Madame Tussauds London

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Madame Tussauds London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Madame Tussauds London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Madame Tussauds London

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 081 omdömen

Fantastisk upplevelse, särskilt nu under corona. Vi fick i princip vara ensamma på samtliga attraktionerna och kunde ta allt i vår egen takt, utan köer. Riktigt lyxigt! Vi valde att göra alla tre samma dag med lunch emellan. Det går dock bra att dela upp de tre upplevelserna på flera dagar(biljetten är giltig i 90 dagar). Kan varmt rekommendera det här upplevelse-paketet.

Välorganiserad aktivitet london eye/flodkryssning/öppen toppbusstur. Personal hjälpsam och vänlig. Flodkryssningen var fantastisk. Personalen var kunnig och rolig. Gjorde resan mycket intressant. Skulle starkt rekommendera. Hade en blandning med biljettdatum och kundservice ordnade det utan krångel. Väl värt pengar. Hade en väldigt trevlig dag. Tack till alla.

att boka en tidslucka är hårt arbete, dina koder fungerar inte på webbplatsen så jag hade också lämna det tills jag fick för london och åkte också till platsen för att få en tidslucka, jag förlorade nästan på havet livscenter som det var fullbokad. Jag hade också klaga på det för att komma någonstans

Väldigt roligt med en bana att åka för att se Londons historia. Dessutom 4D film med superhjältar som överraskar flera sinnen. Kan varmt rekommendera. Även kul med alla kändisar från både film, musik och idrott.

en fantastisk turné! Det är mycket roligt, mycket moget för variation och extremt bra positionerat för snacks