Lower Manhattan

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Lower Manhattan

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 20 806 omdömen

Ha gott om tid när du går dit, det var väldigt mycket att ta del av, även utanför museet. Bra att ta audioguide ( dock lång kö och med lång väntetid) Man förstår verkligen vidden av denna tragiska händelse - känslan är ödesmättad - och vilken konsekvens det har fått på samhället. Tänk alla dessa människor och deras familjer det bkev ännu tydligare efter detta besök

Roligt att upptäcka en stad på cykel, man ser så mycket mer!

Kul att se Brooklyn på ett nytt sätt! Turen innehöll även många intressanta stop. Ett litet bryggeri, ett av få ställen där key lime pie tillverkas, en liten chokladfabrik i ett fin lagerbyggnad samt ett whiskey destilleri. Guiden hade en VR kamera och filmade mycket av turen, de teknikintresserade var lyriska. Turen innehöll även intressant historia om Brooklyn!

Det var en intressant och fantastisk tur. Med goda smakprover i autentisk miljö. Guiden var lättsam, trevlig och påläst och ansträngde sig så att alla blev delaktiga.

Boka en tidig entré Ett museum alla borde besöka !! Fantastisk upplevelse men ändå så tragisk....... Borde inte ha fått hända det som föranledde att museet kom till

Perfect tour, with perfect guide (Sara). You get to se a lot in 5 hours, and all the facts makes it a perfect tour. Recomend it!