Lägg till datum

Lonja de Mallorca

Lonja de Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

1. Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

Lär känna Palma de Mallorca i din egen takt på denna interaktiva rundvandring som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Upptäck en annan sida av Palma de Mallorca på den här roliga rundturen. Promenera runt och utforska den här pulserande staden. Se till att ta foton på Palmas katedral och den vackra parken Sa Feixina. Sökarjakter passar utmärkt som vardagsaktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang. Börja din tur från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess många användningsområden visar på platsens långa liv. Ta ett foto vid kyrkan Sankt Eulalia, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma kanske en unik kyrklig inredningsarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera förbi katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, det är ett av de viktigaste och mest besökta torgen i Palmas nedre del. Palma de Mallorcas rådhus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, gå och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

2. Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

Med hjälp och instruktioner från en lokal kock, lär dig laga en komplett meny av traditionella spanska maträtter. Denna trevliga lektion passar alla, oavsett vilken matlagningserfarenhet du har anpassar kocken lektionen till alla nivåer.  Menyn består av välkomstsnacks (ost och oliver), tortilla española (spansk bondomelett), paella mixta och crema catalana. Kolla in när rätterna förbereds och upptäcker hemligheterna bakom traditionell spansk matlagning.  När du har deltagit i att laga menyn sitter du ner för en måltid i en vacker matsal, njuter av den bästa atmosfären och trevligt sällskap med vin, vatten och läsk. Vid slutet av lektionen kan du ta hem de recept du nyss lärt dig så att du kan fortsatta praktisera hemma och överraska familj och vänner.

Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

3. Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

Palma är en stad som är fylld av gammal historia och livlig av modern kultur. Ta en promenad med mig, en gammal invånare, för att ta reda på vilka historier och anekdoter som stadens gator har att berätta. Vi börjar i det majestätiska Parc de la Mar och följer historiens väg från den antika talayotiska kulturen genom den spanska inkvisitionen och det gamla Palmas elegans för att avsluta vår promenad på den livliga Placa de Cort. På vägen dit utforskar vi stadens kyrkor, barer och vackra innergårdar. Några av turens höjdpunkter är bland annat: - Att höra om varför en älskare och tjuvs hand ställdes ut på en påle i över hundra år. - Platsen där riddare brukade samlas för turneringar. - Historien om en adelsman som förblindades av stolthet och som till slut fick en läxa. - Hör om det vapen som Palmas första invånare valde att använda. - Upptäck dolda innergårdar i pittoreska gränder. - Se överflödet på Palmas äldsta och mest storslagna hotell. Oavsett om det är första gången du är i Palma eller om du har varit här förut, garanterar jag att du kommer att få reda på alla möjliga nya historier om denna otroliga stad! Vänligen ge oss minst en timme för den här rundturen. Det finns många barer och restauranger längs vägen för ett snabbt stopp - eller ett långt stopp!

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

4. Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Vår tur startar vid en av våra två startpunkter (eller på valfri plats om det är en privat bokad tur) där du kommer att få träffa din guide, skriva under en ansvarsfriskrivningsklausul och samtycka till vår policy för cykelturer. Kort därefter får du en bekväm stadscykel av hög kvalitet, en hjälm (obligatorisk fram till 16 års ålder) och en korg om du vill. Vatten kan köpas i vår butik. Vår reseledare kommer att ge dig en genomgång av de allmänna fakta och vad du kan förvänta dig av turen, tidpunkten, förfarandena och de lokala reglerna för cykling i Palma de Mallorca samt en demonstration av hur cyklarna fungerar. Vi hjälper dig att justera cykelsätet efter din längd för att du ska få den mest bekväma upplevelsen av din tur. Efter detta är vi redo att ge oss iväg! Vår TUR MED TAPAS tar dig längs cykelbanan på strandgatan i riktning mot huvudkatedralen "La Seu". Längs vår rutt gör vi korta stopp på många platser och berättar intressanta fakta om de saker du tittar på. Efter några stopp runt Parc de la Mar söker vi oss in i Palma de Mallorcas gamla stad där öppna och soliga esplanader byts ut mot vackra gamla smala gator och gränder. Gamla kyrkor och torg är mycket rikligt förekommande i gamla stan och du kommer att se och lära dig om flera av dem. Vår rundtur inkluderar också ett litet stopp vid ett (fortfarande fungerande) kloster för nunnor som går tillbaka till 1200-talet och som ger möjlighet att köpa lite ätbart för de som har ett sötsug. Härifrån fortsätter vi att upptäcka den gamla huvudsakligen medeltida delen av Palma och passerar förbi de mest populära besöksmålen i staden och upptäcker också det stora utbudet av museer, konstgallerier och andra platser av intresse för de nyfikna besökarna. Nu är det dags för en av de verkliga höjdpunkterna på vår rundtur; tapasstoppet. Vi inkluderar en drink och 3 tapas per person och du kan välja mellan ett brett utbud av typiska spanska "montaditos" tapas. Efter stoppet är det dags att börja avrunda vår rundtur genom att besöka de sista viktiga platserna som ligger i närheten av La Lonja och/eller Santa Catalina/Es Jonquet.

Palma: Stadsrundtur och spel

5. Palma: Stadsrundtur och spel

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Palma. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din resa från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España, en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor ger dig en smak av historia eftersom dess många olika användningsområden visar hur länge denna plats har funnits. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Lonja de Mallorca: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lonja de Mallorca: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lonja de Mallorca

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 81 omdömen

Vi hade en fantastisk matlagningskurs med Luis. Trots att det var fullbokat med 8 personer så var det väldigt välorganiserat att alla var på tur. Luis var mycket vänlig och underhållande, maten var utmärkt. Klar rekommendation :)

Det var en jättebra och rolig och okomplicerad kväll – vi fick många bra tips och kan bara rekommendera det.