Inträdesbiljett

London: Madame Tussauds

London: Madame Tussauds

Från 364 SEK per person

Kliv in i strålkastarljuset i Madame Tussauds och upplev huvudstadens berömda nöjen. Var stjärnan i interaktiva upplevelser och kom nära över 250 verklighetstrogna figurer av dina favoritkändisar. Njut av flera nya tillskott och upplevelser.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 2.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Beskrivning
Miljoner människor har strömmat genom dörrarna på Madame Tussauds i London sedan det öppnades för mer än 200 år sedan. Sätt upp ditt namn på listan och ta dig nerför den röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. De museeaktiga repen och avspärrningsstolparna har tagits bort, så att du verkligen kan komma nära alla A-listekändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblick och händelser som fick världen att stanna till och ta notis. Häng med dina favoritkändisar på den ultimata festen, där du bland annat finner personer som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy. Visa vad du går för på catwalken tillsammans med Cara, anslut dig till den kungliga familjen på den ikoniska balkongen och ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan. Utforska Kongs djungel: Skull Island med Tom Hiddleston som Captain James Conrad eller vissla på en taxi i London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan Kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och träd in i huvudrollen tillsammans med storheterna i Star Wars universum.
Inkluderar
 • Inträde med tillgång till snabbkö till Madame Tussauds London (med premium-alternativet)
 • Inträde till Royal Balcony-upplevelsen
 • Inträde till Star Wars-upplevelsen
 • Inträde till Sherlock Holmes Experience (med premium-alternativet)
 • Inträde med köföreträde till åkattraktionen Spirit of London (med premium-alternativet)
 • Popcorn (med premium-alternativet)
 • Inträde till upplevelser som inte angetts
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta
 • Du måste genomgå en obligatorisk temperaturkontroll

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

Viktig information

Bra att veta

 • Inträdet till attraktionen är endast på tiden som visas på din e-biljett.
 • Du kommer att behöva skanna din e-biljett vid dörr 2 före din tur.
 • Barn och spädbarn under tre år följer med gratis men måste ha en egen reserverad biljett.
 • Barn under 16 år måste åtföljas av en vuxen över 18 år.
 • Gäster med funktionsnedsättningar betalar standardpris och deras assistenter följer med gratis.
 • Attraktionen är rullstolsanpassad. Max tre rullstolar kan inhysas i byggnaden samtidigt.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,2 /5

baserat på 3162 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  3,8/5
 • Service
  4,1/5
 • Organisering
  3,9/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Att komma in i vaxmuseet är något spännande och fantastiskt; att säga sanningen framför vissa karaktärer är du verkligen andfådd. Ett råd: om du har möjlighet att åka till London och du bara har tre dagar tillgängliga bör du besöka staden och lämna detta museum åt sidan; helt enkelt för att denna attraktion är underbar men inte grundläggande. Om du gör det och lämnar detta museum åt sidan, skapas möjligheten att återvända till London för andra eller tredje gången. Många avfärdar eller på annat sätt utesluter ett besök på museet eftersom priset är högt (basbiljett £ 35 / £ 38 ca) men det är verkligen värt det, särskilt om det inte är din första resa till London. Personligen tyckte jag att det var mycket bekvämt och bekvämt att boka biljetter online (från Italien) (även 2/3 dagar innan) på denna webbplats av olika skäl: det första gäller priset, genom att boka i förväg hade jag 15% rabatt; den andra avser bekvämligheten med att anlända till museet utan att behöva köa för mycket.

Läs mer

9 januari 2020

helt lysande och värt pengarna! Jag hade inga problem med que times som jag har läst i de andra recensionerna. Jag bokade 15.15 bokning och det fanns ingen själ i kön. det var en bra mängd människor inuti, inte för många där vi inte hade möjlighet att ta bilder med några av siffrorna. statyerna var otroligt riktiga utseende - lite för verkliga några av dem. det finns mer än jag tänkte inuti och lätt att förlora tiden. Biljetten innehåller en 4D-upplevelse som är bra för barn och vi har haft det också. för £ 5 mer kan du få sherlock Holmes-upplevelsen som jag inte visste om men totalt sett åtnjöt två 25-åringar det

Läs mer

6 januari 2020

Amazing Family fun!!! I was a bit concerned after booking tickets for the hubs and my two boys (ages 12 and 5). I honestly didn’t think my kiddos would recognize a lot of the people displayed in the museum. However, they had an absolute blast!!! In fact, we all did. The kids thoroughly enjoyed the Aliens, Star Wars, and Marvel sections! They even had an awesome time posing with the wax figures whether they recognized them or not :-).

Läs mer

9 oktober 2021

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 174429