Lonja de Mallorca

Lonja de Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

1. Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

Med hjälp och instruktioner från en lokal kock, lär dig laga en komplett meny av traditionella spanska maträtter. Denna trevliga lektion passar alla, oavsett vilken matlagningserfarenhet du har anpassar kocken lektionen till alla nivåer.  Menyn består av välkomstsnacks (ost och oliver), tortilla española (spansk bondomelett), paella mixta och crema catalana. Kolla in när rätterna förbereds och upptäcker hemligheterna bakom traditionell spansk matlagning.  När du har deltagit i att laga menyn sitter du ner för en måltid i en vacker matsal, njuter av den bästa atmosfären och trevligt sällskap med vin, vatten och läsk. Vid slutet av lektionen kan du ta hem de recept du nyss lärt dig så att du kan fortsatta praktisera hemma och överraska familj och vänner.

Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

2. Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

Lär känna Palma de Mallorca i din egen takt på denna interaktiva rundvandring som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Upptäck en annan sida av Palma de Mallorca på den här roliga rundturen. Promenera runt och utforska den här pulserande staden. Se till att ta foton på Palmas katedral och den vackra parken Sa Feixina. Sökarjakter passar utmärkt som vardagsaktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang. Börja din tur från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess många användningsområden visar på platsens långa liv. Ta ett foto vid kyrkan Sankt Eulalia, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma kanske en unik kyrklig inredningsarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera förbi katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, det är ett av de viktigaste och mest besökta torgen i Palmas nedre del. Palma de Mallorcas rådhus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, gå och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

3. Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

4. Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Palma: Första upptäcktsfärden och läsvandring

5. Palma: Första upptäcktsfärden och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Starta din turné från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess flera användningsområden visar det långa livet på denna plats. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

6. Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Vår tur startar vid en av våra två startpunkter (eller på valfri plats om det är en privat bokad tur) där du kommer att få träffa din guide, skriva under en ansvarsfriskrivningsklausul och samtycka till vår policy för cykelturer. Kort därefter får du en bekväm stadscykel av hög kvalitet, en hjälm (obligatorisk fram till 16 års ålder) och en korg om du vill. Vatten kan köpas i vår butik. Vår reseledare kommer att ge dig en genomgång av de allmänna fakta och vad du kan förvänta dig av turen, tidpunkten, förfarandena och de lokala reglerna för cykling i Palma de Mallorca samt en demonstration av hur cyklarna fungerar. Vi hjälper dig att justera cykelsätet efter din längd för att du ska få den mest bekväma upplevelsen av din tur. Efter detta är vi redo att ge oss iväg! Vår TUR MED TAPAS tar dig längs cykelbanan på strandgatan i riktning mot huvudkatedralen "La Seu". Längs vår rutt gör vi korta stopp på många platser och berättar intressanta fakta om de saker du tittar på. Efter några stopp runt Parc de la Mar söker vi oss in i Palma de Mallorcas gamla stad där öppna och soliga esplanader byts ut mot vackra gamla smala gator och gränder. Gamla kyrkor och torg är mycket rikligt förekommande i gamla stan och du kommer att se och lära dig om flera av dem. Vår rundtur inkluderar också ett litet stopp vid ett (fortfarande fungerande) kloster för nunnor som går tillbaka till 1200-talet och som ger möjlighet att köpa lite ätbart för de som har ett sötsug. Härifrån fortsätter vi att upptäcka den gamla huvudsakligen medeltida delen av Palma och passerar förbi de mest populära besöksmålen i staden och upptäcker också det stora utbudet av museer, konstgallerier och andra platser av intresse för de nyfikna besökarna. Nu är det dags för en av de verkliga höjdpunkterna på vår rundtur; tapasstoppet. Vi inkluderar en drink och 3 tapas per person och du kan välja mellan ett brett utbud av typiska spanska "montaditos" tapas. Efter stoppet är det dags att börja avrunda vår rundtur genom att besöka de sista viktiga platserna som ligger i närheten av La Lonja och/eller Santa Catalina/Es Jonquet.

Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

7. Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

Palma är en stad som är fylld av gammal historia och livlig av modern kultur. Ta en promenad med mig, en gammal invånare, för att ta reda på vilka historier och anekdoter som stadens gator har att berätta. Vi börjar i det majestätiska Parc de la Mar och följer historiens väg från den antika talayotiska kulturen genom den spanska inkvisitionen och det gamla Palmas elegans för att avsluta vår promenad på den livliga Placa de Cort. På vägen dit utforskar vi stadens kyrkor, barer och vackra innergårdar. Några av turens höjdpunkter är bland annat: - Att höra om varför en älskare och tjuvs hand ställdes ut på en påle i över hundra år. - Platsen där riddare brukade samlas för turneringar. - Historien om en adelsman som förblindades av stolthet och som till slut fick en läxa. - Hör om det vapen som Palmas första invånare valde att använda. - Upptäck dolda innergårdar i pittoreska gränder. - Se överflödet på Palmas äldsta och mest storslagna hotell. Oavsett om det är första gången du är i Palma eller om du har varit här förut, garanterar jag att du kommer att få reda på alla möjliga nya historier om denna otroliga stad! Vänligen ge oss minst en timme för den här rundturen. Det finns många barer och restauranger längs vägen för ett snabbt stopp - eller ett långt stopp!

Palma: Stadsrundtur och spel

8. Palma: Stadsrundtur och spel

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Palma. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din resa från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España, en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor ger dig en smak av historia eftersom dess många olika användningsområden visar hur länge denna plats har funnits. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

9. Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Detta är en fantastisk upplevelse som börjar på gångavstånd från hamnen; vi gör en 18 km lång tur i Palma de Mallorca utan ansträngning på en bekväm elcykel och besöker gamla stan och några andra intressanta platser som slottet Bellver. Även på vägen från och tillbaka till hamnen kommer vi att använda en särskild cykelled med fantastisk utsikt, främst mot havet. Så fortsätt och ge dig chansen att leva en ojämförlig upplevelse, att njuta av otroliga landskap och den vänlighet och närhet som kännetecknar oss.

Palma Shore Excursion Cykeltur (transfer ingår)

10. Palma Shore Excursion Cykeltur (transfer ingår)

Upptäck den vackra staden Palma de Mallorca med start från hamnen på denna cykeltur. Njut av en cykeltur genom de små gränderna och gömda hörnen i Palma. Under turen får du se de viktigaste sevärdheterna i Palma: Mallorcas katedral, ett mästerverk i gotisk arkitektur, stadsmuren, Lonja of Palma, där du kommer att överraskas av dess spiralformade pelare, Almudaina Royal Palace, Palmas rådhus, Santa Eulalia-kyrkan och mycket mer. Turen kommer att stanna vid de mest imponerande utsiktsplatserna i Palma så att du kan ta de bästa bilderna av ditt besök. Denna cykeltur kommer med en bekymmersfri policy: Garanterad återkomst i tid till ditt fartyg.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Lonja de Mallorca

Lonja de Mallorca: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

Palma de Mallorca: Lär dig spanska matlagningens hemligheter

Med hjälp och instruktioner från en lokal kock, lär dig laga en komplett meny av traditionella spanska maträtter. Denna trevliga lektion passar alla, oavsett vilken matlagningserfarenhet du har anpassar kocken lektionen till alla nivåer.  Menyn består av välkomstsnacks (ost och oliver), tortilla española (spansk bondomelett), paella mixta och crema catalana. Kolla in när rätterna förbereds och upptäcker hemligheterna bakom traditionell spansk matlagning.  När du har deltagit i att laga menyn sitter du ner för en måltid i en vacker matsal, njuter av den bästa atmosfären och trevligt sällskap med vin, vatten och läsk. Vid slutet av lektionen kan du ta hem de recept du nyss lärt dig så att du kan fortsatta praktisera hemma och överraska familj och vänner.

Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

Lär känna Palma de Mallorca i din egen takt på denna interaktiva rundvandring som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Upptäck en annan sida av Palma de Mallorca på den här roliga rundturen. Promenera runt och utforska den här pulserande staden. Se till att ta foton på Palmas katedral och den vackra parken Sa Feixina. Sökarjakter passar utmärkt som vardagsaktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang. Börja din tur från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess många användningsområden visar på platsens långa liv. Ta ett foto vid kyrkan Sankt Eulalia, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma kanske en unik kyrklig inredningsarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera förbi katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, det är ett av de viktigaste och mest besökta torgen i Palmas nedre del. Palma de Mallorcas rådhus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, gå och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Palma: Första upptäcktsfärden och läsvandring

Palma: Första upptäcktsfärden och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Starta din turné från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess flera användningsområden visar det långa livet på denna plats. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Vår tur startar vid en av våra två startpunkter (eller på valfri plats om det är en privat bokad tur) där du kommer att få träffa din guide, skriva under en ansvarsfriskrivningsklausul och samtycka till vår policy för cykelturer. Kort därefter får du en bekväm stadscykel av hög kvalitet, en hjälm (obligatorisk fram till 16 års ålder) och en korg om du vill. Vatten kan köpas i vår butik. Vår reseledare kommer att ge dig en genomgång av de allmänna fakta och vad du kan förvänta dig av turen, tidpunkten, förfarandena och de lokala reglerna för cykling i Palma de Mallorca samt en demonstration av hur cyklarna fungerar. Vi hjälper dig att justera cykelsätet efter din längd för att du ska få den mest bekväma upplevelsen av din tur. Efter detta är vi redo att ge oss iväg! Vår TUR MED TAPAS tar dig längs cykelbanan på strandgatan i riktning mot huvudkatedralen "La Seu". Längs vår rutt gör vi korta stopp på många platser och berättar intressanta fakta om de saker du tittar på. Efter några stopp runt Parc de la Mar söker vi oss in i Palma de Mallorcas gamla stad där öppna och soliga esplanader byts ut mot vackra gamla smala gator och gränder. Gamla kyrkor och torg är mycket rikligt förekommande i gamla stan och du kommer att se och lära dig om flera av dem. Vår rundtur inkluderar också ett litet stopp vid ett (fortfarande fungerande) kloster för nunnor som går tillbaka till 1200-talet och som ger möjlighet att köpa lite ätbart för de som har ett sötsug. Härifrån fortsätter vi att upptäcka den gamla huvudsakligen medeltida delen av Palma och passerar förbi de mest populära besöksmålen i staden och upptäcker också det stora utbudet av museer, konstgallerier och andra platser av intresse för de nyfikna besökarna. Nu är det dags för en av de verkliga höjdpunkterna på vår rundtur; tapasstoppet. Vi inkluderar en drink och 3 tapas per person och du kan välja mellan ett brett utbud av typiska spanska "montaditos" tapas. Efter stoppet är det dags att börja avrunda vår rundtur genom att besöka de sista viktiga platserna som ligger i närheten av La Lonja och/eller Santa Catalina/Es Jonquet.

Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

Palma: alternativ historia - självguidad audioguidad rundvandring

Palma är en stad som är fylld av gammal historia och livlig av modern kultur. Ta en promenad med mig, en gammal invånare, för att ta reda på vilka historier och anekdoter som stadens gator har att berätta. Vi börjar i det majestätiska Parc de la Mar och följer historiens väg från den antika talayotiska kulturen genom den spanska inkvisitionen och det gamla Palmas elegans för att avsluta vår promenad på den livliga Placa de Cort. På vägen dit utforskar vi stadens kyrkor, barer och vackra innergårdar. Några av turens höjdpunkter är bland annat: - Att höra om varför en älskare och tjuvs hand ställdes ut på en påle i över hundra år. - Platsen där riddare brukade samlas för turneringar. - Historien om en adelsman som förblindades av stolthet och som till slut fick en läxa. - Hör om det vapen som Palmas första invånare valde att använda. - Upptäck dolda innergårdar i pittoreska gränder. - Se överflödet på Palmas äldsta och mest storslagna hotell. Oavsett om det är första gången du är i Palma eller om du har varit här förut, garanterar jag att du kommer att få reda på alla möjliga nya historier om denna otroliga stad! Vänligen ge oss minst en timme för den här rundturen. Det finns många barer och restauranger längs vägen för ett snabbt stopp - eller ett långt stopp!

Palma: Stadsrundtur och spel

Palma: Stadsrundtur och spel

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Palma. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din resa från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España, en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor ger dig en smak av historia eftersom dess många olika användningsområden visar hur länge denna plats har funnits. Ta ett foto i Saint Eulalia-kyrkan, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma, kanske en unik kyrka med interiörarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, ett av de viktigaste och mest besökta torgen i den nedre delen av Palms. Palma de Mallorcas gilleshus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, promenera och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Kryssningsterminal 3 timmars E-Bike-tur, Palma de Mallorca

Detta är en fantastisk upplevelse som börjar på gångavstånd från hamnen; vi gör en 18 km lång tur i Palma de Mallorca utan ansträngning på en bekväm elcykel och besöker gamla stan och några andra intressanta platser som slottet Bellver. Även på vägen från och tillbaka till hamnen kommer vi att använda en särskild cykelled med fantastisk utsikt, främst mot havet. Så fortsätt och ge dig chansen att leva en ojämförlig upplevelse, att njuta av otroliga landskap och den vänlighet och närhet som kännetecknar oss.

Palma Shore Excursion Cykeltur (transfer ingår)

Palma Shore Excursion Cykeltur (transfer ingår)

Upptäck den vackra staden Palma de Mallorca med start från hamnen på denna cykeltur. Njut av en cykeltur genom de små gränderna och gömda hörnen i Palma. Under turen får du se de viktigaste sevärdheterna i Palma: Mallorcas katedral, ett mästerverk i gotisk arkitektur, stadsmuren, Lonja of Palma, där du kommer att överraskas av dess spiralformade pelare, Almudaina Royal Palace, Palmas rådhus, Santa Eulalia-kyrkan och mycket mer. Turen kommer att stanna vid de mest imponerande utsiktsplatserna i Palma så att du kan ta de bästa bilderna av ditt besök. Denna cykeltur kommer med en bekymmersfri policy: Garanterad återkomst i tid till ditt fartyg.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Lonja de Mallorca

Städer i Spanien

Lonja de Mallorca: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lonja de Mallorca: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lonja de Mallorca

Samlat omdöme

4.7
(81 recensioner)

Matlagningskursen med Louis var så fantastisk! Måste vara en av de bästa måltiderna jag någonsin har haft i Spanien även bortom denna resa på Palma. Jag älskade hur Louis gjorde berättelsen om ursprunget till olika rätter vi gjorde. Och självklart var matlagningsupplevelsen i sig legend! Jag har lärt mig så mycket av Louis och jag är redo att replikera det själv! Upplevelsen överlag var bara så stor. Vi var en grupp på 4 likasinnade och jag gillade verkligen deras sällskap! Allt som allt, rekommenderar starkt denna upplevelse!!! Btw! Köket och alla inställningar är också vackra! Du kommer säkert att älska det!

En trevlig upplevelse. vi körde med David, som berättade mycket intressant: historia, miljö och nuläget på Mallorca. Att fråga gruppen blir aldrig uttråkad. Turnéstopp var väl sammansatta. Tyvärr var gruppen lite stor (14 personer). Så mycket väntan. Tapas serveras först i slutet, när turen är över och cyklarna är borta. Det skulle vara bra om det fanns tapas emellan. Rekommenderas

Vår guide David var väldigt trevlig och informativ, vi hade turen att turen även genomfördes för 2 personer vilket såklart var en stor fördel för oss, turen var rolig även vid 30 grader. Tapas var väldigt goda, tyvärr lite för lite. Hade tänkt att man får olika band vid olika hållplatser, kanske tänk på det...

Fantastisk guide som var mycket tålmodig med vår långsamma ryttare. Stor kunskap om staden och roliga historier längs vägen. Rekommenderar definitivt det som några timmar för att få se den gamla staden en varm dag. De otroligt läckra tapas var efter åkturen på en närliggande restaurang.

Helt fantastisk kväll! Ricko gjorde min 60-årsdag till en minnesvärd upplevelse för mig och min familj 💕.