Upplevelser i
Lübeck

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppsevärdheter i Lübeck

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lübeck

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Lübeck?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Lübeck:

Vilka aktiviteter i Lübeck har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Lübeck

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lübeck? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lübeck

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 020 omdömen

Jag är själv en reseguide och driver ett evenemangs- och resebyrå. Även om jag i allmänhet föredrar ett direktmeddelande från en reseguide var förklaringarna mycket detaljerade. Bildöverföringen, bussens panoramatak och bussens och fartygets kompatibilitet är geniala egenskaper. Jag - som icke-lokal - tror att en längre väg genom gamla stan inte var möjlig av trafikskäl - även om jag skulle ha velat se mer av den. Tyvärr passerade vi bara och barnen var redan för trötta för att utforska gamla stan till fots. Ändå - mycket bra gjort, tack så mycket

För kort, men en trevlig upplevelse. Prisprestanda är värt att revidera. Man gör ett litet varv genom staden och på vattnet kör man en bit dit och tillbaka. Merparten av informationen spelas upp från band, även om busschauffören och guiden är ombord. Hygien i coronatider. Positivt: Minskat passagerarantal Negativt: Det fanns inget desinfektionsmedel och spökskyddet mellan sätena var mycket provisoriskt.

Priset på 25 euro är ganska brant. Bussen var mycket full vid Corona och verkligen gränsöverskridande. Meddelanden från bandet, men åtminstone förståeligt med videomaterial. Mycket högt i vattnet. Du kan göra det en gång i allt, men det finns knappast några andra alternativ för att lära känna varandra.

Häftigt att åka på både land och vatten med bussen.