Málaga
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Málaga

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Málaga? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Málaga

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 3 980 omdömen

Tyvärr är ett av få sätt att få biljetter till Caminito del Rey med kort varsel via leverantörer som dessa ... så vi hade en resa från Malaga och en mycket engagerad ung dam som guide med oss. Informationens mervärde var ganska lågt, men den var tillgänglig på alla språk som var representerade på bussen :-) Caminito del Rey i sig är stor och som en vandring inte särskilt lång eller ansträngande. För dem som har problem med höjd kan det vara en större utmaning, men för oss (som också blir lite obekväma på höga höjder då och då) var vägen lätt hanterbar. Den nyrenoverade vägen gör ett stort intryck, är brett och ger dig en känsla av säkerhet. Du kommer definitivt att belönas med en spektakulär vandring!

Bra organiserat. Bussen var lite sen. var i tid det är många bussturer till samma ställe så man får kolla vilken buss man är uppsatt på. Ett stopp på vägen för toa besök helt underbar upplevelse med bra guide Flera stopp för vätskepåfyllning o tilltugg. Hjälpsam guide för korttagning med underbar bakgrund. Ta bra skor

Mycket intressant och rekommenderbart. Stoppet eller besöket på häst- och tjurgården sker med buss, så du kan enkelt njuta av denna underbara utflykt med klänning och "bekväma skor", förutom den starkt luftkonditionerade bussen glöm inte en jacka / duk. .. men det är inget nytt här.

Vi gillade verkligen den naturliga miljön i caminito del Rey, det är en otrolig upplevelse, resan och guiderna var mycket trevliga och behandlingen.

Helt fantastiskt upplevelse, bra och intressant guide