London
Mat och dryck

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 9 omdömen

Elegant byggnad och vidunderlig utsikt, måste ses

Blev mottagen av en guid som "adopterade" oss. Vi fick en fantastisk historielektion som på 15 minuter tog oss från romartiden till nutid via vikingar och londons brand, pest världskrig med mellanlandning i medeltid - tack Craig. Som allt i London (nu mer) är turen alldeles för dyr, den kan få billigare på annat håll.

Trevlig båtresa och lagom lång med en enkel lunch.

Mycket trevlig båttur och med trevlig personal. Snabb servering, kycklingen var okay med ett plus för att maten var varm. Turen var nästan fullbokad, så med många gäster blir det trevligt. Ända reklamation är att guiden hördes dåligt i högtalarna. Bättre ljudanläggning?

Smidigt att slippa vänta som alla andra fick göra. Vi fick vänta max 30 minuter jämfört med de som kom utan bokning som fick vänta mer än 90 minuter. Fast meny så den som inte kan tänka sig äta någon av de 5 alternativ som fanns som huvudrätt bör inte köpa detta.

Mycket trevlig tur med god mat och bra service. Dock drunknade guiderösten i högtalaren något då alla sällskap pratade så att sorlet gjorde det svårt att höra emellanåt. Trots det - inte arrangörens fel - får aktiviteten högsta betyg.

Trevlig personal, god mat och bra service. Väldigt varmt, men man kunde gå ut och lufta sig lite. Tyvärr väldigt mkt sorl som dränkte guide-rösten i högtalarna.