London
Harry Potter-tur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 21 815 omdömen

Vår guide syc_nic var lysande, han gjorde turen intressant för alla åldersgrupper inklusive vuxna! Han var säker på sin kunskap och kunde ge information till gruppen om andra filmbyggnader under turnén. Han var mycket lättillgänglig och fick gruppen att känna sig ansluten direkt. Rekommenderar starkt denna turné för alla :) vi gjorde båtturen på Themsen vilket också var trevligt.

Vi älskade vår Harry Potter -turné. Vår guide, Lula var lysande! Min son, ett kärleksfullt Harry Potter -fan, älskade allt. Mina föräldrar är hörselskadade och vet ingenting om Harry Potter men även de älskade det på grund av Lulas tydliga och intressanta leverans. Han var bra med barnen och de vuxna så det fanns något för alla.

Anais var vår guide idag och fick oss att känna oss mycket välkomna. Vandringsturen var informativ och underhållande. Vi såg delar av London, undanstoppade från de livliga gatorna, som vi aldrig visste fanns! Perfekt för Harry Potter -fans och ett roligt sätt att tillbringa en morgon. Tack Anais, vi hade en fantastisk tid.

Fantastisk guide Nick, riktigt kunnig och intressant. Full av energi och underhållning. Massor av andra icke -HP -fakta också för att hålla oss i tårna. Båttur var ett underbart komplement till turen.

Trevlig turné för Harry Potter -fans. Guide (Hagrid) kyld, rolig och engagerande. Också ganska kunnig om några saker lite utanför huvudturnéämnet.