London
James Bond-turer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om James Bond-turer i London

Vad finns det för andra saker att göra än James Bond-turer som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 222 omdömen

Utmärkt blandning av sightseeing och spänning. Resan börjar lugnt med alla vanliga landmärken utpekade under den första delen av resan. Väl borta från Tower Bridge börjar musiken och motorerna drar igång ett snäpp. Väldigt spännande och man upplever den där känslan av att man är på kanten och inte riktigt har kontroll. Vi 6 hade en fantastisk tid och jag kan verkligen rekommendera det. Det är definitivt värt att betala mer än priset för en vanlig båttur för att uppleva detta.

Det är ett måste för alla som har en smak av något annat utöver det vanliga. Detta är en upplevelse från en trevlig lugn promenad med massor av kunskap att ta till sig av kvaliteten på informationen som du kanske glömmer när du har haft en fantastisk rida att minnas när du glider över Themsen. Njut av!!

En riktigt fantastisk och rolig grej att göra. Väl värt priset. Vi var sju stycken med en åldersintervall från 9 till 67 och alla njöt verkligen av åkturen. Börja långsamt med några intressanta g-fakta längs vägen och väl förbi Tower Brisge kör föraren full gas - häftiga vändningar och vågbullar!

Detta var en kanonupplevelse

Presentation och båtturen en helt underbar upplevelse. Detta kan jag varm rekommendera

Guiden var otroligt kunnig och rolig, jag hade fantastisk bra