London Victoria Station

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om London Victoria Station

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 16 355 omdömen

Det var både spännande och roligt att få gå runt i Harry Potters värld. Innan vi påbörjade rundturen så åt vi lunch. Vi fick stora portioner på våra tallrikar och gott var det. Rundturen tog ca. 1,5 timme och innefattade olika miljöer ur filmerna. I en del av miljöerna ingick många specialeffekter. Häftigt! Vi fick också se rekvisita från filmerna som inventarier och kläder. I slutet av rundturen handlade vi lite Harry Potter prylar i butiken. Väl värt ett besök!!

En makalös upplevelse även om man inte läst böckerna eller sett filmerna kan jag tänka mig. Man hinner inte se allt på de ca 3,5 tim man är där inne men man blir definitivt inspirerad av att besöka det en gång till. Otroligt intressant att se hur man lyckats skapa dessa fantastiska filmer. Att gå omkring i dessa storslagna miljöer ger en känsla av delaktighet i det stora Harry Potter äventyret.

Bra med tid på sig. Svårt att hitta till bussen då det var inuti en byggnad. Gick in med en stor klunga på guidade turen så det blev inte så många bra bilder då det blev lite stressande med mycket folk. Men det var barnvagnsvänligt och vi stannade inte halvvägs och fikade, så 4 h tid där räckte.

Chauffören var hur trevlig som helst. Mycket roligt. Dock blev det lite stressigt eftersom man endast hade 4 timmar på sig. Man han gå igenom allt plus vara i shoppen men man kunde inte vara och titta på allt under en lång stund.

Imponerande mycket att titta på. Trots många besökare så gick det förvånandsvärt smidigt att ta sig fram både i utställningen och i caféet. Roligt även för personer som inte känner till så mycket om Harry Potter-serien.