Magaluf
Aktiviteter

30 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Magaluf Aktiviteter

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Utforska det naturliga underverket och skönheten i Cuevas del Drach (Drak-grottorna) i Manacor. Lär dig om deras historia och formation av din guide. Avsluta besöket med ett stopp för att ta reda på mer om pärlproduktionen i Manacor. Efter att ha blivit hämtad, bege dig direkt till grottorna, som bildades för miljoner år sedan av Medelhavets vattentryck. Grottsystemet Cuevas del Drach består av fyra olika separata enorma grottor som är fyllda av hänförande naturliga stalagmiter och stalaktiter. Den mest häpnadsväckande attraktionen i grottorna är den 177 meter långa underjordiska sjön, som kallas Martelsjön. Inne i grottorna kan du beundra den otroliga ljusshowen som speglar över vattnet, ackompanjerad av en riktig liten orkester. Avsluta ditt äventyr med en utställning om Manacors unika pärlproduktion. Få reda på allt du kan tänka dig om tillverkningsprocessen när du beundrar de klassiska smyckesobjekten. Om du väljer heldagsalternativet kan du sedan fortsätta vidare till Cuevas del Hams, vars grottor är kända för sina fiskkroksformade stalaktiter och stalagmiter – hur de fått denna unika form är fortfarande okänt. Avsluta sedan din heldagstur med ett trevligt besök i pittoreska Porto Cristo på öns östkust.

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs Mallorcas sydvästra kust. Sola på däck medan du tar dig till de skyddade vattnen och marina reservaten. Gå ombord på katamaranen vid mötesplatsen och sätt dig tillrätta. Ta en drink i en av de två barerna ombord (drinkar mot extra kostnad) eller njut av en bit mat och arbeta på solbrännan. Hoppa i det klara vattnet på ön och utforska de färgglada undervattenslandskapen. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med snorklingsutrustningen som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till mötesplatsen vid slutet av kryssningen.

Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

Kliv ombord på Hispaniola och ge dig ut på en magisk resa till en tid då piraterna styrde över de sju haven med en biljett till Pirates Adventure Dinner Show i Magaluf. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier och njut av obegränsat med drycker. Unna dig en kväll med häpnadsväckande underhållning, komplett med en riktig sjörövarfestmåltid med grillad kyckling, potatis, en fralla och smör och en glassbägare med ett vegetariskt eller veganskt alternativ på begäran. Drick obegränsat med läsk och vatten under hela kvällen. Låt dig förtrollas av en häpnadsväckande föreställning med otrolig akrobatik och dans, med goda skratt för hela familjen. Slå dig ner mitt i händelsernas centrum och känn hettan från elden, hör ljudet från svärden och se upp när piraterna flyger över ditt huvud. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier - på "Main Deck", "Quarter Deck" eller "VIP Captain's Tables". För den ultimata piratupplevelsen kan du välja "VVIP Experience" med en rundtur backstage. Upptäck havens gamla handelsvägar och låt dig inspireras av de många strider som har utspelat sig över beryktade gömda skatter. Hör berättelsen om hur Sir Henry Morgan kämpade mot och besegrade piraten Jacques Lafitte, för att sedan lämna sin galär skeppsbruten i Karibien. Följ med Morgan på hans uppdrag att försvara skatten och krossa Lafitte en gång för alla. Lär känna de historiska personer som hjälpte honom så som Sir Francis Drake (den ädlaste av pirater), Svartskägg (den mest ökände piraten av alla), Barbarossa (Medelhavets kung) och kapten Scarlet.

Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

Spendera en rolig heldag på Western Water Park, parken som påminner om en autentisk stad från den amerikanska västern. Passera buffalos och floden för att komma till huvudgatan som huserar stadens bank, sheriffens kontor och fängelse. Känn adrenalinet rusa och åk ned för de spännande rutschkanorna som är spridda runt parken. Ta dig an världens elfte högsta vattenrutschbana, The Beast. Vattenparken består av tre områden: Western Land, Indianstaden och El Paso. I varje område, som har sitt eget tema, finns en restaurang med ett flertal olika menyer. Runt om i parken finns även kiosker som säljer snacks, förfriskningar och glass.

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Känn spänningen och spela om roliga priser med denna biljett till Gringo's Bingo Night i Magalufs Pirate Theatre. Njut av feststämningen och köp en god drink från baren. Spela två omgångar bingo varje kväll, med tre sätt att vinna i varje omgång och minst 6 priser som står på spel. Välj mellan standardplatser högst 15 meter från scenen, premiumplatser som är närmare scenen eller VIP-platser som är nära händelsernas centrum och ger företräde i kön hela kvällen. Alla platser inkluderar ett bingohäfte och en penna.  Första priset är för en rad, så den första personen som får alla siffrorna i en horisontell rad vinner första priset. Det andra priset är för två rader, så den första personen med två rader och som ropar Bingo kommer att vinna priset. Dessa två rader måste finnas inom samma hus och måste vara horisontella. Vinn det tredje priset för ett fullt hus. Framgångsrika Bingo-ropare kommer att få sitt kort kontrollerat av Gringos assistent och om siffrorna är korrekta vinner du priset. Om fler än en spelare ropar Bingo måste vinnarna tävla om priset på scenen och det är här det roliga börjar.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Båtfest med live-DJ:s, lunch och inträde till nattklubb

Mallorca: Båtfest med live-DJ:s, lunch och inträde till nattklubb

Tillbringa eftermiddagen på Mallorcas prisbelönta båtparty. Ge dig ut på havet och njut av livemusik och underhållning. Segla över Palmas fantastiska kustlinje och njut av solens strålar och sommarkänslan. Din båtfest inkluderar en otrolig lunch med spansk paella, pastasallad och färsk frukt. Drycker finns att köpa ombord I sommar kommer superbåten med 300 platser återigen att ta över Medelhavet med sina internationellt hyllade musikuppsättningar, live saxofonframträdanden och bongoslagverk. Ha kul med C02-fryskanonerna och ta ett avskilt badstopp i havets kristallblå vatten. Så snart båten återvänder till land är du officiellt inbjuden till den berömda ShipWrecked-efterfesten för att kolla in alla HD-foton av dig som roar dig ombord. Så klä dig för att imponera, ta bilder med Instagram-bakgrunderna ombord och fånga dina minnen från denna båtfest på Mallorca.

Från Palma: Båttur med delfinskådning på eftermiddagen

Från Palma: Båttur med delfinskådning på eftermiddagen

Spendera en eftermiddag på att leta efter frolicking delfiner på en snabb båttur från Palma. Segla förbi fantastiskt landskap, se delfinerna leka med varandra och hoppa nära båten och koppla av i en pittoresk vik efter. Segla längs sydvästkusten från Palma och gradvis övergå till öppet hav. Spot delfiner med hjälp av din erfarna kapten, som känner till deras favoritplatser i havet. När du kryssar, se delfinerna spela i sin naturliga miljö, simma i båtens kölvatten och överraska dig med sina hopp. Fortsätt navigering längs sydkusten som passerar El Toro, Port Adriano, Malgrat Islands på väg till en avskild vik för en uppfriskande simtur, och avslutar resan cirka 17:00 i Santa Ponsa-bukten där du går av och återvänder med privat buss till din ursprungliga mötesplats. En av våra medarbetare kommer att följa med dig till bussen.

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Besök en traditionell marknad för att träffa lokalbefolkningen och upptäcka sevärdheter, dofter och smaker i denna region. Upptäck staden Alcudia, som är en vacker plats full av historia. Beundra stadsmurarna som omger Gamla stan. På den vackra stranden "Playa de Formentor" har du gratis, tid beroende på vädret, under vilken du kan njuta av utsikten och koppla av. Återvänd på en kustväg med panoramautsikt från havsklipporna.

Magaluf: Inträdesbiljett till showen Pirates Reloaded

Magaluf: Inträdesbiljett till showen Pirates Reloaded

Förboka en häftig partyupplevelse som är något utöver den vanliga nattklubben eller barrundan. Njut av en elektrisk atmosfär och live DJ-set tillsammans med sånger och akrobatik i världsklass på Pirates Adventure Reloaded, en av Mallorcas bästa partykvällar. Föreställ dig en festival, en konsert, en show och en klubb i ett, det finns inget liknande någonstans i världen. Få din livs kväll med en bar som är fullt utrustad hela natten lång. Räkna med att dansa på bord i sann piratanda, omgiven av fantastiska artister. Du kanske till och med träffar några kända besökare. Njut av spänningen i Pirates Adventure Reloaded, en show för vuxna med ett manus fyllt av fräcka insinuationer och dansrutiner utan spärrar. Efter föreställningen kan du festa vidare långt in på natten med gratis inträde till VIP-efterfesten i Magaluf.

Magaluf

Magaluf

Våra mest rekommenderade Magaluf Aktiviteter

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Utforska det naturliga underverket och skönheten i Cuevas del Drach (Drak-grottorna) i Manacor. Lär dig om deras historia och formation av din guide. Avsluta besöket med ett stopp för att ta reda på mer om pärlproduktionen i Manacor. Efter att ha blivit hämtad, bege dig direkt till grottorna, som bildades för miljoner år sedan av Medelhavets vattentryck. Grottsystemet Cuevas del Drach består av fyra olika separata enorma grottor som är fyllda av hänförande naturliga stalagmiter och stalaktiter. Den mest häpnadsväckande attraktionen i grottorna är den 177 meter långa underjordiska sjön, som kallas Martelsjön. Inne i grottorna kan du beundra den otroliga ljusshowen som speglar över vattnet, ackompanjerad av en riktig liten orkester. Avsluta ditt äventyr med en utställning om Manacors unika pärlproduktion. Få reda på allt du kan tänka dig om tillverkningsprocessen när du beundrar de klassiska smyckesobjekten. Om du väljer heldagsalternativet kan du sedan fortsätta vidare till Cuevas del Hams, vars grottor är kända för sina fiskkroksformade stalaktiter och stalagmiter – hur de fått denna unika form är fortfarande okänt. Avsluta sedan din heldagstur med ett trevligt besök i pittoreska Porto Cristo på öns östkust.

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs Mallorcas sydvästra kust. Sola på däck medan du tar dig till de skyddade vattnen och marina reservaten. Gå ombord på katamaranen vid mötesplatsen och sätt dig tillrätta. Ta en drink i en av de två barerna ombord (drinkar mot extra kostnad) eller njut av en bit mat och arbeta på solbrännan. Hoppa i det klara vattnet på ön och utforska de färgglada undervattenslandskapen. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med snorklingsutrustningen som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till mötesplatsen vid slutet av kryssningen.

Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

Kliv ombord på Hispaniola och ge dig ut på en magisk resa till en tid då piraterna styrde över de sju haven med en biljett till Pirates Adventure Dinner Show i Magaluf. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier och njut av obegränsat med drycker. Unna dig en kväll med häpnadsväckande underhållning, komplett med en riktig sjörövarfestmåltid med grillad kyckling, potatis, en fralla och smör och en glassbägare med ett vegetariskt eller veganskt alternativ på begäran. Drick obegränsat med läsk och vatten under hela kvällen. Låt dig förtrollas av en häpnadsväckande föreställning med otrolig akrobatik och dans, med goda skratt för hela familjen. Slå dig ner mitt i händelsernas centrum och känn hettan från elden, hör ljudet från svärden och se upp när piraterna flyger över ditt huvud. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier - på "Main Deck", "Quarter Deck" eller "VIP Captain's Tables". För den ultimata piratupplevelsen kan du välja "VVIP Experience" med en rundtur backstage. Upptäck havens gamla handelsvägar och låt dig inspireras av de många strider som har utspelat sig över beryktade gömda skatter. Hör berättelsen om hur Sir Henry Morgan kämpade mot och besegrade piraten Jacques Lafitte, för att sedan lämna sin galär skeppsbruten i Karibien. Följ med Morgan på hans uppdrag att försvara skatten och krossa Lafitte en gång för alla. Lär känna de historiska personer som hjälpte honom så som Sir Francis Drake (den ädlaste av pirater), Svartskägg (den mest ökände piraten av alla), Barbarossa (Medelhavets kung) och kapten Scarlet.

Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

Spendera en rolig heldag på Western Water Park, parken som påminner om en autentisk stad från den amerikanska västern. Passera buffalos och floden för att komma till huvudgatan som huserar stadens bank, sheriffens kontor och fängelse. Känn adrenalinet rusa och åk ned för de spännande rutschkanorna som är spridda runt parken. Ta dig an världens elfte högsta vattenrutschbana, The Beast. Vattenparken består av tre områden: Western Land, Indianstaden och El Paso. I varje område, som har sitt eget tema, finns en restaurang med ett flertal olika menyer. Runt om i parken finns även kiosker som säljer snacks, förfriskningar och glass.

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Känn spänningen och spela om roliga priser med denna biljett till Gringo's Bingo Night i Magalufs Pirate Theatre. Njut av feststämningen och köp en god drink från baren. Spela två omgångar bingo varje kväll, med tre sätt att vinna i varje omgång och minst 6 priser som står på spel. Välj mellan standardplatser högst 15 meter från scenen, premiumplatser som är närmare scenen eller VIP-platser som är nära händelsernas centrum och ger företräde i kön hela kvällen. Alla platser inkluderar ett bingohäfte och en penna.  Första priset är för en rad, så den första personen som får alla siffrorna i en horisontell rad vinner första priset. Det andra priset är för två rader, så den första personen med två rader och som ropar Bingo kommer att vinna priset. Dessa två rader måste finnas inom samma hus och måste vara horisontella. Vinn det tredje priset för ett fullt hus. Framgångsrika Bingo-ropare kommer att få sitt kort kontrollerat av Gringos assistent och om siffrorna är korrekta vinner du priset. Om fler än en spelare ropar Bingo måste vinnarna tävla om priset på scenen och det är här det roliga börjar.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Båtfest med live-DJ:s, lunch och inträde till nattklubb

Mallorca: Båtfest med live-DJ:s, lunch och inträde till nattklubb

Tillbringa eftermiddagen på Mallorcas prisbelönta båtparty. Ge dig ut på havet och njut av livemusik och underhållning. Segla över Palmas fantastiska kustlinje och njut av solens strålar och sommarkänslan. Din båtfest inkluderar en otrolig lunch med spansk paella, pastasallad och färsk frukt. Drycker finns att köpa ombord I sommar kommer superbåten med 300 platser återigen att ta över Medelhavet med sina internationellt hyllade musikuppsättningar, live saxofonframträdanden och bongoslagverk. Ha kul med C02-fryskanonerna och ta ett avskilt badstopp i havets kristallblå vatten. Så snart båten återvänder till land är du officiellt inbjuden till den berömda ShipWrecked-efterfesten för att kolla in alla HD-foton av dig som roar dig ombord. Så klä dig för att imponera, ta bilder med Instagram-bakgrunderna ombord och fånga dina minnen från denna båtfest på Mallorca.

Från Palma: Båttur med delfinskådning på eftermiddagen

Från Palma: Båttur med delfinskådning på eftermiddagen

Spendera en eftermiddag på att leta efter frolicking delfiner på en snabb båttur från Palma. Segla förbi fantastiskt landskap, se delfinerna leka med varandra och hoppa nära båten och koppla av i en pittoresk vik efter. Segla längs sydvästkusten från Palma och gradvis övergå till öppet hav. Spot delfiner med hjälp av din erfarna kapten, som känner till deras favoritplatser i havet. När du kryssar, se delfinerna spela i sin naturliga miljö, simma i båtens kölvatten och överraska dig med sina hopp. Fortsätt navigering längs sydkusten som passerar El Toro, Port Adriano, Malgrat Islands på väg till en avskild vik för en uppfriskande simtur, och avslutar resan cirka 17:00 i Santa Ponsa-bukten där du går av och återvänder med privat buss till din ursprungliga mötesplats. En av våra medarbetare kommer att följa med dig till bussen.

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Besök en traditionell marknad för att träffa lokalbefolkningen och upptäcka sevärdheter, dofter och smaker i denna region. Upptäck staden Alcudia, som är en vacker plats full av historia. Beundra stadsmurarna som omger Gamla stan. På den vackra stranden "Playa de Formentor" har du gratis, tid beroende på vädret, under vilken du kan njuta av utsikten och koppla av. Återvänd på en kustväg med panoramautsikt från havsklipporna.

Magaluf: Inträdesbiljett till showen Pirates Reloaded

Magaluf: Inträdesbiljett till showen Pirates Reloaded

Förboka en häftig partyupplevelse som är något utöver den vanliga nattklubben eller barrundan. Njut av en elektrisk atmosfär och live DJ-set tillsammans med sånger och akrobatik i världsklass på Pirates Adventure Reloaded, en av Mallorcas bästa partykvällar. Föreställ dig en festival, en konsert, en show och en klubb i ett, det finns inget liknande någonstans i världen. Få din livs kväll med en bar som är fullt utrustad hela natten lång. Räkna med att dansa på bord i sann piratanda, omgiven av fantastiska artister. Du kanske till och med träffar några kända besökare. Njut av spänningen i Pirates Adventure Reloaded, en show för vuxna med ett manus fyllt av fräcka insinuationer och dansrutiner utan spärrar. Efter föreställningen kan du festa vidare långt in på natten med gratis inträde till VIP-efterfesten i Magaluf.

Vanliga frågor om Aktiviteter i Magaluf

Vad finns det för andra saker att göra än Aktiviteter som är värt att besöka i Magaluf?

Andra upplevelser du inte bör missa i Magaluf:

De mest populära sevärdheterna i Magaluf

Att göra i Magaluf

Städer i Spanien

Magaluf: Fler aktiviteter och sevärdheter

Magaluf: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.