Inträdesbiljett

London: Inträdesbiljett till utsiktsplatsen på The Shard

Aktivitetsarrangör: The View from The Shard

London: Inträdesbiljett till utsiktsplatsen på The Shard

Aktivitetsarrangör: The View from The Shard
Snart utsåld Bokat 36 gånger i går

Från 349 SEK per person

Snart utsåld Bokat 36 gånger i går

Beundra den vidsträckta metropolen London från 72:a våningen på ett av stadens mest ikoniska landmärken. Upplev 360 graders panoramautsikter över staden från insidan eller, om du känner dig modig, våga dig ut på västra Europas högsta utsiktsplattform.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Kliv ut på västra Europas högsta observationsdäck, på The Shards 72:a våning
 • Beundra en spektakulär 360-gradersutsikt över London från 243 meters höjd
 • Lär dig om Londons historia på The Shards multimediautställningar
 • Utforska The Shard i din egen takt – det är ingen tidsbegränsning på din biljett
Beskrivning

Åk upp till Västeuropas högsta observationsdäck på The Shards 72:a våning och se hur Londons gator försvinner under dig. Med en flexibel inträdesbiljett kan du spendera så mycket tid du önskar på utsiktsplatsen och beundra panoramautsikter över staden, med sikt på upp till 65 kilometer. Testa dina gränser och kliv ut på den 72:a våningens öppna utomhusplattform eller beundra utsikterna inifrån. Lär dig mer om Londons historia från våningens multimediavisningar och utställningar eller luta dig tillbaka och njut av utsikterna från champagnebaren.  The Shard definierar Londons skyline på nytt och kommer snart att bli en dynamisk symbol för staden som känns igen över hela världen. Den unika byggnaden har en skulpterad design av glasfasetter som lutar inåt, utan att mötas vid toppen, vilket gör det möjligt för byggnaden att andas naturligt. Kasta en blick uppåt på de glaspartier som bildar toppen av byggnaden, som når en höjd av 310 meter. Avsluta din resa i butiken där du kan köpa ett souvenirfoto.

Ingår
 • Biljett till sevärdheten
 • Souvenirfoto – finns att köpa mot en extra kostnad
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Adress: London Bridge, London. Entrén till attraktionen är på Joiner Street, bredvid tunnelbanestationen London Bridge.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Eftersom denna aktivitet snabbt blir utsåld på lördagar och söndagar rekommenderas starkt att du löser in din voucher tidigt på dessa dagar för att få din önskade tid. Annars kanske du inte kan besöka The Shard den dag du valt.
 • Med denna flexibla biljett kan beundra The Shards hisnande utsikter hur länge du vill samt ändra datum för din bokning utan extra kostnad (beroende på tillgänglighet).
 • Inträdestider varierar beroende på dag.
 • Köerna kan vara långa, så det rekommenderas att du inte bokar en annan rundtur eller en tidsberoende aktivitet direkt efter att du planerar att besöka.
 • Barn upp till tre år behöver ingen biljett.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 3794 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  3,9/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,5/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Uppleva att göra minst en gång om du åker till London även om utsikten inte gladde mig som när du går till skyskraporna i New York, det kommer att vara att jag skulle ha velat vara uppe för solnedgången, men i London solen sätter verkligen väldigt sent. Kanske vackrare att se det från skyträdgården på Walkie-talkie med ett gratis besök för att boka.

Läs mer

3 juli 2022

Storslaget, snyggt och tryggt

Tror inte man kan få en bättre guide än (thank you Craig) än den gentleman som gav oss en komprimerad historielektion i världsklass. Det var enkelt men lite "ospånnande" att åka upp i hissarna, det var bara bekvämt och inte ett dugg kittlande. Det är väl använd tid att göra turen, däremot kan man tycka att priset är alldeles för högt. Åk dit - det finns billigare arrangörer.

Läs mer

11 november 2015

Elegant byggnad och vidunderlig utsikt, måste ses

Blev mottagen av en guid som "adopterade" oss. Vi fick en fantastisk historielektion som på 15 minuter tog oss från romartiden till nutid via vikingar och londons brand, pest världskrig med mellanlandning i medeltid - tack Craig. Som allt i London (nu mer) är turen alldeles för dyr, den kan få billigare på annat håll.

11 november 2015

Produkt-ID: 24625