Makadibukten
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Makadibukten

Se alla upplevelser i Makadibukten

Vad besökare tycker om Makadibukten

Otroligt bra men med en snuskig fotograf

Otroligt prisvärd då vi hitta samma resa fast som kosta 900kr per person. Den var bra upplagt och lunchen var väldigt god. Det negativa var dock fotografen som hade med sig. Vi var tydliga med att vi inte ville bli fotade men var konstant öndå tvungen att säga nej, gå ifrån för att inte bli fotad. Det vart till den gränsen att der var jobbigt och drog ner upplevelsen på resan. Annars otroligt bra.

En spännande dag som utmanades av vädrets makter

Allt var enligt plan bortsett från att det blåste för mycket (nåt nan inte kan påverka ju). Spännande snorklingar. Maten var inte det bästa jag ätit (tillagad i begränsat båtkök). Giftun-ön hade ganska många besökare samtidigt (som dessvärre inte tar tillräckligt med hänsyn till att det är en nationalpark). Trevlig och duktig personal.

Mycket kunnig guide som var bra på engelska.

Bra resa och framför allt guiden var det som gjorde resan bra. Det var dock högt tempo vilket var jobbigt för de äldre. Vi hade en liten buss för 20 personer som var ok. Vägarna till Luxor är inte jättebra. Ganska skumpiga och mycket vägbulor/farthinder. Lätt att bli åksjuk.