Louvrepyramiden
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Bästsäljare

Louvrepyramiden: Upplevelser

Se alla upplevelser i Louvrepyramiden

Toppsevärdheter i Paris

Se 681 upplevelser

Vad besökare tycker om Louvrepyramiden

Samlat omdöme
4.4 / 5
baserat på 22 008 omdömen

Var där i början av december, en bra tid på året om man vill undvika överdrivet med turister. Det finns mycket att se om man är intresserad av historia. Det finns allt ifrån grekiska och egyptiska skulpturer till Mona-Lisa. Mona-Lisa är inte så märkvärdig, men är ändå ett måste för sakens skull, särskilt om man är där för första gången.

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren Omdöme från:

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

Paris Louvren: Guidad tur och inträdesbiljett Omdöme från:

Ett måste men såååå kaotiskt inne på museet med så extremt mkt människor Nästsn omöjligt att få ett skåp till ytterkläder etc För varmt i större delen av museet

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren Omdöme från:

Allt var välorganiserat. Inga långa köer. Det var jätte många sevärdheter, men det var mycket folk bara vid Mona Lisa. Små problem i garderoben, men de löstes.

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren Omdöme från:

Omständigheterna var i vårt fall extraordinära, och vi var inte drabbade av köer för att komma in, men ett tips är ändå att skaffa biljett innan besöket.

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren Omdöme från: