Saker att göra i
Los Angeles

Ta en titt bakom kulisserna på dina favoritfilmer och njut sedan av stadens klippiga kullar och gyllene stränder.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Los Angeles

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

1. Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

2. Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Gör dig redo att röra vid, besöka och utforska den 110 hektar stora bakgård som gav filmerna Argo och Batman en stor film på med den här guidade rundturen på Warner Bros. Studio. Från filmen Gravity till tv-serien Friends - gå bakom kameran och få en avslöjande titt på dina favoritfilmer. Utforska "Stage 48: Script to Screen", en interaktiv ljudscen som utforskar faserna av film- och tv-produktionsprocessen. Återskapa en scen från "Vänner" på den ikoniska "Central Perk"-uppsättningen eller klättra ombord på Harry Potters kvastskaft för ett fototillfälle. Utforska studions butik med exklusiva produkter från dina favoritfilmer och TV-program. Ät på Central Perk Cafe och avnjut din måltid bland återskapade miljöer som Monicas eller Joey och Chandlers lägenhet. Återskapa scener från DC-universumet där du kan utforska superhjältar och superskurkar Slingra dig genom trollkarlsvärlden med Harry Potter och Fantastic Beasts. Du kan till och med ha din egen sorteringsceremoni i Hogwarts. Mellan den 22 december och den 1 januari 2023 kan du också utforska ett särskilt stopp vid Midwest Street Backlot, som Gilmore Girls-fansen känner till som inspelningsplats för Stars Hollow

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

3. Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass med denna entrébiljett till Universal Studios Hollywood™. Få full tillgång till parken för att njuta av antingen en eller två dagar av åkattraktioner, shower och attraktioner, beroende på vilket alternativ du föredrar. Om du vill spendera mindre tid i köer kan du välja alternativet Universal Express Ticket och maximera din tid i parken. Utforska denna fascinerande park och med din Universal Express Ticket får du en engångsbiljett för att hoppa över kön till parken, en engångs expresstillträde till varje åkattraktion och attraktion samt prioriterade platser vid utvalda shower. Några av de populära åkattraktionerna, showerna och attraktionerna som du får tillgång till är: The World Famous Studio Tour Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska Hollywoods mest kända backlot i världens största fungerande filmstudio. Gå runt på platsen tillsammans med komikern och videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande. Upplev den största gatufilmkulissen i Hollywoods historia, byggd med kreativt samråd från Steven Spielberg. Se kulisser från framgångsrika tv-serier och bevittna specialeffekter som användes i storfilmer som The War of the Worlds. Åk genom världens största 3D-upplevelse på King Kong 360 3D. The Wizarding World of Harry Potter ™ Från magiska trollformler till magiska varelser, från mörka skurkar till djärva hjältar, allt finns här i The Wizarding World of Harry Potter. Utforska mysterierna i Hogwarts slott, besök butikerna i Hogsmeade och prova mat från trollkarlsvärldens mest kända restauranger. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Börja din resa i Grus hem, där du rekryteras till hans senaste plan, där du blir en riktig Minion.

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

4. Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Ge dig ut på ett valskådningsäventyr utanför Newport Beach, Kalifornien och se upp för en mängd olika valar, inklusive knölvalar och blåvalar. Titta på det marina livet i naturen och beundra Newport-Lagunas kustlinje. Valskådningsturer med utgångspunkt från Newport Beach är tillgängliga året runt. Många valarter visar sig relegbundet inklusive blåval (sommar och höst), sillval, gråval (vinter och sommar), vikval och knölval. Flera typer av delfiner, sälar och alla sorters annat marint liv ses vanligtvis under utflykterna. Kryssningarna utgår från Newport Harbor, som ligger i hjärtat av Orange County, bara en kort bilresa från både Los Angeles och San Diego. Varje kryssning är en unik upplevelse eftersom du aldrig vet vad du kan stöta på. Vid en nyligen genomförd kryssning mötte vi en grupp på över 30 späckhuggare, inklusive vuxna valar och deras ungar, vilket gjorde det till ett unikt valskådningsäventyr för livet. På dessa kryssningar har du i snitt 96 procents chans att få se valar och/eller delfiner.

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

5. Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

6. Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Missa inte ett unikt sätt att utforska Echo Park Lake genom att boka denna svanpedalbåtuthyrning med extra förmåner. Bedömd som en av de bästa aktiviteterna i Los Angeles, är trampbåtar ett bra sätt att njuta av utomhus och har röstats fram som en av de 10 bästa sakerna att göra i LA. Perfekt för romantiska dejter eller en familjeutflykt, du kommer att utforska Los Angeles berömda Echo Park Lake på en ikonisk svantrampbåt. Svantrampbåtarna är lätta att manövrera och är jätteroliga för familjer och vänner. Se den berömda Echo Park-fontänen, lär dig mer om Echo Park Lakes rika historia medan du spelar det inkluderade hitta och sök-trivia-spelet på din telefon, eller bara luta dig tillbaka och koppla av med utsikten över den vackra LA-silhuetten.

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

7. Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

Välkommen till det ultimata äventyret i Änglarnas stad, där Los Angeles magi väntar på dig. Är du en filmfantast, strandälskare eller historieentusiast? Vi har allt du behöver! Utforska Los Angeles magi utan problem med CitySightseeing Hop-on, Hop-off Tour. Tre olika rutter, ett oslagbart pris: Tre rutter i ett pris: - Röd rutt: Dyk ner i Hollywood och Beverly Hills glamour. - Lila rutt: Fördjupa dig i Downtown LA:s kultur. - Gul rutt: Njut av kustnära lycka i Santa Monica och Venice Beach. Frihet att utforska: Hoppa på och hoppa av vid 40+ hållplatser med bussar var 45:e minut till var 1:a timme. Varje rutt är ca 2 timmar lång, vilket ger gott om tid att upptäcka. Alternativ för pass: - 1-dagars klassisk: Snabb och fördjupad LA-upplevelse. - 2-dagars äventyr: Lugn utforskning i din egen takt. - 3-dagars Premium: Bästa värdet för ett omfattande äventyr. Två rutter per dag: Observera: Du kan utforska högst två rutter på en dag och se till att du har tillräckligt med tid vid varje stopp. Ljudkommentarer: Njut av förinspelade ljudkommentarer på nio språk, vilket ger ett djup till din resa. Boka nu och upplev LA som en stjärna när du skapar oförglömliga ögonblick. Följ med oss på en Hollywood-berättelse, tidlösa minnen och Los Angeles magi!

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

8. Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Upplev Los Angeles glittrande lockelser bekvämt från en öppen dubbeldäckarbuss. Den här turen är en inbjudan till att se LA:s mest fantastiska vyer, utan att behöva oroa sig för att köra bil eller navigera i kollektivtrafiken. Förundras över den majestätiska Hollywoodskylten, den stjärnspäckade Walk of Fame, det överdådiga Beverly Hills och den strålande Sunset Strip. Den stora bussturen är ditt pass till hjärtat av LA och erbjuder oöverträffade vyer över stadens ikoniska landmärken. Med din biljett kan du utforska två unika sightseeingrutter, var och en åtföljd av fängslande digitala kommentarer som målar den levande bilden av LA: s kultur och historia. Upptäck Hollywoods hemligheter på den röda rutten eller njut av kustens skönhet i Santa Monica på den blå rutten. Hoppa på eller av så ofta du vill, så att du kan skräddarsy ditt LA-äventyr. Utforska Universal Studios, upptäck magin hos Warner Bros eller unna dig en shoppingrunda på Rodeo Drive - Big Bus finns där när du är redo att återuppta din resa. Uppgradera din biljett med den 2-timmars Celebrity Homes & Lifestyle Tour för en inblick i Hollywood-elitens glamorösa liv. Den här turen tar dig in i de lyxiga världarna hos stjärnor som Michael Jackson, Madonna och Elvis Presley när du reser genom eleganta stadsdelar som Hollywood Hills och Rodeo Drive. Med lyxiga sittplatser, engagerande kommentarer och oöverträffade vyer är Big Bus Hop-On Hop-Off Tour din gyllene biljett till att uppleva Los Angeles i all sin prakt. Boka din biljett idag och gör dig redo för en fascinerande resa genom änglarnas stad.

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

9. Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

10. Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Los Angeles

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Los Angeles

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Los Angeles: Warner Bros. Studio Tour Hollywood

Gör dig redo att röra vid, besöka och utforska den 110 hektar stora bakgård som gav filmerna Argo och Batman en stor film på med den här guidade rundturen på Warner Bros. Studio. Från filmen Gravity till tv-serien Friends - gå bakom kameran och få en avslöjande titt på dina favoritfilmer. Utforska "Stage 48: Script to Screen", en interaktiv ljudscen som utforskar faserna av film- och tv-produktionsprocessen. Återskapa en scen från "Vänner" på den ikoniska "Central Perk"-uppsättningen eller klättra ombord på Harry Potters kvastskaft för ett fototillfälle. Utforska studions butik med exklusiva produkter från dina favoritfilmer och TV-program. Ät på Central Perk Cafe och avnjut din måltid bland återskapade miljöer som Monicas eller Joey och Chandlers lägenhet. Återskapa scener från DC-universumet där du kan utforska superhjältar och superskurkar Slingra dig genom trollkarlsvärlden med Harry Potter och Fantastic Beasts. Du kan till och med ha din egen sorteringsceremoni i Hogwarts. Mellan den 22 december och den 1 januari 2023 kan du också utforska ett särskilt stopp vid Midwest Street Backlot, som Gilmore Girls-fansen känner till som inspelningsplats för Stars Hollow

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass med denna entrébiljett till Universal Studios Hollywood™. Få full tillgång till parken för att njuta av antingen en eller två dagar av åkattraktioner, shower och attraktioner, beroende på vilket alternativ du föredrar. Om du vill spendera mindre tid i köer kan du välja alternativet Universal Express Ticket och maximera din tid i parken. Utforska denna fascinerande park och med din Universal Express Ticket får du en engångsbiljett för att hoppa över kön till parken, en engångs expresstillträde till varje åkattraktion och attraktion samt prioriterade platser vid utvalda shower. Några av de populära åkattraktionerna, showerna och attraktionerna som du får tillgång till är: The World Famous Studio Tour Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska Hollywoods mest kända backlot i världens största fungerande filmstudio. Gå runt på platsen tillsammans med komikern och videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande. Upplev den största gatufilmkulissen i Hollywoods historia, byggd med kreativt samråd från Steven Spielberg. Se kulisser från framgångsrika tv-serier och bevittna specialeffekter som användes i storfilmer som The War of the Worlds. Åk genom världens största 3D-upplevelse på King Kong 360 3D. The Wizarding World of Harry Potter ™ Från magiska trollformler till magiska varelser, från mörka skurkar till djärva hjältar, allt finns här i The Wizarding World of Harry Potter. Utforska mysterierna i Hogwarts slott, besök butikerna i Hogsmeade och prova mat från trollkarlsvärldens mest kända restauranger. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Börja din resa i Grus hem, där du rekryteras till hans senaste plan, där du blir en riktig Minion.

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Newport Beach: 2 timmars valskådningstur

Ge dig ut på ett valskådningsäventyr utanför Newport Beach, Kalifornien och se upp för en mängd olika valar, inklusive knölvalar och blåvalar. Titta på det marina livet i naturen och beundra Newport-Lagunas kustlinje. Valskådningsturer med utgångspunkt från Newport Beach är tillgängliga året runt. Många valarter visar sig relegbundet inklusive blåval (sommar och höst), sillval, gråval (vinter och sommar), vikval och knölval. Flera typer av delfiner, sälar och alla sorters annat marint liv ses vanligtvis under utflykterna. Kryssningarna utgår från Newport Harbor, som ligger i hjärtat av Orange County, bara en kort bilresa från både Los Angeles och San Diego. Varje kryssning är en unik upplevelse eftersom du aldrig vet vad du kan stöta på. Vid en nyligen genomförd kryssning mötte vi en grupp på över 30 späckhuggare, inklusive vuxna valar och deras ungar, vilket gjorde det till ett unikt valskådningsäventyr för livet. På dessa kryssningar har du i snitt 96 procents chans att få se valar och/eller delfiner.

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Missa inte ett unikt sätt att utforska Echo Park Lake genom att boka denna svanpedalbåtuthyrning med extra förmåner. Bedömd som en av de bästa aktiviteterna i Los Angeles, är trampbåtar ett bra sätt att njuta av utomhus och har röstats fram som en av de 10 bästa sakerna att göra i LA. Perfekt för romantiska dejter eller en familjeutflykt, du kommer att utforska Los Angeles berömda Echo Park Lake på en ikonisk svantrampbåt. Svantrampbåtarna är lätta att manövrera och är jätteroliga för familjer och vänner. Se den berömda Echo Park-fontänen, lär dig mer om Echo Park Lakes rika historia medan du spelar det inkluderade hitta och sök-trivia-spelet på din telefon, eller bara luta dig tillbaka och koppla av med utsikten över den vackra LA-silhuetten.

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

Välkommen till det ultimata äventyret i Änglarnas stad, där Los Angeles magi väntar på dig. Är du en filmfantast, strandälskare eller historieentusiast? Vi har allt du behöver! Utforska Los Angeles magi utan problem med CitySightseeing Hop-on, Hop-off Tour. Tre olika rutter, ett oslagbart pris: Tre rutter i ett pris: - Röd rutt: Dyk ner i Hollywood och Beverly Hills glamour. - Lila rutt: Fördjupa dig i Downtown LA:s kultur. - Gul rutt: Njut av kustnära lycka i Santa Monica och Venice Beach. Frihet att utforska: Hoppa på och hoppa av vid 40+ hållplatser med bussar var 45:e minut till var 1:a timme. Varje rutt är ca 2 timmar lång, vilket ger gott om tid att upptäcka. Alternativ för pass: - 1-dagars klassisk: Snabb och fördjupad LA-upplevelse. - 2-dagars äventyr: Lugn utforskning i din egen takt. - 3-dagars Premium: Bästa värdet för ett omfattande äventyr. Två rutter per dag: Observera: Du kan utforska högst två rutter på en dag och se till att du har tillräckligt med tid vid varje stopp. Ljudkommentarer: Njut av förinspelade ljudkommentarer på nio språk, vilket ger ett djup till din resa. Boka nu och upplev LA som en stjärna när du skapar oförglömliga ögonblick. Följ med oss på en Hollywood-berättelse, tidlösa minnen och Los Angeles magi!

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Los Angeles: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur

Upplev Los Angeles glittrande lockelser bekvämt från en öppen dubbeldäckarbuss. Den här turen är en inbjudan till att se LA:s mest fantastiska vyer, utan att behöva oroa sig för att köra bil eller navigera i kollektivtrafiken. Förundras över den majestätiska Hollywoodskylten, den stjärnspäckade Walk of Fame, det överdådiga Beverly Hills och den strålande Sunset Strip. Den stora bussturen är ditt pass till hjärtat av LA och erbjuder oöverträffade vyer över stadens ikoniska landmärken. Med din biljett kan du utforska två unika sightseeingrutter, var och en åtföljd av fängslande digitala kommentarer som målar den levande bilden av LA: s kultur och historia. Upptäck Hollywoods hemligheter på den röda rutten eller njut av kustens skönhet i Santa Monica på den blå rutten. Hoppa på eller av så ofta du vill, så att du kan skräddarsy ditt LA-äventyr. Utforska Universal Studios, upptäck magin hos Warner Bros eller unna dig en shoppingrunda på Rodeo Drive - Big Bus finns där när du är redo att återuppta din resa. Uppgradera din biljett med den 2-timmars Celebrity Homes & Lifestyle Tour för en inblick i Hollywood-elitens glamorösa liv. Den här turen tar dig in i de lyxiga världarna hos stjärnor som Michael Jackson, Madonna och Elvis Presley när du reser genom eleganta stadsdelar som Hollywood Hills och Rodeo Drive. Med lyxiga sittplatser, engagerande kommentarer och oöverträffade vyer är Big Bus Hop-On Hop-Off Tour din gyllene biljett till att uppleva Los Angeles i all sin prakt. Boka din biljett idag och gör dig redo för en fascinerande resa genom änglarnas stad.

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Los Angeles

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Los Angeles?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Los Angeles:

Sevärdheterna i Los Angeles du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Los Angeles?

De bästa dagsturerna från Los Angeles:

Se alla dagsturer från Los Angeles på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Los Angeles

Att göra i Los Angeles

Städer i USA

Utforska Los Angeles

Läs vår kompletta guide till Los Angeles eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Los Angeles

Samlat omdöme

4.5
(10 945 recensioner)

Vi njöt verkligen av det, det hjälpte att jag fick passet för 2 dagar, första dagen gjorde mig väldigt trött, men efter att ha vilat var andra dagen ännu bättre, jag rekommenderar verkligen om du kan köpa passet för två dagar, eller misslyckas med expresspasset, eftersom väntetiderna är något långa i vissa fall 2 timmar, men jag hörde att folk spenderade upp till 4 timmar (Super Mario), första dagen kunde vi bara åka på 6 attraktioner, vi anlände runt 10 am och åkte kl 20, andra dagen gick vi till 10 attraktioner, definitivt på en dag hade vi inte kunnat njuta av alla attraktioner, Super Mario Kart hade en av de längsta väntetiderna så jag utelämnade det, som för mat det finns många alternativ, Water World en av de bästa upplevelserna, Kung Fu Panda den vi gillade minst.

Det var bra! Som ett stort Harty Potter-fan var det min födelsedag den dagen vi besökte parken och jag fick en födelsedagsknapp från besökscentret. Tack vare detta blev jag utvald att hitta en trollstav på Ollivanders. Det var ett riktigt magiskt ögonblick! Hogsmead i allmänhet var fantastisk, liksom Hogwarts slott där ett av tågen är. Som singelåkare fick jag åka varenda attraktion under vårt besök, sa hej till Bumblebee och provade den utsökta maten i parken. Studioturen var superintressant och mitt lilla Desperate Housewifes-hjärta slog lite snabbare i blåregn. En bra dag!

Det var en vacker dag. Eftersom det inte hände så mycket kunde vi åka flera gånger utan att behöva vänta länge. Vi tycker att parkeringsavgifterna på 30USD är en lurendrejning och resan i Mario's World kostar extra. Annars är parken vackert anlagd och intressant.

Jag älskar verkligen studion, men priset är såklart lite högre. I gengäld upplever du fantastiska saker och priset är motiverat. Du måste göra studioturen. Jag kan rekommendera det till alla

Jag blev positivt överraskad. Jag älskade allt, mycket väl karaktäriserad och omhändertagen.