London Sightseeingturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
magiska london guidad rundvandring i harry potters fotspår

Magiska London: Guidad rundvandring i Harry Potters fotspår

Längd: 2,5 timmar
Liten grupp
7099 omdömen
GetYourGuide Originals
7099

Ge dig ut på en interaktiv Harry Potter-tur runt centrala London med en kunnig guide. Välj antingen en båt- eller en tunnelbaneresa för din…

Populära Sightseeingturer i London

london interaktiv och guidad jack the ripperrundvandring

London: Interaktiv och guidad Jack the Ripper-rundvandring

Längd: 2 timmar
Liten grupp
16 omdömen
GetYourGuide Originals
16

Följ med på en interaktiv vandringsrundtur om Jack the Ripper kring det viktorianska London där du får dina egna kort med misstänkta gärningsmän och…

Visa alla Sightseeingturer i London
Se 833 upplevelser

Vad besökare tycker om London

En fantastisk upplevelse - rekommenderas

Vilken härlig dag, vi hade stora förhoppningar och de blev ännu bättre. Ett extra stort tack till reseguiden Debbie för sin inlevelse och smittande skratt. Buss chauffören John tog oss komfortabelt fram och tillbaka från London. Härligt med all information bakom film inspelningarna, Debbies fotopärm. När bussen kör upp mot Highclere castle och musiken strömmar ur högtalarna var så häftigt. Efter att vi besökt Downton byn (Bampton ) och farmen fick vi se special jul gåvan i bussen. Ett superbt slut på en oförglömlig upplevelse.

Den här aktiviteten var den bästa under vår vistelse i London!

Freddy var en kunnig och trevlig guide och de övriga åtta som följde med på pubrundan var också trevliga. Två var från Texas, två från Michigan, två från Liverpool och två från Manchester. Freddy berättade många intressanta och roliga saker men kanske inte så mycket om Dickens och Shakespear som jag hade förväntat mig. Kanske jag missade det då jag samtalade med de övriga i sällskapet. Vi avslutade kvällen med att äta middag tillsammans på en Indisk restaurang som Freddy rekommenderade.

London: historiska rundvandring med pubar Omdöme från: marie, 2017-03-11

Suverän guide, talade högt och tydligt och med stor inlevelse.

Vår guide var en riktig teaterapa. Han kunde fängsla hela gruppen med sina berättelser och spelade upp vissa scener. Det kändes som Harry Potter hoppade fram i gruppen under vandringen. Fin promenad genom smala gränder i London. Vi fick även information om kända platser och byggnader som vi passerade. Guiden hade även förmågan att hålla ihop gruppen när vi åkte tunnelbana vid två tillfällen.

Lärorik rundtur med en härligt engagerad guide.

Mycket charmig och engagerad guide som berättade roliga deltaljer om Harry Potter och hur JK Rowling inspirerats av Londons gator. Trots mycket folk i rörelse så hörde man allting och även filmsnuttar som visades såg man utan problem. Kul med frågesport längs vägen.

Magiska London: Guidad rundvandring i Harry Potters fotspår Omdöme från: Ann Charlotte, 2019-04-14

Aningen rörigt att hitta till rätt buss. Rolig guide i bussen.

Steve var en jätterolig guide som vi hade i bussen. Han fick resan mellan de olika målen att verka kortare. Dock var det tråkigt att det bara fanns audioguider på attraktionerna. Det hade varit betydligt trevligare med en vanlig guide.