Inträdesbiljett

London: Inträdesbiljett till Sankt Paulskatedralen

Aktivitetsarrangör: St Paul's Cathedral
Inträdesbiljett

London: Inträdesbiljett till Sankt Paulskatedralen

Aktivitetsarrangör: St Paul's Cathedral

Från 262 SEK per person

Utnyttja rabatterad entré till Londons landmärke Sankt Paulskatedralen. Utforska kyrkans golv och krypta, klättra upp till dess tre gallerier och se panoramautsikter över London från kupolens topp. Multimediaguider och rundturer erbjuds.

Om biljetten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Spanska, Kinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Portugisiska, Japanska, Koreanska

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Beundra en av de bästa panoramautsikterna över London från kupolens topp
 • Lyssna när guider på plats ger introduktionssamtal och leder turer
 • Se platsen för bröllopet för prinsen av Wales och Lady Diana Spencer
 • Dra fördel av multimediaguider med pekskärm med format för vuxna och familjer
Beskrivning

Utforska Sankt Paulskatedralen, ett arkitektoniskt mästerverk och Englands plats för nationellt firande. Sankt Paulskatedralen är idag både en fungerande anglikansk katedral och en av Londons främsta sevärdheter. IPod touch-multimediaguider ingår nu för besökare, lyssna och titta när guiden använder film, foto och detaljerad information för att ge dig en effektiv tolkning av detta unika landmärke. Satsa på ett mer personligt tillvägagångssätt med rundturer av domkyrkans golv och gravkor, ledda av katedralens guider fyra gånger om dagen. Följ med utan extra kostnad och tillbringa 90 minuter med att vandra genom katedralen och lär dig om dess konst, historia och religiösa betydelse. Du kan även delta i ett av de flera korta informationssamtal som erbjuds under dagen. Dessa guidade rundturer och samtal finns tillgängliga på en först till kvarn-princip. Var god registrera intresse vid ankomst.  När du vandrar genom katedralen märker du att den är full av naturligt ljus, glittrande mosaiker och målningar. Se kapellen på bottenvåningen och om du har möjlighet, gå upp för de 257 trappstegen till Whispering Gallery och testa dess unika akustik. Gå sedan upp ytterligare 119 steg till Stone Gallery och slutligen 152 steg till Golden Gallery, som båda har spektakulär panoramautsikt över staden. Ta dig tid att besöka gravkoret och se många världsberömda britters gravar och minnesmärken, inklusive Lord Amiral Nelson och hertigen av Wellington. Observera att Whispering Gallery är stängt för allmänheten tills vidare. Tillträdet till Golden Gallery är beroende av tillgänglighet på grund av kapacitetsbegränsningar och det kan finnas tidsbegränsningar.

Ingår
 • Tillgång till katedralens golv, gravkor och gallerier
 • Multimedia-guide på 9 språk
 • Möjlighet att gå med på guidade turer och samtal (det finns begränsat med platser och du måste registrera dig vid ankomst)

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Entrén är vid Sankt Paulskatedralen, St Pauls Churchyard, London, EC4M 8AD. De som behöver en stegfri ingång bör använda norra korsarmsingången.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Extra stort bagage
  • Bagage eller stora väskor
  • Husdjur (ledarhund är tillåten)
  • Selfiepinnar
  • Fotografering med blixt
  • Minderåriga utan vuxet sällskap

  Bra att veta

  • Observera att Whispering Gallery är stängt för allmänheten tills vidare.
  • Tillträdet till Golden Gallery är beroende av tillgänglighet på grund av kapacitetsbegränsningar och det kan finnas tidsbegränsningar.
  • Inspelning av video och användning av belysning, selfiepinnar, stativ och monopoder är inte tillåtet.
  • En multimediaguide finns på olika språk.
  • Det finns ingen garderob, därför är väskor eller föremål större än 45 cm x 30 cm x 25 cm (inklusive handtag, hjul och fickor) inte tillåtna.
  • Resenärer med funktionsnedsättning kan få gratis inträde tillsammans med en vårdgivare eller nödvändig följeslagare (dessa gratisplatser tilldelas vid ankomsten).
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,7 /5

  baserat på 2937 omdömen

  Omdömesöversikt

  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,6/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Häftig katedral. En mycket sympatisk och underhållande guide fick vi också. Bitvis svårt att höra vad han sa då vi lyckades tajma en mässa med barnkör Å andra sidan sjöng de vackert Minus att Whispering room var stängt. Det hade jag talat mig varm om.

  30 mars 2023

  Otroligt! Välj guidad tur när du kommer dit! Ger så mycket och du får gå till fler delar av kyrkan. Man bokar när man kommer i mån av plats. Gratis! Men läs på lite innan. Vi blev skickade till Galleriet medan vi väntade. Det var flera hundra trappsteg upp i tornet och vi hann inte gå nästa del. Men gå absolut upp där om du kan, strålande utsikt över London.

  Läs mer

  30 mars 2023

  Enjoyed the visit. I understand there is a lack of space, however, I couldn’t understand the disrespect shown to the old grave markers. There were chairs stacked on them and chairs for services all over them when not many parishioners were their services.

  30 mars 2023

  Produkt-ID: 19600