Louvrepyramiden

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Louvrepyramiden

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 21 749 omdömen

Just idag gick vi in snabbt oavsett, alltså inga köer men mkt folk inne. Nödvändigt ha en guide för att hitta och orka, ta med vatten och bra skor, mkt att gå och varmt på sina ställen. Vår guide Justine var mkt kunnig och kunde ta oss snabbt mellan avdelningarna som var viktigast tom till Monalisa som var flyttad tillfälligt och visst kaos uppstod. Justine fångade även barnen med inlevelse och inkludering. Vi vet så mkt mer om konst och dess olika perioder nu och vi kan varmt rekommendera denna tur.

Personligt, proffsigt och super smidigt!

Jag och min sambo kan verkligen rekommendera denna tur! vår Guide Nancy Bentley var mycket trevlig och gav oss en proffsig och personlig guidning. Hennes kunskap om verken och passion för Louvrens historia gör att hennes guidning ger verken liv och djup utöver det man kan läsa sig till i museets information.

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

En fantastisk upplevelse!! Vi hade en otroligt engagerad guide Adam. Det enda som hade kunnat vara bättre var om visningen hade fortsatt ett par timmar till! Rekommenderas

Vi hade en fantastisk guide (Aurelia) som var både kunnig och charmig och dessutom hade en tydlig engelska som vi lätt kunde förstå.