London Museumsbiljetter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Museumsbiljetter i London

Visa alla Museumsbiljetter i London
Se 785 upplevelser

Vad besökare tycker om London

Otroligt intressant med fantastisk guide.

Under 60 spännande minuter fick jag en resa genom en våldsam tid i brittisk historia. Att sedan kunna vandra omkring på egen hand var givande efter den guidade turen. En stor eloge till vår kunnige och humoristiske guide som fick oss alla att lyssna.

Towern är klart sevärd och guiderna jättebra! Kön till kronjuvelerna var dock sjukt lång så vill man se dem ska man nog vara där när de öppnar. Pappersutskrift är ett måste, annars får du gå ur kön och till Group bookings för att skriva ut.

Kunnig guide som valde ut några ”pärlor” på museet. När turen skulle starta var detta innanför säkerhetskontrollen, vid lejonen. Detta framgick inte i beskrivningen om vart man skulle möta guiden! Vi fick ringa arrangören och fråga.

London: guidad tur på British Museum Omdöme från: Christine, 2020-02-09

En spännande plats med så mycket historia. Vi passade på att gå med i en av guidningarna och det rekommenderar jag verkligen. Guiden var en av de bästa guiderna jag någonsin mött och det förgyllde besöket ännu mer!

En mycket trevlig promenad från St Paul ned till Lambeth och IWM . Rob var mycket informativ och gav mycket om WW2 och Londonbornas umbäranden.