Välj datum
London

Säsongs- och högtidsaktiviteter

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Andra upplevelser
  • Heldagsturer
  • Privata turer
33 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 33

Vanliga frågor om Säsongs- och högtidsaktiviteter i London

Vad finns det för andra saker att göra än Säsongs- och högtidsaktiviteter som är värt att besöka i London?

Vilka Säsongs- och högtidsaktiviteter i London vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 22 omdömen

Det enda som var förvirrande var att min biljett sa att detta inte är en biljett (voucher) och måste bytas ut mot en biljett. Jag försökte sedan som en galning att byta ut vouchern i London. Till slut behövde jag bara visa upp biljetten/vouchern till busschauffören för scanning. Det var förvirrande. Främst för att jag fick en påminnelse dagen innan bussresan på natten om att komma ihåg att byta min biljett.

mycket praktiska verkligen dessa hoppa över kön-biljetter! lite dyrare än basbiljetten (redan dyr) men det slipper timmar av köer! Väldigt fin 360° vy över London, knappt märkbar rörelse som gör att du kan ta bilder... Jag tror att det är mer lönsamt att göra den här turen efter att redan ha besökt London lite för att kunna känna igen monumenten/distrikten på toppen .

En mycket unik upplevelse för familjen, särskilt för barnen (15 och 12). Jag rekommenderar starkt att du betalar extra för fast-track-biljetterna, de fungerar utmärkt; annars är raden låååååång. Också fantastisk utsikt längst ut på podden (mittemot dörren), så försök att ta en plats där om du kan.

Mycket bra! Kunnig och inspirerande guide som berättade med inlevelse. Det märktes tydligt att han var intresserad av att dela med sig. Riktigt bra också att man kunde hoppa av i Greenwich och ta en senare båt tillbaka till Westminster.

Vi valde biljetter med fasttrack vilket gjorde att vi i princip inte behövde köa alls. Men det var sinnessjukt dyrt, jag betalade strax över 1000 kr för mig och en tolvårig dotter. En trevlig upplevelse men absolut inte prisvärt.