men som sagt med en osäker start.

Läs mer

13 december 2019

Produkt-ID: 321618