Inträdesbiljett

London: Inträdesbiljett till St Pauls Cathedral

Aktivitetsarrangör: St Paul's Cathedral

London: Inträdesbiljett till St Pauls Cathedral

Aktivitetsarrangör: St Paul's Cathedral
Bokat 20 gånger i går

Från 228 SEK per person

Bokat 20 gånger i går

Utnyttja rabatterad entré till Londons landmärke St Pauls Cathedral. Utforska kyrkans golv och krypta, klättra upp till dess tre gallerier och se panoramautsikter över London från kupolens topp. Multimediaguider och rundturer erbjuds.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Spanska, Kinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Portugisiska, Koreanska
Alternativ för liten grupp

Upplevelse

Beskrivning

Utforska St. Paul's Cathedral, ett arkitektoniskt mästerverk och Englands plats för nationellt firande. Idag är St Paul's både en livlig anglikansk katedral och en av Londons ledande sightseeingattraktioner. Multimediaguider med pekskärm ingår nu för turister; lyssna och titta, eftersom guiden använder film, ny fotografering och detaljerade kommentarer för att erbjuda en effektiv tolkning av detta unika landmärke. Välj ett mer personligt tillvägagångssätt med rundturer i katedralens golv och krypta ledda av katedralguider 4 gånger dagligen; gå med utan extra kostnad när du spenderar 60 minuter på att gå genom katedralen och lära dig om dess konst, dess historia och dess religiösa betydelse. Alternativt kan du gå med i ett av de olika korta introduktionsföreläsningarna som erbjuds under dagen för att få en bit av ytterligare insikter. Dessa guidade turer och föredrag är tillgängliga enligt först till kvarn-principen. Vänligen registrera dig vid ankomst. När du går genom katedralen kommer du att märka att den är fylld med naturligt ljus, glittrande mosaiker och målningar som pryder dess kupolinteriör. Se kapellen på bottenvåningen, sedan, för de som kan, klättra upp de 257 trappstegen till Whispering Gallery för att testa den unika akustiken. Klättra ytterligare 119 steg till Stone Gallery och sedan 152 sista steg till Golden Gallery, som båda har spektakulär panoramautsikt över staden. Ta dig tid att besöka kryptan för att se de många gravarna och minnesmärkena över världsberömda britter, inklusive Lord Amiral Nelson och hertigen av Wellington. Observera att Viskgalleriet är stängt för allmänheten tills vidare. Inträde till Golden Gallery är beroende av tillgänglighet på grund av kapacitetskontroller i drift, och det kan finnas tidsbegränsningar på plats.

Ingår
 • Tillgång till katedralens våning, kryptan och gallerierna
 • Multimediaguide på 9 språk
 • Möjlighet att gå med på guidade turer och samtal (det finns begränsat med platser och du måste registrera dig vid ankomst)
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Munskydd är valfritt men rekommenderas starkt när du är inomhus

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Entrén är vid St Pauls Cathedral, St Pauls Churchyard, London, EC4M 8AD. Resenärer i rullstol bör använda den rullstolsanpassade entrén som är belägen vid den södra kyrkogården.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Extra stort bagage
  • Bagage eller stora väskor
  • Husdjur (ledarhund är tillåten)
  • Selfiepinnar
  • Fotografering med blixt
  • Minderåriga utan vuxet sällskap

  Bra att veta

  • Observera att Viskgalleriet är stängt för allmänheten tills vidare.
  • Inträde till Golden Gallery är beroende av tillgänglighet på grund av kapacitetskontroller i drift, och det kan finnas tidsbegränsningar på plats.
  • Inspelning av video och användning av belysning, selfie-pinnar, stativ och monopod är inte tillåten
  • En multimediaguide finns tillgänglig på olika språk
  • Det finns ingen garderob, därför är väskor eller föremål större än 45 cm x 30 cm x 25 cm, inklusive handtag, hjul och fickor, inte tillåtna
  • En självidentifierande funktionshindrad person kan få gratis inträde tillsammans med en vårdare eller nödvändig följeslagare (gratisplatser tilldelas vid ankomst)
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,7 /5

  baserat på 2693 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,6/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Det var den vackraste katedralen jag någonsin sett! Om du orkar, klättra de 528 trappstegen till toppen av katedralen som heter Golden Gallery för att se den absolut bästa 360-vyn över London. Det är väldigt svårt (jag är gammal och ur form men jag klarade det, knappt lol)...det är definitivt värt ansträngningen, tro mig! Hela katedralen var lysande och så hisnande, det är definitivt ett måste om du är i London!

  Läs mer

  3 maj 2022

  Otroligt! Välj guidad tur när du kommer dit! Ger så mycket och du får gå till fler delar av kyrkan. Man bokar när man kommer i mån av plats. Gratis! Men läs på lite innan. Vi blev skickade till Galleriet medan vi väntade. Det var flera hundra trappsteg upp i tornet och vi hann inte gå nästa del. Men gå absolut upp där om du kan, strålande utsikt över London.

  Läs mer

  28 april 2022

  I got my initial ticket through Big Bus Tours but didn’t know I had to use it a certain day. We were already in front of the cathedral and I had to get a ticket fast. I liked that I was able to book a ticket online right away and got in to enjoy the cathedral without any issues.

  11 november 2022

  Översätt

  Produkt-ID: 19600