Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på engelska här.
Privat tur

London: Central, Whitehall och Westminster Walking Tour

Aktivitetsarrangör: Tours of the UK

London: Central, Whitehall och Westminster Walking Tour

Aktivitetsarrangör: Tours of the UK

Från 1 807 SEK per grupp upp till 15

Utforska centrala London, se The Changing of The Guard, besök några av Londons mest prestigefyllda butiker och hör historien om Westminster och Whitehall på en guidad vandring.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare. Ta reda på mer
Varaktighet: 3 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Engelska
Privat grupp

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska centrala London
 • Se vaktbytet
 • Besök några av de äldsta och mest intressanta butikerna i London
 • Ta din bild utanför Buckingham Palace
 • Besök Londons äldsta bokhandel
Beskrivning
Vi älskar centrala London, särskilt Westminster och Whitehall med sina unika och historiska butiker, kungliga palats och regeringsbyggnader. Denna turné börjar utanför Criterion Theatre och slingrar sig genom centrala London, genom Westminster och Whitehall, innan den avslutas utanför parlamentet. Längs vägen kommer du att ha tid att utforska Londons äldsta bokhandel, grundad 1797, Cigarrbutiken där Churchill köpte sina cigarrer och Wine Merchant som förser Buckingham Palace med sitt vin. Var och en av dessa platser har en unik och färgstark historia, som din passionerade och kunniga guide kommer att avslöja för dig. Som en del av turnén kommer vi att stanna för att se The Changing of the Guard-ceremonin (när den är tillgänglig) och se spektaklet av Queen's Guards som marscherar med sitt band - en syn som inte får missas som till och med vi blir upphetsade över! Medan du väntar på att vakterna ska byta kommer din guide att förklara historien om de regementen som deltar i denna historiska och magnifika ceremoni, vad som är unikt med deras uniformer och varför ceremonin är lika viktig idag som den någonsin har varit. Efter att ha stannat för att se The Changing of the Guard, tar din guide dig ner i köpcentret, förbi monument över tidigare kungar och drottningar av Storbritannien, och förklarar hur några av dessa figurer är mycket mer intressanta (och stygga) än de först verkar! Slutligen kommer din guide att leda dig nerför Whitehall, där den brittiska regeringen drivs ifrån och där du aldrig vet vem du kommer att se - eftersom tidigare turer har stannat för att chatta med parlamentsledamöter, Lords och till och med den udda seniorsoldaten! När du promenerar nerför Whitehall kommer din guide att peka ut några av de mest historiska och viktiga byggnaderna i området, inklusive Downing Street - premiärministerns och finansministerns hem - och förklara varför de är så viktiga för den brittiska demokratin . Din rundtur kommer att sluta utanför parlamentet, där du kommer att höra hur denna vackra (och nyligen restaurerade byggnad) blev känd som "alla parlaments moder" och varför brittisk demokrati anses vara en av de viktigaste och mest jämlika demokratierna i världen .
Ingår
 • Vägledande avgifter
 • Tips
Covid-19-åtgärder

Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta
 • Du måste antingen uppvisa bevis för fullständig vaccination, bevis på en covid-19-infektion inom de senaste 3 månaderna eller ett negativt test utfört senast 24 timmar innan aktivitetens start
 • Munskydd krävs inomhus

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Vänligen träffa din guide utanför kriteriet Teater i Piccadilly Circus. Vänligen kom 15 minuter före starttiden för din turné. Håll utkik efter någon som antingen bär en Tours of the UK-ryggsäck eller bär en Tours of the UK-jacka/huvtröja.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Denna turné kommer att äga rum regn eller solsken.
 • Vaktbytet är endast tillgängligt vid bra väder och på måndag, onsdag, fredag och söndag mellan augusti och maj, och är tillgänglig vid bra väder varje dag i juni och juli.

Produkt-ID: 406560