Lägg till datum

Louvren

Världens mest besökta museum kan skryta med otaliga mästerverk och objekt från förhistorisk- till modern tid.

Louvren: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: En timmes båtutflykt på Seine

1. Paris: En timmes båtutflykt på Seine

Åk på en båtutflykt tur och retur på Seine, som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över de vackra sevärdheterna längs vägen medan du lyssnar till kommentarerna om staden och platserna du passerar. Under båtturen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att åka på båtturen under kvällen för att se "Ljusets stad" från ett annat perspektiv, när Paris sevärdheter lyses upp efter mörkrets inbrott.  Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och erbjuder kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att audioguiden är tillgänglig via din mobil genom att ansluta till båtens wifi ombord.

Paris: Louvren med tidsbestämd entrébiljett

2. Paris: Louvren med tidsbestämd entrébiljett

Utforska Louvren i din egen takt med en biljett med tidsbestämd entré som garanterar att du kan gå in på museet inom 30 minuter. Se oöverträffade och ikoniska konstverk som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck fantastiska renässansmästerverk och forntida egyptiska reliker, sida vid sida med målningar från 1200- till 1900-talen. Det numera världsberömda museet öppnade första gången den 10 augusti 1793 och visade då endast 537 målningar. Trots stängningen 1796 (på grund av byggnadens strukturella problem) återöppnades det igen 1801 som Musée Napoléon med en större samling.  Samlingen har sedan dess fått 20 000 ytterligare verk. Nu finns det åtta olika avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, konstutsmyckning, måleri samt grafik och teckningar.

Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

3. Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

Innan Louvren blev ett museum 1793 var det länge ett av de franska kungarnas främsta residens. Louvren ligger i hjärtat av Paris, har en yta på 73 000 kvadratmeter och rymmer världens största samling av konstverk, från civilisationer som är över 7 000 år gamla till 1800-talet. Museets samlingar är indelade i åtta avdelningar: De är indelade i åtta avdelningar: egyptiska antikviteter, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, orientaliska antikviteter, islamisk konst, målningar, skulpturer, konstverk och grafik. Vid ankomsten kan du beundra detta mästerverk som målades av Leonardo da Vinci 1506 och ett av de mest kända kvinnoporträtten i världen, värdskapet låter dig njuta av museet i din egen takt.

Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

4. Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

Upplev det bästa av Paris på en, två eller tre dagar med stadens hop-on-hop-off-bussar. De 100 % rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbågen, Eiffeltornet och mer. Samtidigt som du upptäcker staden kan du använda audioguiden ombord för att lära dig mer om Paris och därefter hoppa av vid vilken hållplats som helst för att utforska sevärdheterna mer i detalj. Besök Louvren, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av en fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Quartier Latin, Marais eller Ile de Saint Louis och lär dig mer om Paris genom audioguiden ombord. En barnvänlig kanal finns tillgänglig för de minsta på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24 eller 48 timmar efter första valideringen och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Ruttens hållplatser är följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame – 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D’orsay – 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde – 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees – Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero – 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. 9. Eiffeltornet – 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai d'Orsay 75007 Paris

Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

5. Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

Njut av fantastiska utsikter och upplev Paris charmiga atmosfär ombord på en öppen dubbeldäckad  sightseeingbuss. Välj mellan en biljett för 24 eller 48 timmars  hop-on-hop-off  eller uppgradera till ett 48 timmars lyxalternativ, som inkluderar en biljett till en båtutflykt på floden Seine. Åk förbi ikoniska sevärdheter som Notre-Dame och Sacre Coeur. Ta in sevärdheterna vid överdådiga Champs-Elysées, historiska Grand Palais, Opera Garnier och Louvren. Upptäck Paris på en guidad busstur med dagliga avgångar. Du kan följa med rundturen från vilken som helst av ruttens hållplatser. EiffeltornetChamp de MarsOpéra GarnierLouvrens pyramid/Big Bus informationscenterLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ÉlyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Guidad tur med företräde i kön till Louvren

6. Paris: Guidad tur med företräde i kön till Louvren

Hoppa över Louvrens berömda långa köer och besök museets sevärdheter. Din expertguide kommer att avslöja subtila detaljer som de flesta besökare aldrig får veta om de konstverk som visas. Upptäck "Mona Lisa", "Venus de Milo" och den bevingade segern från Samothrake. Turen visar också grekiska och romerska antikviteter som den 4 000 år gamla "Stora sfinxen i Tanis", andra kända verk av Da Vinci och Rafael och höjdpunkter från den franska romantiska perioden. Skulpturer som Michelangelos "Dying Slave" och Antonio Canovas "Psyche Revivaled by Cupid's Kiss" ger upplevelsen ytterligare en dimension. I Apollo-galleriet får du en glimt av Louvrens egen historia som kungligt palats, innan Ludvig XIV flyttade hovet till Versailles. Det andra imperiets överdådiga dekor går också att se bevarad i Napeoleons statliga lägenheter. Efter rundturen kan du fortsätta att utforska Louvren i din egen takt.

Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

7. Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

Njut av ett upplyst Paris på kvällen, på en sightseeingkryssning på Seinefloden. Besök ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musiken spelas. Beundra panoramautsikterna över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Lär dig mer om monumenten du ser och ladda ner turappen, som du kan använda under kryssningen (du finner instuktioner för nedladdning på din bekräftelsevoucher).

Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren med audioguide

8. Paris: Tidsbestämd biljett till Louvren med audioguide

Utforska Louvren i din egen takt med den här biljetten med köföreträde. Upptäck museets samlingar med hjälp av audioguiden på det nya Nintendo 3DS-systemet. Förstå historien bakom samlingarna med hjälp av rutter som finns på 9 språk. Se ikoniska sevärdheter som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck mästerverk från renässansen och egyptiska fornlämningar, konstverk från 1200-talet till 1900-talet, tryck från den kungliga samlingen och mycket mer. Gå runt bland 8 kurerade avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, dekorativ konst, målningar samt grafik och teckningar. Audioguide tillgänglig på 9 språk: engelska, franska, spanska, italienska, portugisiska, tyska, japanska, koreanska och kinesiska. Med geolokalisering för att hjälpa dig hitta rätt. Nyckelfakta om slottets historia och dess konstverk, riktade mot vuxna eller familjer. De finns även på franskt teckenspråk och ljudbeskrivning (endast på franska). Inkluderar kommentarer till de tillfälliga utställningarna (endast franska och engelska).

Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

9. Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

Upptäck Paris med denna kombinationsbiljett till Louvren och en båtutflykt på floden Seine. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverat tillträde och åk med på en båtutflykt på Seine-floden när som helst på dagen. Beundra konstverk från forntida Egypten till renässansen i din egen takt. Koppla sedan av under en timmes båtutflykt och se staden från ett annorlunda perspektiv. Slappna av ombord på den bekväma kryssningsbåten och se världen glida förbi, med avgångar från Eiffeltornet dagligen. Din biljett flodkryssningen gäller för den dag du själv väljer under den 6 månader långa giltighetsperioden. Turen avgår vanligen var 30:e minut, sju dagar i veckan, från bron Alma som du finner en kort promenad från Eiffeltornet.

Louvren: Guidad rundtur med valbar inträdesbiljett

10. Louvren: Guidad rundtur med valbar inträdesbiljett

Upptäck en av världens stora konstsamlingar på en guidad rundtur av Louvren-museet och beundra reliker från forntidens Egypten till den italienska renässansen. Det skulle ta månader att se hela samlingen i sin helhet, men du följer en noggrant planerad rutt där du upptäcker höjdpunkterna. Titta på da Vincis gåtfulla "Mona Lisa" och se Antonio Canovas känslosamma "Amor och Psychy". Hör på den sanna berättelsen som skildras i Gericaults "Medusas flotte". Gå till Napoleons tidigare lägenheter för att beundra palatsets vackraste inredning och en samling kronjuveler. Mästerverken fortsätter med "Venus från Milo", skulpturen som inspirerat så många konstnärer. Gå till Louvrens källare för att se grunden till det slott som en gång stod på denna plats. Välja mellan två alternativ: få din biljett och en guidad rundtur, med en av de guidade turerna med köföreträde som ges på flera olika språk. Om du redan har en biljett eller ett pass till museet kan du välja en guidad rundtur för biljett- eller passinnehavare.

Tillgängliga aktiviteter

206 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 13

Louvren: Fler aktiviteter och sevärdheter

Louvren: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Louvren

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 88 593 omdömen

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Jag älskade det, det var en supersnabb kö vid ingången till pyramiden. Jag kom klockan 10:00 och klockan 10:15 var jag redan inne. Museet är otroligt. Jag kunde inte se allt på en dag eftersom det är gigantiskt, jag älskade det och jag vill redan åka tillbaka till Paris. Det var den vackraste staden jag någonsin har besökt i mitt liv

Det var verkligen en bra upplevelse! Vi var 9 stycken (2 familjer), snabb och välorganiserad boarding, från Get your guide-appen gick allt väldigt bra, mycket exakt och tydlig information! Bra gjort! Vi bokade 4 besök hos dem och allt gick perfekt! Högt rekommenderad!

Väldigt kunnig och engagerad guide och guidning. Rekomenderar alla som har reserverat bara en dag för Louvren. Under 3 timmar har vi fått allmänn uppfattning om museet och lite mer fördjupad kunskap om vissa berömda konstverk.

The guide Carolina, was excellent. Thomas, Sweden