Los Angeles
Kvällsturer

Kvällsturer
197 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Los Angeles Kvällsturer

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Gör dig redo att röra vid, gå runt och utforska det 110 hektar stora området som tog filmerna Argo och Batman till den stora duken med denna guidade tur i Warner Bros. Studio. Från filmen Gravity till TV-serien Friends, gå bakom kameran för en avslöjande titt på dina favoritfilmskapelser. Utforska Stage 48: Script to Screen, en interaktiv soundstage som utforskar olika faser i film- och tv-produktionsprocessen. Spela upp en scen från Vänner på den ikoniska Central Perk-scenen, eller klättra upp på Harry Potters kvastskaft för ett fototillfälle. Utforska Studio Store med exklusiva prylar från dina favoritfilmer och tv-serier. Ät middag på Central Perk Cafe och njut av din måltid bland återskapade kulisser som Monicas lägenhet och Joey och Chandlers lya. Återskapa scener från DC-universumet där du kan utforska superhjältar och superskurkar. Swisha och flick din väg genom trollkarlsvärlden Harry Potter och Fantastiska vidunder och ha till och med din egen Hogwarts hus sorteringsceremoni.

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass med denna entrébiljett till Universal Studios Hollywood™. Få full tillgång till parken för att njuta av antingen en eller två dagar av åkattraktioner, shower och attraktioner, beroende på vilket alternativ du föredrar. Om du vill spendera mindre tid i köer kan du välja alternativet Universal Express Ticket och maximera din tid i parken. Utforska denna fascinerande park och med din Universal Express Ticket får du en engångsbiljett för att hoppa över kön till parken, en engångs expresstillträde till varje åkattraktion och attraktion samt prioriterade platser vid utvalda shower. Några av de populära åkattraktionerna, showerna och attraktionerna som du får tillgång till är: The World Famous Studio Tour Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska Hollywoods mest kända backlot i världens största fungerande filmstudio. Gå runt på platsen tillsammans med komikern och videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande. Upplev den största gatufilmkulissen i Hollywoods historia, byggd med kreativt samråd från Steven Spielberg. Se kulisser från framgångsrika tv-serier och bevittna specialeffekter som användes i storfilmer som The War of the Worlds. Åk genom världens största 3D-upplevelse på King Kong 360 3D. The Wizarding World of Harry Potter ™ Från magiska trollformler till magiska varelser, från mörka skurkar till djärva hjältar, allt finns här i The Wizarding World of Harry Potter. Utforska mysterierna i Hogwarts slott, besök butikerna i Hogsmeade och prova mat från trollkarlsvärldens mest kända restauranger. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Börja din resa i Grus hem, där du rekryteras till hans senaste plan, där du blir en riktig Minion.

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Ge dig ut på ett valskådningsäventyr utanför Newport Beach, Kalifornien och se upp för en mängd olika valar, inklusive knölvalar och blåvalar. Titta på det marina livet i naturen och beundra Newport-Lagunas kustlinje. Valskådningsturer med utgångspunkt från Newport Beach är tillgängliga året runt. Många valarter visar sig relegbundet inklusive blåval (sommar och höst), sillval, gråval (vinter och sommar), vikval och knölval. Flera typer av delfiner, sälar och alla sorters annat marint liv ses vanligtvis under utflykterna. Kryssningarna utgår från Newport Harbor, som ligger i hjärtat av Orange County, bara en kort bilresa från både Los Angeles och San Diego. Varje kryssning är en unik upplevelse eftersom du aldrig vet vad du kan stöta på. Vid en nyligen genomförd kryssning mötte vi en grupp på över 30 späckhuggare, inklusive vuxna valar och deras ungar, vilket gjorde det till ett unikt valskådningsäventyr för livet. På dessa kryssningar har du i snitt 96 procents chans att få se valar och/eller delfiner.

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Missa inte ett unikt sätt att utforska Echo Park Lake genom att boka denna svanpedalbåtuthyrning med extra förmåner. Bedömd som en av de bästa aktiviteterna i Los Angeles, är trampbåtar ett bra sätt att njuta av utomhus och har röstats fram som en av de 10 bästa sakerna att göra i LA. Perfekt för romantiska dejter eller en familjeutflykt, du kommer att utforska Los Angeles berömda Echo Park Lake på en ikonisk svantrampbåt. Svantrampbåtarna är lätta att manövrera och är jätteroliga för familjer och vänner. Se den berömda Echo Park-fontänen, lär dig mer om Echo Park Lakes rika historia medan du spelar det inkluderade hitta och sök-trivia-spelet på din telefon, eller bara luta dig tillbaka och koppla av med utsikten över den vackra LA-silhuetten.

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off-buss med ljudguide

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off-buss med ljudguide

Välkommen till det ultimata äventyret genom änglarnas stad, där Los Angeles magi väntar på dig. Är du en filmfantast, strandälskare eller historieentusiast? Vi har fått dig täckt! Utforska magin i Los Angeles problemfritt med CitySightseeing Hop-on, Hop-off Tour. Tre olika rutter, ett oslagbart pris: Tre rutter i ett pris: - Röd rutt: Dyk in i Hollywood och Beverly Hills glamour. - Lila rutt: Fördjupa dig i Downtown LA:s kultur. - Gul rutt: Njut av kustnära lycka i Santa Monica och Venice Beach. Frihet att utforska: Hop-on och hop-off 40+ hållplatser med bussar var 45:e minut till 1 timme. Varje rutt är cirka 2 timmar lång, vilket ger gott om tid att upptäcka. Alternativ för pass: - 1-dagars Classic: Snabb och uppslukande LA-upplevelse. - 2-dagars äventyr: Avslappnad utforskning i din takt. - 3-Day Premium: Bästa värdet för ett omfattande äventyr. Två rutter dagligen: Observera: Du kan utforska högst två rutter på en dag och se till att du får kvalitetstid vid varje stopp. Ljudkommentarer: Njut av förinspelade ljudkommentarer på nio språk, vilket ger ett djup till din resa.

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Upplev Los Angeles glittrande lockelser bekvämt från en öppen dubbeldäckarbuss. Den här turen är en inbjudan till att se LA:s mest fantastiska vyer, utan att behöva oroa sig för att köra bil eller navigera i kollektivtrafiken. Förundras över den majestätiska Hollywoodskylten, den stjärnspäckade Walk of Fame, det överdådiga Beverly Hills och den strålande Sunset Strip. Den stora bussturen är ditt pass till hjärtat av LA och erbjuder oöverträffade vyer över stadens ikoniska landmärken. Med din biljett kan du utforska två unika sightseeingrutter, var och en åtföljd av fängslande digitala kommentarer som målar den levande bilden av LA: s kultur och historia. Upptäck Hollywoods hemligheter på den röda rutten eller njut av kustens skönhet i Santa Monica på den blå rutten. Hoppa på eller av så ofta du vill, så att du kan skräddarsy ditt LA-äventyr. Utforska Universal Studios, upptäck magin hos Warner Bros eller unna dig en shoppingrunda på Rodeo Drive - Big Bus finns där när du är redo att återuppta din resa. Uppgradera din biljett med den 2-timmars Celebrity Homes & Lifestyle Tour för en inblick i Hollywood-elitens glamorösa liv. Den här turen tar dig in i de lyxiga världarna hos stjärnor som Michael Jackson, Madonna och Elvis Presley när du reser genom eleganta stadsdelar som Hollywood Hills och Rodeo Drive. Med lyxiga sittplatser, engagerande kommentarer och oöverträffade vyer är Big Bus Hop-On Hop-Off Tour din gyllene biljett till att uppleva Los Angeles i all sin prakt. Boka din biljett idag och gör dig redo för en fascinerande resa genom änglarnas stad.

Los Angeles

Los Angeles

Våra mest rekommenderade Los Angeles Kvällsturer

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Gör dig redo att röra vid, gå runt och utforska det 110 hektar stora området som tog filmerna Argo och Batman till den stora duken med denna guidade tur i Warner Bros. Studio. Från filmen Gravity till TV-serien Friends, gå bakom kameran för en avslöjande titt på dina favoritfilmskapelser. Utforska Stage 48: Script to Screen, en interaktiv soundstage som utforskar olika faser i film- och tv-produktionsprocessen. Spela upp en scen från Vänner på den ikoniska Central Perk-scenen, eller klättra upp på Harry Potters kvastskaft för ett fototillfälle. Utforska Studio Store med exklusiva prylar från dina favoritfilmer och tv-serier. Ät middag på Central Perk Cafe och njut av din måltid bland återskapade kulisser som Monicas lägenhet och Joey och Chandlers lya. Återskapa scener från DC-universumet där du kan utforska superhjältar och superskurkar. Swisha och flick din väg genom trollkarlsvärlden Harry Potter och Fantastiska vidunder och ha till och med din egen Hogwarts hus sorteringsceremoni.

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass med denna entrébiljett till Universal Studios Hollywood™. Få full tillgång till parken för att njuta av antingen en eller två dagar av åkattraktioner, shower och attraktioner, beroende på vilket alternativ du föredrar. Om du vill spendera mindre tid i köer kan du välja alternativet Universal Express Ticket och maximera din tid i parken. Utforska denna fascinerande park och med din Universal Express Ticket får du en engångsbiljett för att hoppa över kön till parken, en engångs expresstillträde till varje åkattraktion och attraktion samt prioriterade platser vid utvalda shower. Några av de populära åkattraktionerna, showerna och attraktionerna som du får tillgång till är: The World Famous Studio Tour Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska Hollywoods mest kända backlot i världens största fungerande filmstudio. Gå runt på platsen tillsammans med komikern och videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande. Upplev den största gatufilmkulissen i Hollywoods historia, byggd med kreativt samråd från Steven Spielberg. Se kulisser från framgångsrika tv-serier och bevittna specialeffekter som användes i storfilmer som The War of the Worlds. Åk genom världens största 3D-upplevelse på King Kong 360 3D. The Wizarding World of Harry Potter ™ Från magiska trollformler till magiska varelser, från mörka skurkar till djärva hjältar, allt finns här i The Wizarding World of Harry Potter. Utforska mysterierna i Hogwarts slott, besök butikerna i Hogsmeade och prova mat från trollkarlsvärldens mest kända restauranger. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Börja din resa i Grus hem, där du rekryteras till hans senaste plan, där du blir en riktig Minion.

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Ge dig ut på ett valskådningsäventyr utanför Newport Beach, Kalifornien och se upp för en mängd olika valar, inklusive knölvalar och blåvalar. Titta på det marina livet i naturen och beundra Newport-Lagunas kustlinje. Valskådningsturer med utgångspunkt från Newport Beach är tillgängliga året runt. Många valarter visar sig relegbundet inklusive blåval (sommar och höst), sillval, gråval (vinter och sommar), vikval och knölval. Flera typer av delfiner, sälar och alla sorters annat marint liv ses vanligtvis under utflykterna. Kryssningarna utgår från Newport Harbor, som ligger i hjärtat av Orange County, bara en kort bilresa från både Los Angeles och San Diego. Varje kryssning är en unik upplevelse eftersom du aldrig vet vad du kan stöta på. Vid en nyligen genomförd kryssning mötte vi en grupp på över 30 späckhuggare, inklusive vuxna valar och deras ungar, vilket gjorde det till ett unikt valskådningsäventyr för livet. På dessa kryssningar har du i snitt 96 procents chans att få se valar och/eller delfiner.

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Missa inte ett unikt sätt att utforska Echo Park Lake genom att boka denna svanpedalbåtuthyrning med extra förmåner. Bedömd som en av de bästa aktiviteterna i Los Angeles, är trampbåtar ett bra sätt att njuta av utomhus och har röstats fram som en av de 10 bästa sakerna att göra i LA. Perfekt för romantiska dejter eller en familjeutflykt, du kommer att utforska Los Angeles berömda Echo Park Lake på en ikonisk svantrampbåt. Svantrampbåtarna är lätta att manövrera och är jätteroliga för familjer och vänner. Se den berömda Echo Park-fontänen, lär dig mer om Echo Park Lakes rika historia medan du spelar det inkluderade hitta och sök-trivia-spelet på din telefon, eller bara luta dig tillbaka och koppla av med utsikten över den vackra LA-silhuetten.

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off-buss med ljudguide

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off-buss med ljudguide

Välkommen till det ultimata äventyret genom änglarnas stad, där Los Angeles magi väntar på dig. Är du en filmfantast, strandälskare eller historieentusiast? Vi har fått dig täckt! Utforska magin i Los Angeles problemfritt med CitySightseeing Hop-on, Hop-off Tour. Tre olika rutter, ett oslagbart pris: Tre rutter i ett pris: - Röd rutt: Dyk in i Hollywood och Beverly Hills glamour. - Lila rutt: Fördjupa dig i Downtown LA:s kultur. - Gul rutt: Njut av kustnära lycka i Santa Monica och Venice Beach. Frihet att utforska: Hop-on och hop-off 40+ hållplatser med bussar var 45:e minut till 1 timme. Varje rutt är cirka 2 timmar lång, vilket ger gott om tid att upptäcka. Alternativ för pass: - 1-dagars Classic: Snabb och uppslukande LA-upplevelse. - 2-dagars äventyr: Avslappnad utforskning i din takt. - 3-Day Premium: Bästa värdet för ett omfattande äventyr. Två rutter dagligen: Observera: Du kan utforska högst två rutter på en dag och se till att du får kvalitetstid vid varje stopp. Ljudkommentarer: Njut av förinspelade ljudkommentarer på nio språk, vilket ger ett djup till din resa.

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Upplev Los Angeles glittrande lockelser bekvämt från en öppen dubbeldäckarbuss. Den här turen är en inbjudan till att se LA:s mest fantastiska vyer, utan att behöva oroa sig för att köra bil eller navigera i kollektivtrafiken. Förundras över den majestätiska Hollywoodskylten, den stjärnspäckade Walk of Fame, det överdådiga Beverly Hills och den strålande Sunset Strip. Den stora bussturen är ditt pass till hjärtat av LA och erbjuder oöverträffade vyer över stadens ikoniska landmärken. Med din biljett kan du utforska två unika sightseeingrutter, var och en åtföljd av fängslande digitala kommentarer som målar den levande bilden av LA: s kultur och historia. Upptäck Hollywoods hemligheter på den röda rutten eller njut av kustens skönhet i Santa Monica på den blå rutten. Hoppa på eller av så ofta du vill, så att du kan skräddarsy ditt LA-äventyr. Utforska Universal Studios, upptäck magin hos Warner Bros eller unna dig en shoppingrunda på Rodeo Drive - Big Bus finns där när du är redo att återuppta din resa. Uppgradera din biljett med den 2-timmars Celebrity Homes & Lifestyle Tour för en inblick i Hollywood-elitens glamorösa liv. Den här turen tar dig in i de lyxiga världarna hos stjärnor som Michael Jackson, Madonna och Elvis Presley när du reser genom eleganta stadsdelar som Hollywood Hills och Rodeo Drive. Med lyxiga sittplatser, engagerande kommentarer och oöverträffade vyer är Big Bus Hop-On Hop-Off Tour din gyllene biljett till att uppleva Los Angeles i all sin prakt. Boka din biljett idag och gör dig redo för en fascinerande resa genom änglarnas stad.

Vanliga frågor om Kvällsturer i Los Angeles

Vad finns det för andra saker att göra än Kvällsturer som är värt att besöka i Los Angeles?

Andra upplevelser du inte bör missa i Los Angeles:

Toppattraktioner i Los Angeles

Saker att göra i Los Angeles

Städer i USA

Utforska Los Angeles

Läs vår kompletta guide till Los Angeles eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Los Angeles

Samlat omdöme

5
(8 recensioner)

Passet är mycket intressant, erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, är lätt att använda och har möjlighet att använda det offline, vilket hjälper dem som reser utan internet för tillfället. Men för mig, och kanske för andra resenärer som föredrar ett bra besök framför att "rusa genom turistattraktioner", är det inte bra. Om du vill spendera en halv dag med att njuta av ett ställe kommer du inte att kunna få passet, som riktar sig till dem som inte slösar mycket tid och vill se så många platser som möjligt. Speciellt om du inte har bil. Tiden det tar att resa runt LA, vilket är ganska lång, kommer inte att tillåta dig att ha en "fördel" med passet. Den dagen jag återvänder till LA ska jag fundera mer på om det är värt det. Dessutom hjälper det mycket att undvika att slösa tid i köer, köpa passet direkt för att komma in.

Huvuddelen av parken var matstånd och butiker. Åkerna var bra, vi hann bara med 2 av dem (parktur och transformator) och bara två gånger. Tyvärr väldigt långa väntetider. Fördel är skriven. Harry Potter-området vackert gjort.

Välplanerade attraktioner. Även utan VIP- eller prioritetspass kom vi dit ganska bra nästan överallt. Du bör själv kontrollera tiderna för shower och veta var du ska vara - parkeringsapplikationen hjälper mycket.

Hogwarts (slott) & Jurassic Park var de mest imponerande! Mario World såg bra ut, men tyvärr gick tåget sönder under vårt besök.

Över förväntan. Mycket att se och otroliga "rides", Harry Potter var grym.