Inträdesbiljett

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren med audioguide

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren med audioguide

Från 297 SEK per person

Dra nytta av särskild entré till Louvren i Paris, där du kan hoppa över biljetten och få mer tid för att se konstnärliga mästerverk som Leonardo da Vincis Mona Lisa på ett av världens största museer.

Om denna biljett

Avbokningsregler
Denna aktivitet återbetalas inte vid avbokning
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Gå förbi kön via en separat ingång
Bokningsbekräftelse inom 48 timmar
Du får en bokningsbekräftelse från aktivitetsarrangören efter genomförd beställning.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Ha fördel av snabb och enkel biljettuthämtning och företräde i kön
 • Beundra otroliga konstverk från forntida Egypten till renässansen
 • Tillbringa så mycket tid du önskar inne på museet och utforska i din egen takt
 • Navigera med din officiella audioguide och lär dig mer om museets utställningar
Beskrivning

Utforska Louvren i din egen takt med den här biljetten med köföreträde. Upptäck museets samlingar med hjälp av ljudguiden på det nya Nintendo 3DS-systemet. Förstå historien bakom samlingarna med hjälp av rutter som finns på 9 språk.

Se ikoniska sevärdheter som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck mästerverk från renässansen och egyptiska fornlämningar, konstverk från 1200-talet till 1900-talet, tryck från den kungliga samlingen och mycket mer. Gå runt bland 8 kuratorsavdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, dekorativ konst, målningar samt grafik och teckningar.

Ingår
 • Biljett med tidsbestämt inträde och köföreträde till Louvren
 • Full tillgång till den permanenta samlingen och alla tillfälliga utställningar
 • Bokningsavgift på 4€ per person (3€ för biljetten och 1€ för audioguiden)
 • Louvrens officiella audioguide

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Visa din biljett för säkerhetspersonalen vid den särskilda kön för prioriterad tillgång vid Pyramidens huvudentré. Du går sedan igenom en flygplatsliknande säkerhetskontroll. Därefter kan du gå direkt in med din biljett.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • Besökare som har företräde i kön måste fortfarande gå igenom säkerhetskontrollen. Väntetiden kan vara längre under högsäsong.
  • Besöksrutterna är skyltade, utan möjlighet att backa för att undvika att besökare korsar varandra.
  • Vissa samlingar är otillgängliga: franska skulpturer från medeltiden och renässansen, konstverk från renässansen, från 1700- och 1800-talen, konst från Afrika, Asien, Oceanien och Amerika, den nedre våningen med islams konst samt den andra våningen med franska och nordeuropeiska målningar
  • Lån av barnvagnar eller rullstolar är fortfarande möjligt.
  • Besökare med fri entré ("Pass Education"-innehavare, personer under 18 år och EU-invånare under 25 år, alla med giltig legitimation) måste boka en tid på nätet på Louvrens webbplats för att kunna komma in tillsammans med dig.
  • Din inträdestid kan vara 30 minuter före eller efter din önskade tid.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,5 /5

  baserat på 4252 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,2/5
  • Service
   4,4/5
  • Organisering
   4,3/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Vi fick en resecarían lite för sent på dagen. Se till att du kommer tidigt, 30 till 45 minuter så att din väntetid blir kortare. Du står i solen i nästan en timme och bara väntar i kö. Denna plats är gigantisk så planera att göra det till en heldags- eller halvdagsupplevelse. De samarbetade med Nintendo för att göra sin ljudguide, men även om de har lite demos av hur man använder den är det för klumpig och förvirrande! Läs beskrivningarna på tavlan eller konstverket och använd din fantasi!

  Läs mer

  10 november 2022

  För många människor, väldigt rörigt så många korridorer, i slutändan vet du inte vad du har sett och vad du inte har. Massor av varor. Den mycket komplicerade ljudguiden, en kurs krävs för att lära sig att använda den. Louvren är dock Louvren och är i sig värt ett besök.

  14 oktober 2022

  Var tvungen att ställa upp i bara cirka 5 minuter för att passera säkerhetskontrollen, men kom sedan direkt in. En till rad inuti för att skanna din ingångskod, men det gick snabbt. Det var en söndag och supertrångt, men jag behövde bara stå i kö för att se "Mona Lisa". Ljudguiden var lite förvirrande att fungera, men kom med hörlurar och jag njöt av förklaringarna till de olika samlingarna.

  Läs mer

  10 oktober 2022

  Produkt-ID: 405076