Makadibukten

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Makadibukten

Alla saker att se i Makadibukten

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Makadibukten? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Makadibukten

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 893 omdömen

Turen innebar många olika platser man fick besöka. Det var även intressant med tillverkningen av papyrus och behandling av alabastern, trots att jag var tveksam till de stoppen. Klart de ville sälja, men de var inte alls påträngande. Det var däremot jobbigt med alla män vid varje ingång i Konungarnas dal, som för oss alla i familjen förstörde helhetsintrycket när man besökte gravarna. Inga guider får vara på området, men dessa män tränger sig på för att vi ska ta bilder de tipsar om, eller vill ta av oss och vill ha betalt. De vaktar knappast, utan har en mer tiggande och störande funktion. Absolut ett stort minus är att toabesöken inte ingår vid stoppen och egyptiska pund i småvalörer måste medtagas! Bussen är heller inte för långa personer. Benen får knappt plats på de flesta sätena! Tag med en nackkudde!!! Allt är dock god valuta för pengarna, om man jämför med en svensk resebyrå som ordnar likande färd. Åk med Get Your Guide! Vi gjorde tre utflykter och de är väl värda sitt pris!

We had a lovely day. We went to Paradise island, where we could swim, snorkel and just walk around. After we went snorkelling to a nearby coral reef. The guide wanted us all to stay in one group and sometimes it got a little bit crowded in the water but overall it was a nice experience. After we had a very delicious lunch and then we could snorkel again. They offered us to buy the photos and videos they made during the day but they weren't pushy. We didn't buy them since we already had bought photos from our previous snorkelling trip. The bus was on time in the morning, the travel agency had sent us a wazup the previous day confirming pickup time. A special thanks to the boat crew :)

Havet var stilla, solen sken, alla var glada, snorkelledaren och fotografen skojade och fick alla att skratta, maten helt ok, skepparen och besättningen vänliga och hjälpsamma. Helt underbart för oss tre som dagen innan hade lämnat ett kallt och grått Sverige. Men tyvärr håller korallreven på att dö även i Röda Havet. Jag har sett dem i alla färger, med stim av 'akvariefiskar' och det var med stor sorg som jag nu såg förändringen. Visserligen måste fartyget ankra utanför reven, vilket är bra! Men jag som är 80+ orkade inte simma tillräckligt långt för att se några som påstods vara bättre.

Alldeles för kort visning av hur man hanterar cykeln. Min ena dotter fick sitta bakom systerns cykel och trångt och obekvämt och var inte särskilt nöjd. Hade hon fått veta vad hon skulle förändra hade det varit lättare. Det var mer än hetsigt när vi väl kom dit försenade... Beordrade på vad? "5 minutes".Nu kör vi! Vore bra med information innan om att skyddsglasögon skulle tas med. Det ordnades, men alla extra utgifter. Annars ordnar ni mycket bra, men lite mera information om utlägg kan dock tilläggas!

Häftig upplevelse! Det gick snabbare än vad vi hade trott och att köra i led förstörde inte upplevelsen. Det var massor med backar och kullar vi körde över och körde snabbt över platt mark! Stoppen var härliga och hela helheten var awsome! Det rekommenderas goggles och scarf! Man kan hyra båda där men scarf är lättare att få billigare från annat ställe. Det var mycket häftigare än vad jag förväntat.