Madame Tussauds London


Vad besökare tycker om Madame Tussauds London

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 975 omdömen

Vi åkte med vår 11 åring och showerna och upplevelserna var väldigt uppskattade av oss alla tre. Jag tyckte dock inte att det framgick ordentligt i biljettbeskrivningen att vi hade flera dagar på oss att utnyttja biljetterna. Kunde lätt missuppfattas att man behövde klämma in allt på en och samma dag. Mycket prisvärt då attraktionerna kostade 300-500 kr / st om man skulle köpa en och en.

Fantastisk upplevelse, särskilt nu under corona. Vi fick i princip vara ensamma på samtliga attraktionerna och kunde ta allt i vår egen takt, utan köer. Riktigt lyxigt! Vi valde att göra alla tre samma dag med lunch emellan. Det går dock bra att dela upp de tre upplevelserna på flera dagar(biljetten är giltig i 90 dagar). Kan varmt rekommendera det här upplevelse-paketet.

Väldigt roligt med en bana att åka för att se Londons historia. Dessutom 4D film med superhjältar som överraskar flera sinnen. Kan varmt rekommendera. Även kul med alla kändisar från både film, musik och idrott.

Det var för mycket folk för att få en riktigt bra upplevelse. Det var svårt att ta kort och man ville helst inte stanna i vax avdelningen eftersom folk knuffades och var oförskämda.

Upplevelsen förträfflig, men var beredd på trängsel och time consumption. Inget för människor med klaustrofobiska problem.