Madame Tussauds Amsterdam
Tickets

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Madame Tussauds Amsterdam-Biljetter

Vad finns det för andra saker att göra än Madame Tussauds Amsterdam-Biljetter som är värt att besöka i Amsterdam?

Andra upplevelser du inte bör missa i Amsterdam:

Madame Tussauds Amsterdam-Biljetter –Vilka är de bästa upplevelserna?

Vilka Madame Tussauds Amsterdam-Biljetter vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Dessa Madame Tussauds Amsterdam-Biljetter vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19:

Alla saker att se i Madame Tussauds Amsterdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Madame Tussauds Amsterdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Madame Tussauds Amsterdam

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 605 omdömen

Mycket njutbart.

Jag besökte med min tonårsdotter och min kusin. Vi köpte våra biljetter online med Getyourguide eftersom deras pris var det billigaste och sedan presenterade vi bara mobilbiljetterna vid inresan till museet utan besvär alls. Vi hade en fantastisk tid och kunde enkelt gissa de flesta människorna i madame tussauds och njöt av att få bilder tagna med dem! Det fanns också några mycket bra interaktiva aktiviteter inom det lilla sportområdet och konstområdet där du kunde få ett självporträttfoto på Van Goghs solrosor. Du hade till och med möjlighet att mejla detta och några andra saker till dig själv. Min dotter och jag hade jättekul på "kattpromenaden". Mycket hjälpsam och rolig personal vid denna aktivitet hjälpte oss att visa hur det fungerade och sedan mailade vi vår "cat walk"-promenad till oss själva. En fantastisk atmosfär i hela museet och definitivt värt ett besök. Jättekul för hela familjen!

Madame Tussaud's Museum är en fantastisk turistattraktion. Mitt första besök var i London. Nu när vi åkte till Amsterdam tog jag min man och dotter till denna magiska plats. Vi hade mycket roligt när vi tog bilder med kända personer och Marvel-karaktärer gjorda av vax. Den coola överraskningen var på slutet, (i souvenirbutiken), vi kunde köpa några bilder tagna av museets personal. Jag gillade att ta bilder med artister som Picasso, Van Gogh och såklart med min favoritsuperhjältekaraktär Spider-Man. Den upplevelsen kommer att förbli inpräntad i mitt minne. Många bilder var väldigt imponerande eftersom de såg ut som levande människor. Hälsningar, familjen Barra från Aruba & Chile.

Korrekt fria tider bör nämnas på kartan. Endast GVB-transporter är tillgängliga för detta pass. R-net är det inte. Sammantaget är det en bästa affär. Så många platser ingår att besöka. Kom ihåg att ha ditt kreditkort alltid på dig eftersom detta pass bara är giltigt i Amsterdam, inte i någon annan stad, så du måste betala transporten med ditt kreditkort till andra städer. Detta pass var verkligen användbart för oss vid många tillfällen. Agenterna för IAmsterdam hjälper dig bäst. Ingen tvekan om deras färdigheter. Tack för din fantastiska Service IAmsterdam

Större än vad jag läst folk skrivit. Kö men de gick smidigt o relativt fort. Dock mycket folk i vissa rum så svårt att fota utan att få med dessa men helt klart värt pengarna.

Väl fungerande och ypperligt muséekort

Saknade en enkel bokningsmöjlighet till van Goghmuséet.