Magere Brug

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Magere Brug

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 19 158 omdömen

Trevlig kombo; kanalkryssning och Ice bar.

Bekväm, trevlig och informativ kryssning i centrala Amsterdam. Kul att höra om historiska vedermödor och händelser, kopplade till hur allt ser ut idag. Ice bar kan vara en turistfälla eller en kort och rolig flykt från verkligheten, beroende på din inställning. Vi var 4 medelålders och valde att ha kul. Generösa drinkar och trevlig personal ingår i upplevelsen. En liten resa även detta som säkert blir ännu mer kontrastrik mitt i sommaren än i februari. Summerat: Mycket trevlig och prisvärd kombination.

Trevlig tur genom vackra gränder där vi fick se stora delar av staden. Turen gick i lugnt tempo med många stopp. Det var tänkt att vi skulle vara ute i tre timmar, men det blev tillslut fyra. Vi hade våra två barn på 8 och 10 år med och det fanns mindre cyklar som de kunde ha, men de är relativt långa för sin ålder (135 cm resp 155 cm). För oss svenska föräldrar som är vana vid att barnen måste ha cykelhjälm kan det vara bra att veta att så är inte fallet i Amsterdam.

Fick verkligen uppleva Amsterdam. Utmärkt sett att få en guidad tur. Stannande på intressanta och givande platser. Duktig och kunnig guide.

Guiden gjorde allt. Intressant och pratade mycket bra engelska.

Guiden var mkt bra och cykelturen i lugnt och lagom tempo. Det enda som var sämre var att hitta till samlingsplatsen