Välj datum

Saker att göra Madrid

Fantastisk konst, vackra byggnader och kulinariska läckerheter väntar på dig i Spaniens livliga huvudstad.

Tillgängliga aktiviteter

  • Toledo, Segovia och Ávila
  • Flamenco-föreställningar och mer
  • Museer och mer i Madrid
  • Madrid på hjul
  • Utforska Madrid
371 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 24

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Madrid

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Madrid?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Madrid:

Vilka är de bästa dagsturerna från Madrid?

De bästa dagsturerna från Madrid:

Toledo

Madrid: Fler aktiviteter och sevärdheter

Madrid: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Madrid

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 45 682 omdömen

Det var fantastiskt! Vi hade blå himmel och solsken i början av november och tillbringade dagen med att majestätiskt nacella genom denna härliga stad. Sitter du på "cabriolet-däcket" märker du inte av trafikens liv och rörelse på gatan nedanför och du kan se de utomordentligt vackra, eleganta husfasaderna passera förbi. Det är bara lite knepigt att hitta rätt hållplats vid överföringspunkterna (där du kan byta från väg 1 till väg 2 och vice versa). De är bara märkta mycket oansenligt.

Jag rekommenderar att du tar resan till Toledo endast 1 dag och kommer tillbaka sent så att du har ledig tid och kan se staden lite mer.Vi tog den guidade katedralturen och det var perfekt, våra två guider, både Susana och vår guide i katedralen, var mycket trevliga. Samtidigt var det enda som vi inte gillade som inte har något med rundturen att göra, maten. Det finns inga bra ställen att äta på. Vi rekommenderar att gå igenom armémuseet, det är vackert. Och anpassa efter lastbilens tider.

Bernabeu Stadium Tour var en fantastisk upplevelse och det flexibla biljettalternativet ger dig frihet att välja en tid som passar dig. Jag kunde se min plats för fotbollsmatchen följande dag. Troférummet var fantastiskt med Real Madrids 14 Europeans Cup vinner inslaget i besöket

Min flickvän och jag (båda 18) åkte hit under vår Madrid-resa. Det låg en bit utanför centrum men det var det absolut värt!!! Ett supersöt café, med bästa sangria och trevlig personal. Showen var riktigt rolig och väl sammansatt. Går definitivt hit :)

Enkelt att boka och betala. Guiden var pp plats enl överenskommet.