London-Stansteds flygplats

  • Transport
  • Andra upplevelser
  • Heldagsturer
9 upplevelser hittades
Sortera efter:

London-Stansteds flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

London-Stansteds flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London-Stansteds flygplats

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 066 omdömen

Kom ihåg att om du bokar hemifrån måste du lämna flygplatsen och här möter du ett busskontor som konverterar din onlinebiljett till en pappersbiljett. Tänk på att returbiljetten görs samtidigt, så kom ihåg att ha tiden redo för ditt returdatum och tid när du beställer denna när du kommer till biljettkassan. Och kom ihåg att returen inte är på samma hållplats som ankomsten, bra idé att kolla returhållplatsen när du ändå kommer, returhållplatsen är parallell på nästa gata.

Tryggt att köpa transportbevis innan på nätet. Lätt att hitta biljettkontoret utanför Stansteds flygplats. Köpte tur o retur och det fungerade perfekt. Resan mot London trygg o säker. Gratis Wifi o sköna säten. Lätt med Google att hitta närmsta hållplats, för både tur o retur. Jag betalade 495 kr för två personer tur o retur. Resan tog ca 1,5 Tim. Vi åkte till Baker street. Kan rekommenderas. Med vänlig hälsning, Ewa o Kurt

Så optimalt! Följer man skyltarna på flygplatsen är det otroligt lätt att hitta insamlingsstället. När vi skulle åka hem ägnade vi lite tid åt att hitta rätt upphämtningsställe, men när det gick upp för oss att det var Victoria busstation och inte bara centralstationen var det okomplicerat. Riktigt lätt, trevlig buss och trevlig bilresa.

Snabbt och smidigt. Lätt att hitta. Bra service på Stansted med att byta in voucher mot biljett samt boka avgång för returen. Mycket nöjd.

Fräscha bussar och trevlig personal. Ett bra alternativ till och från Stanstead.