Välj datum

London Natur och äventyr

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Äventyr
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
28 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Paris

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 2 058 omdömen

Helt klart en vacker upplevelse, synd att jag enligt min mening kommer ha förlorat några rum på vaxmuseet, det var fullt av folk och ibland tvingades man gå tillsammans med andra och där kanske jag tog fel väg och det finns ingen möjlighet att återvända tillbaka eftersom de omedelbart säger att vägen att gå är på andra sidan. Jag valde att göra dessa 3 upplevelser för att spara på priset (egentligen akvariet hade jag inte tänkt se det men eftersom det ingick i priset så var jag tvungen att göra det men godkände absolut att en för att slappna av lite också). På London eye även om du bokar den här släden för en tid eftersom det står massor av människor i kö

Alla attraktioner var mycket lätta att boka. Tidsförändringarna är mycket enkla att justera via appen. Det var mycket folk på London Eye, vi dök upp cirka 30 minuter tidigare för mötet, fick fortfarande vänta cirka 45 minuter och kunde klättra in i vår stuga trots "förseningen". I Frankrike, vid Eiffeltornet, hade jag en negativ upplevelse. Det var mycket trafik och bussen kom 5 minuter för sent och killen där ville inte låta oss klättra upp i tornet längre...

Jättebra pris för dessa tre attraktioner. Sonen på elva gillade Madame Tussauds bäst. London Eye var väldigt häftigt och vi hade tur med vädret, solen kom fram så vi såg riktigt långt. Sealife London var fint men väldigt stort så till slut var man utmattad av all information. Jag som älskar pingviner var så matt att jag knappt blev imponerad men vi hade också spenderat större delen av dagen innan besöket i Kew Gardens. Så ett tips är att inte gjort annat innan sealife.

Alla tre attraktionerna har varit mycket bra. Först åkte vi till Madame Tussads med en väldigt kort väntan innan vi kunde se många stjärnor på nära håll km vax. Sedan gick vi till Sealife, där vi gick över hajar och beundrade många havsdjur, men även andra djur. Sist men inte minst besökte vi London Eye och hade en vacker utsikt över London.

Fascinerande dag ute med mycket att se med interaktiva områden där du kan röra sjöstjärnor och liknande, det tog oss cirka 1 timme och 45 minuter att slutföra turen så ge dig själv gott om tid för att inte missa allt det roliga.