Våra mest rekommenderade saker att göra i Los Angeles

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

1. Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

Los Angeles: Guidad tur på Warner Bros. Studio, Hollywood

2. Los Angeles: Guidad tur på Warner Bros. Studio, Hollywood

Gör dig redo att röra vid, besöka och utforska den 110 hektar stora bakgård som gav filmerna Argo och Batman en stor film på med den här guidade rundturen på Warner Bros. Studio. Från filmen Gravity till tv-serien Friends - gå bakom kameran och få en avslöjande titt på dina favoritfilmer. Utforska "Stage 48: Script to Screen", en interaktiv ljudscen som utforskar faserna av film- och tv-produktionsprocessen. Återskapa en scen från "Vänner" på den ikoniska "Central Perk"-uppsättningen eller klättra ombord på Harry Potters kvastskaft för ett fototillfälle. Utforska studions butik med exklusiva produkter från dina favoritfilmer och TV-program. Ät på Central Perk Cafe och avnjut din måltid bland återskapade miljöer som Monicas eller Joey och Chandlers lägenhet. Återskapa scener från DC-universumet där du kan utforska superhjältar och superskurkar Slingra dig genom trollkarlsvärlden med Harry Potter och Fantastic Beasts. Du kan till och med ha din egen sorteringsceremoni i Hogwarts. Mellan den 22 december och den 1 januari 2023 kan du också utforska ett särskilt stopp vid Midwest Street Backlot, som Gilmore Girls-fansen känner till som inspelningsplats för Stars Hollow

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

3. Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass med denna entrébiljett till Universal Studios Hollywood™. Få full tillgång till parken för att njuta av antingen en eller två dagar av åkattraktioner, shower och attraktioner, beroende på vilket alternativ du föredrar. Om du vill spendera mindre tid i köer kan du välja alternativet Universal Express Ticket och maximera din tid i parken. Utforska denna fascinerande park och med din Universal Express Ticket får du en engångsbiljett för att hoppa över kön till parken, en engångs expresstillträde till varje åkattraktion och attraktion samt prioriterade platser vid utvalda shower. Några av de populära åkattraktionerna, showerna och attraktionerna som du får tillgång till är: The World Famous Studio Tour Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska Hollywoods mest kända backlot i världens största fungerande filmstudio. Gå runt på platsen tillsammans med komikern och videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande. Upplev den största gatufilmkulissen i Hollywoods historia, byggd med kreativt samråd från Steven Spielberg. Se kulisser från framgångsrika tv-serier och bevittna specialeffekter som användes i storfilmer som The War of the Worlds. Åk genom världens största 3D-upplevelse på King Kong 360 3D. The Wizarding World of Harry Potter ™ Från magiska trollformler till magiska varelser, från mörka skurkar till djärva hjältar, allt finns här i The Wizarding World of Harry Potter. Utforska mysterierna i Hogwarts slott, besök butikerna i Hogsmeade och prova mat från trollkarlsvärldens mest kända restauranger. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Börja din resa i Grus hem, där du rekryteras till hans senaste plan, där du blir en riktig Minion.

Los Angeles: Busstur runt Hollywood till kändisarnas hem

4. Los Angeles: Busstur runt Hollywood till kändisarnas hem

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur i en öppen buss. Se ikoniska platser som Hollywood Sign, där du kan stanna för ett foto och beundra utsikten över LA:s centrum. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att påbörja din aktivitet. Hoppa ombord på sightseeingbussen och åk iväg på din rundtur av Hollywood. Se Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, Art Deco-underhållningskomplexet i Dolby Theatre och runda Capitol Records Building, samt andra historiska sevärdheter som du har sett tusentals gånger på TV. Därefter beger du dig vidare till stadsdelen Hollywood and Vine i korsningen Hollywood Boulevard och Vine Street.  Åk längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra kulturella legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du reser mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills-skylten och Beverly Hills Hotel, samt få chansen att se hus som tillhör Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Elvis Presley och många fler. Bli avsläppt på vid hotell i Hollywood, West Hollywood eller Beverly Hills i slutet av din aktivitet. Om du vistas utanför dessa områden kommer du istället att släppas av vid den lokala partners kontor.

LA: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur med öppen topp

5. LA: Big Bus Hop-on Hop-off Sightseeing-tur med öppen topp

Är du redo att utforska Los Angeles glitter och glamour med stil? Den här turen är perfekt för dig som vill se det bästa av LA utan att behöva köra bil eller navigera i kollektivtrafiken. Med en öppen dubbeldäckarbuss har du den perfekta utsiktspunkten för att ta in alla sevärdheter och ljud i denna ikoniska stad. Åk genom LA:s gator och njut av den fantastiska utsikten över stadens mest kända landmärken, inklusive Hollywoodskylten, Walk of Fame, Beverly Hills och Sunset Strip. Luta dig tillbaka, slappna av och låt Big Bus ta dig med på en resa genom hjärtat av LA. Med din biljett får du tillgång till två olika sightseeingslingor, plus roliga och professionella digitala kommentarer med insikter om LA:s kultur och dolda historier. Lär dig mer om Hollywoods historia på den röda rutten, eller utforska de världsberömda stränderna i Santa Monica på den blå rutten. Varje slinga erbjuder en unik upplevelse, så att du kan skräddarsy din tur efter dina intressen. Du har friheten att hoppa av bussen vid vilken som helst av hållplatserna längs rutten, så att du kan utforska staden i din egen takt. Vill du äta en bit mat i Beverly Hills, ta en rundtur på Universal Studios, se filmmagin på Warner Bros. eller shoppa lite på Rodeo Drive? Hoppa av bussen och ta god tid på dig - Big Bus kommer tillbaka för att hämta dig när du är redo att fortsätta din rundtur. Lägg till den 2-timmars Celebrity Homes & Lifestyle Tour till din biljett för en skräddarsydd resa in i den exklusiva världen av Hollywood-kungligheter. Denna uppslukande rundtur tar dig med på en resa mot berömmelse när du passerar de lyxiga hemmen för stjärnor från film, TV och musik, inklusive ikoniska namn som Michael Jackson, Madonna, Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Elvis Presley, Kylie Jenner och många fler. Utforska eleganta stadsdelar som Hollywood Hills, Mulholland Drive, Beverly Hills och Rodeo Drive för att upptäcka dussintals igenkännbara inspelningsplatser och landmärken från dina favoritfilmer och TV-serier. Med bekväma sittplatser, informativa kommentarer och oslagbara vyer är Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det ultimata sättet att uppleva allt som Los Angeles har att erbjuda. Boka din biljett idag och gör dig redo för ett oförglömligt äventyr genom Änglarnas stad!

Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

6. Los Angeles: Sightseeing Hop-On Hop-Off buss och audioguide

Välkommen till det ultimata äventyret i Änglarnas stad, där Los Angeles magi väntar på dig. Är du en filmfantast, strandälskare eller historieentusiast? Vi har allt du behöver! Utforska Los Angeles magi utan problem med CitySightseeing Hop-on, Hop-off Tour. Tre olika rutter, ett oslagbart pris: Tre rutter i ett pris: - Röd rutt: Dyk ner i Hollywood och Beverly Hills glamour. - Lila rutt: Fördjupa dig i Downtown LA:s kultur. - Gul rutt: Njut av kustnära lycka i Santa Monica och Venice Beach. Frihet att utforska: Hoppa på och hoppa av vid 40+ hållplatser med bussar var 45:e minut till var 1:a timme. Varje rutt är ca 2 timmar lång, vilket ger gott om tid att upptäcka. Alternativ för pass: - 1-dagars klassisk: Snabb och fördjupad LA-upplevelse. - 2-dagars äventyr: Lugn utforskning i din egen takt. - 3-dagars Premium: Bästa värdet för ett omfattande äventyr. Två rutter per dag: Observera: Du kan utforska högst två rutter på en dag och se till att du har tillräckligt med tid vid varje stopp. Ljudkommentarer: Njut av förinspelade ljudkommentarer på nio språk, vilket ger ett djup till din resa. Boka nu och upplev LA som en stjärna när du skapar oförglömliga ögonblick. Följ med oss på en Hollywood-berättelse, tidlösa minnen och Los Angeles magi!

Los Angeles: Hollywood Sign Walking and Pictures Tour

7. Los Angeles: Hollywood Sign Walking and Pictures Tour

Häng med din lokala guide på en promenad till toppen av Hollywood Sign. Låt dig guidas längs den bästa vägen till skylten medan din värd underhåller dig med roliga historiska fakta och historier om en av de mest kända skyltarna i världen. Förutom berättelserna har din guide kurerat den här vandringen för att ge dig de bästa bilderna för din Instagram, vilket skapar minnen för livet. Din guide finns på plats för att hjälpa dig att ta de bästa bilderna av skylten, stadens skyline och andra natursköna panoramor som garanterat kommer att få dina sociala medier att lysa upp av likes. Ta unika foton på de bästa platserna i Griffith Park, inklusive ett fantastiskt panorama från ovan med skylten i bakgrunden och Los Angeles nedanför.

Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

8. Echo Park Lake: Uthyrning av svantrampbåtar

Missa inte ett unikt sätt att utforska Echo Park Lake genom att boka denna svanpedalbåtuthyrning med extra förmåner. Bedömd som en av de bästa aktiviteterna i Los Angeles, är trampbåtar ett bra sätt att njuta av utomhus och har röstats fram som en av de 10 bästa sakerna att göra i LA. Perfekt för romantiska dejter eller en familjeutflykt, du kommer att utforska Los Angeles berömda Echo Park Lake på en ikonisk svantrampbåt. Svantrampbåtarna är lätta att manövrera och är jätteroliga för familjer och vänner. Se den berömda Echo Park-fontänen, lär dig mer om Echo Park Lakes rika historia medan du spelar det inkluderade hitta och sök-trivia-spelet på din telefon, eller bara luta dig tillbaka och koppla av med utsikten över den vackra LA-silhuetten.

Los Angeles: Petersen Automotive Museum inträdesbiljett

9. Los Angeles: Petersen Automotive Museum inträdesbiljett

Utforska en av världens största samlingar av veteranbilar. Se ett stort utbud av över 100 klassiska bilar, lastbilar och motorcyklar som visas i tre våningar och 25 gallerier. Beundra de ikoniska fordonens konstnärlighet och extravagans samtidigt som du lär dig om tekniken bakom dem. Förundras över italienska Maseratis och japanska "superbilar". Upptäck interaktiva utställningar som kommer att underhålla hela familjen. Besök Cars Mechanical Institute som inspirerats av den animerade filmen. Titta på när dina favoritbilar förklarar hur de mekaniska system som gör att bilar fungerar. Måla och anpassa virtuella bilar. Kör race och färglägg din egen Cars-karaktär som du kan ta med dig hem. Barnen kan zooma runt leksaksbilar på en racerbana. Sätt dig bakom ratten i en virtuell racerbil med Forza Motorsports Experience. Välj en av 8 olika upplevelser och känn hur det är att bränna gummi på racerbanan.

Los Angeles: Företrädesbiljett till Aquarium of the Pacific

10. Los Angeles: Företrädesbiljett till Aquarium of the Pacific

Gör en upptäcktsresa på Aquarium of the Pacific i Long Beach, Los Angeles. Du får tillgång till köföreträde så att du inte behöver slösa bort din dag på att vänta i den långa kön till biljettluckan. Upptäck soliga södra Kalifornien och Baja, de kyliga vattnen i norra Stilla havet och de färgglada reven i det tropiska Stilla havet. Kom öga mot öga med havets ultimata rovdjur i Shark Lagoon, mata färgglada lorikeetfåglar och titta på Magellanpingvinerna. Upptäck Pacific Visions där du utforskar undervattensvärldar och framtida möjligheter. Centralt är Honda Pacific Visions Theater med en 8-minuters film med multisensoriska effekter. Den massiva 180-graders böjda skärmen och golvprojektionsskivan omfattar tittarnas hela synfält och skapar en unik uppslukande upplevelse. Teaterupplevelsen ingår i inträdet. Kom och besök vår nyaste utställning: "Babies!" Möt de nyaste medlemmarna i akvariefamiljen och upptäck hur de har nyckeln till vår framtid. Från räddade havsuttrar, fascinerande små bläckfiskar och miniatyrsjöborrar till små genomskinliga fiskar och en ung ökensköldpadda. Upplev den hjärtevärmande glädjen med djurungar samtidigt som du lär dig deras fascinerande beteende och biologi, hur vi tar hand om dem, vilka hot som finns mot deras överlevnad och vad deras framtid innebär för deras arter och vår havsplanet. Lär dig också om de många utrotningshotade lokala djur som akvariet hjälper till att rädda, bland annat grodor, abaloner, jättelika havsabborrar, gröna havssköldpaddor och mycket mer. Öppna nu! Följ med oss när vi presenterar nykomlingar och de senaste födslarna. Bebisar är framtiden för alla arter.

Lägg till datum

Saker att göra i
Los Angeles
Ta en titt bakom kulisserna på dina favoritfilmer och njut sedan av stadens klippiga kullar och gyllene stränder.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Los Angeles

Alla aktiviteter

317 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Los Angeles

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Los Angeles

Los Angeles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Los Angeles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Los Angeles

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 10 945 omdömen

En unik upplevelse. Vi var där en måndag i september. Parken öppnar klockan 10 på morgonen, men du bör vara där tidigare eftersom parken verkligen är mycket upptagen. Följaktligen finns det även väntetider för åkattraktioner och på restaurangerna. Men parken är stor, mycket intressant, ren och designad med stor uppmärksamhet på detaljer. Studio Tour är fantastisk. Adrenalinfreaks kommer inte att få något för pengarna eftersom åkattraktioner inte är riktiga spår. Det finns dock något för alla Universal-fans. Det är svårt att se allt på en dag. Fantastisk upplevelse, vi skulle boka igen.

Vi kunde inte komma in med Get your Guide-biljetten. Hade ingen QR-kod. Fick köa till kundtjänst först för att få en QR-kod & visa vi faktiskt köpte biljetter här. Personer som köpte biljetter direkt på Universal Studios hemsida kunde köa direkt vid entrén eftersom de redan hade en QR-kod. Annars var det kul.

Best guided tour ever! Chris was so friendly and enthusiastic throughout the whole hike.

Sammy var chaufför. väldigt rolig, och hade humöret på topp. Riktigt underhållande tur.

Detta måste ses. Väldigt duktiga guider kunde sin sak. Roligt att se hur allt görs.