Magaluf beach: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

På denna natursköna sightseeingkryssning kan du upptäcka den naturliga skönheten och de berömda landmärkena i den fantastiska Palmabukten. Skäm bort dig i lyx med bekvämligheter på däck, inklusive ett solarium och utsökt medelhavsspridning, och levande musik för att ställa in stämningen. Längs vägen hoppar du i vattnet för en uppfriskande simtur. Börja din turné på Magaluf Beach, där du träffar din guide och går ombord på båten. När du har bosatt dig, sätt segel och ta in den charmiga utsikten över bukten medan saxofonen croons. Kryssning mot staden Palma, där du kommer att märka att katedralen från 1200-talet står stolt. Fortsätt din kryssning när du passerar hamnen i Palma. Förundras över kryssningsfartygen och yachterna i den livliga hamnen och passerar sedan genom Marivent-palatset, bostad för kungen av Spanien. När du har sett stadens höjdpunkter, våga dig till stränderna i Illetas och Punta Negra för natursköna vyer. Din kapten kommer att pausa i en avskild vik för att simma i det kristallklara, blå vattnet. Här kan du utforska undervattensrikedomarna i bukten när du dyker, eller bara sola och koppla av på däck. Senare kan du stoppa in en lunchbuffé med spansk omelett, Serrano skinka, kallskuret, sallad och frukt. Slutligen, återvänd till Magaluf genom Puerto Portals och stränderna i Palmanova för att avsluta din turné.

Mallorca: Utflykt med jetbåt till Bladerunner

Mallorca: Utflykt med jetbåt till Bladerunner

Njut av ett spännande 2-timmars jetbåtäventyr längs den fantastiska Medelhavskusten där du besöker fantastiska grottor och snorklar i kristallklart vatten. Vi tar dig ut på vår höghastighetsjetbåt som stannar vid de fantastiska grottorna och den vackra viken Porto Vells, där du kan njuta av snorkling, Stand-up Paddle Boarding, Underwater Sea Scooters och Full-face maks. Möte och hälsning: Möt upp vid vår strandstuga på Magaluf Beach, 30 minuter före starttid. Ombordstigning på jetbåt: Vi går ombord på Bladerunner från bryggan på Magaluf Beach, några meter från stugan. Grottorna i El Toro: Vårt episka jetbåtsäventyr med Bladerunner besöker de magnifika grottorna i El Toro. Portal Vells vikar: Inte nog med skönhet? Inga problem, vi besöker de fantastiska vikarna i Portal Vells. Förfriskningar: GRATIS iskalla läskedrycker finns tillgängliga, svalka och hydrera, medan du njuter av våra strandstoppaktiviteter. Paddelbrädor: Stand-up paddle boarding är ett lugnt och avkopplande sätt att utforska den vackra Medelhavskusten. Snorkelmasker: Få oförglömliga undervattensupplevelser med Cressi-masker och snorklar. Sjöscooter: Förbättra din undervattensupplevelse med White Shark Underwater Seascooter. Ansiktsmasker: Helmask, 180-graders sikt som gör att du kan utforska undervattensvärlden från ytan. Återvänd till Maga, lycklig! Ditt äventyr tar slut men dina minnen är för livet. Återvänd till bryggan.

Mallorca Sòller vandring och picknick (Palma-Magaluf-Sòller)

Mallorca Sòller vandring och picknick (Palma-Magaluf-Sòller)

Mallorca Vandring och picknick Vi åker till Mallorca (Palma-Calvia-Palmanova-Magaluf + tar lokalbuss till Valdemossa/Sóller och promenerar till Port de Sóller) Vi njuter av frisk luft, sol, blå himmel, klart hav, grön natur, landskap. Vi ser Gamla stan, Marina, Strand Natur Vi gör picknick. Mallorca vandring picknick tur Vi åker till Mallorca (Palma-Calvia-Palmanova-Magaluf + tar lokalbuss till Valdemossa/Sóller och promenerar till Port de Sóller) Vi njuter av frisk luft, sol, blå himmel, klart hav, grön natur, landskap. Vi ser Gamla stan, Marina, Strand Natur Vi gör picknick. Mallorca vandring picknick tur Vi åker Mallorca Palma-Calvia-Palmanova-Magaluf + tar lokalbuss till Valdemossa/Sóller och promenerar till Port de Sóller) Vi njuter av frisk luft, sol, blå himmel, klart hav, grön natur, landskap. Vi ser Gamla stan, Marina, Strand Natur Vi gör picknick.

Palma de Mallorca: Privat segelbåtskryssning och tapas

Palma de Mallorca: Privat segelbåtskryssning och tapas

Upplev ett seglingsäventyr i de blå vattnen runt Palma. Under trygg ledning av din erfarna kapten och seglingsinstruktör kan du använda vindens kraft för att utforska närliggande vikar. Njut av en simtur (väderberoende) och några förfriskningar innan du seglar tillbaka till din hemmahamn. Möt din professionella kapten och värd som kommer att introducera dig till seglingens värld. Njut av havets vyer och ljud medan du tar del av inkluderade drycker och snacks. Stanna till för att simma och snorkla, eller till och med paddla. Njut av solen. Gå med i besättningen och hissa ett segel eller luta dig tillbaka och koppla av och njut av sevärdheterna. Njut av 4 timmars segling för halvdagar eller 8 timmar för heldagar i det blå vattnet runt Palma. Efter lite segling kan du njuta av en simtur (väderberoende) och några förfriskningar innan du seglar tillbaka till din hemmahamn. Alla drycker och snacks ingår i priset och besättningen kommer att finnas på plats för att erbjuda påfyllning och hjälpa dig att ta den perfekta Instagram-bilden. T besättningen är engelsk- och spansktalande och har många historier om seglingsäventyr att berätta. Eftersom de bor på Mallorca kan de erbjuda lokala insikter och kunskaper. Kaptenen är RYA Sailing-instruktör och kan svara på alla dina seglingsrelaterade frågor. Lämnar från och återvänder till: Palma De Mallorca Halvdag Inkluderar endast tapas och husets drycker HELGDAG Inkluderar lunch, tapas, husets drycker

De mest populära sevärdheterna i Calvià

Att göra i Magaluf beach

Städer i Spanien

Magaluf beach: Fler aktiviteter och sevärdheter

Magaluf beach: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Magaluf beach

Samlat omdöme

4.5
(47 recensioner)